Çalışmayanlara degil, erkek parasi yiyenlere diyorum. Yemegimi utumu yap, duzenli seks ver, karsiliginda ben de sana para vereyim diyor adamlar çünkü onlara ne diyeyim Kibele mi diyeyim :)
Ben calisiyorsam evli barkli kimse kicini buyutemez. Onlarin cocuklarina da ben bakiorum bi yerde. Bundan sonra 25-45 yas arasi her kadin çalışa, ben espri yaptım mı da gülüne!
Şunu da anlamıyorum yarın bigün hasta olsanız sakat kalsanız kocanızın parasını yemekten size bakmasından gocuncak mısınız bu nasıl bi evlilik anlayışı nasıl bi aile olmak ben hiç anlamdım. Fedakarlık iş bölümü diyoruz hayat müşterek diyoruz siz ev işi yapmayı küçümsüyosunuzdur kimisi de evinde mutlu huzurludur ev işlerini ben yapıyım parayı da o getirsin der bu neden iş bölümü hayat müşterekliği olmuyo da illa ki para getirince hayat müşterekliği oluyo?
Iyi de konu sahibi nişanlısına guvenip calismaktan vazgeçiyor. Dedemden miras mi kaldi dedi de örnekleri cesitlendirdin bi kere en basta. Parasi olan da calisacak arkadaş. Kendi isini yapsin maasli calismasin ama calissin uretsin. Haftada 2 kitap okurum dersin ama yattikca yatasin gelir sonra bir de. Cocuk dusunenler yani evli insanlar ozellikle daha cok calismali. Yeni nesillere tembellikten göçmüş bir çekyat mi birakicaz. Ben bile cocuklardan hic hazzetmedigim halde sersefil bir dunya birakmak istemiorum.
ben severim çocukları,
ve onlara güzel bir gelecek bırakacakların, bireysel farklılıklara saygı duyan,
kendisi gibi olmayan/düşünmeyen insanları anlayamasa da hakaret etmeden, belli bir seviyeyi koruyarak tahammül edebilen,
dünyaya geniş bir çerçeveden bakıp, hayatı: bugün de 12 saat çalıştım, dünyayı kurtardım; basitliğinde görmeyen,
gerçek entelektüel, aydın, yardımsever, fark yaratan, yaratıcı ve en önemlisi empatik insanlar olduğunu düşünüyorum.
yaka kartının olup olmaması/varsa ne yazdığı önemli değil.
az önce de yazdım, sizin çalışmayan yeni nesil hayat kadını dediğiniz kadınlar, insanların hayatlarına öyle güzel dokunuşlar yapıyorlar ki, çalışan ama onların yaptıklarının yarısını yapamayan bir kadın olarak, onlara edilen hakaretlerin altında ben eziliyorum.
Çalışmayanlara degil, erkek parasi yiyenlere diyorum. Yemegimi utumu yap, duzenli seks ver, karsiliginda ben de sana para vereyim diyor adamlar çünkü onlara ne diyeyim Kibele mi diyeyim :)
Ben calisiyorsam evli barkli kimse kicini buyutemez. Onlarin cocuklarina da ben bakiorum bi yerde. Bundan sonra 25-45 yas arasi her kadin çalışa, ben espri yaptım mı da gülüne!