üniversite için alınacaklar listesi yaptım kızlar (fazla uzun)

Bir yeni mezun olarak bu listeyi görünce ilk günüme gittim içinizi karartmasın ama zor oluyo ya hele benim ki memleketten 10 saat uzakta olunca annemler bıraktı geldi yeni insanlar yeni ortam çok zor alışmıştım hatta ilk gece tekrar dönmeyi bile düşünmüştüm ama şimdi o kadar özlüyorum ki ortamımızı çok güzel deneyimler yaşıyosunuzz ve gerçekten büyüyp olgunlaşıyosunuzz
Hepinize şimdiden başarılar kızlar allah yardımcınız olsun benden tavsiye kendiniz olun benliğinizi asla kaybetmeyin yalnız kalma korkusuyla yanlış yollara arkadaşlıklara sapmayın herkese de güvenmeyin

bunu hiç düşünmemiştim canım ya tek kişilik oda da kalmak istiyordum aslında devlet yurdunda varmı öyle imkan yüksek ücretli yurt varmış o daha iyiymiş

aynı şeyleri yaşayacağıma eminim bende senin gibiyim ilk oraya gidince beni alın burdan çok yalnızım diye başlarım oyalanacak birşeyler lazım bilgisayar falan takılmayı düşünüyorum bir de alışmak için erkenden yurda girmek istiyorum hani millet yerleşmişken ben damddan düşer gibi gitmek istemiyorum :)

benim ilk sene kaldığım yurtta ne internet ne tv vardı canım yeni tanıştığın insanlarla bakışıp oturuyosun erken gitmek iyi bence de önceden gidenler arasında tanışma daha iyi oluyo üç gün ağladım tel de bizimkilerin sesini duydukça ama sonra kendimi bilg oyununa gezmeye arkadaşları tanımaya verdim ve çok güzel günler geçirdim ...

bunu hiç düşünmemiştim canım ya tek kişilik oda da kalmak istiyordum aslında devlet yurdunda varmı öyle imkan yüksek ücretli yurt varmış o daha iyiymiş

devlet yurdunda hıc duymadım tek kılık o da:) yuksek ucretlı olan yurtlarda var ama..basvuru yaparken ona yap basvurunu yoksa normal yurtlar 6-8 kışılık.

ama eğlenceli anlatıyorsun

ama eğlenceli anlatıyorsun

eğlenceli çünkü üniv. hayatı tabi zorluklar olacak her hafta evine gitmek istycksn evine geldiğinde hiçbir aksiyon olmayacağını bilsen de ama iyi değerlendir bu hayatı çünkü nasıl bittiğini nasıl geçtiğini bilemeden baktın ki mezunsun güzel anılar yaşaman dileğiyle cnm

Devlet yurdunda kalacaksanız yurdun nevresim takımlarını kullanmak zorundasınız maalesef :/ 2 yıl yurtta kaldım oradan tecrübeliyim.Yurt kurallarında da yazıyor farklı nevresim takımlarının yasak olduğu..Aynı şekilde Kyk'nın dolapları çok küçük olduğu için çok fazla eşya almamanızı tavsiye ederim..malum ben ilk sene 4 bavulla gidip 2 bavulu evime tekrar yollamak zorunda kalmıştım..Dolap kilidinizi büyük almanızı tavsiye ederim aklınızda kalacak bir şifreyle şifreli kilit kullanabilirsiniz.Yurt içinde ve yakınında satılan kilitlerin anahtarları diğer kilitleri açabiliyor.Bir bakıma engellemiş olursunuz :) Ayrıca devlet yurtlarında odalar 6-8-12 kişilik genelde.Tek kişilik yok minimum 4 :)

Son düzenleme:
çok fazla şey almışsın. pamuk şampuan saç kremi vs ürünleri valizde taşımak hiç mantıklı değil boşa yer kaplayıp ağırlık yapıyor. kampülerin içinde alışveriş yapabileceğiniz yerler oluyor. fakülteniz kampüs içinde değilse merkeze yakın olduğu için yine sorun çıkmaz. ancak sonuçta bilmediğiniz bir yere gittiğiniz için sizi anlayabiliyorum.

Son düzenleme:

çok doğru valla o dolaplara bir büyük valiz bile zor sığıyo benim oda arkadaşım çok getirmişti kızın dolabında iğne atck yer kalmamıştı sonra hergün söylenirdi küf kokuyo küf kokuyo die aman dikkat

yanınıza fazla kıyafet almayın oaraya gidince her gördüğünüz kıyafeti almak isteyeceksiniz ve alacaksınızda ben 5 bavulla gitmiştim şimdi ise 10 bavul , götürdüklerimin hiçbirini giymiyorum :) fazla yük yapmayın kendinize sonuçta orada hersey var , ama benim param gitmesin orda ailemle alayım derseniz o ayrı :) hepinize hayırlı olsunnnnn

ben de düzcede okuyorum,öncelikle hoşgeldin
yüksek ücretlide odalar 3 kişilik diğerinde 6 kişilik.
kesinlikle yüksek ücretliyi yaz, okula yakın.
diğer yurttan ulaşım sıkıntı oluyor.
ben tek kişilikte kalıyorum ama özel yurttayım.
merak ettiğin birşey olursa yardımcı olurum.
listen de güzel olmuş fakat gereksiz olan ve kullanamayacağın şeyler var.
yanına fazla şey alma bence, evin yakınsa sık sık gider gelir tamamlarsın zaten

Liste gerçekten güzel hazırlanmış ancak, bu liste özel bir yurtta kalacak ya da ev tutacaksan güzel bir liste. Eğer bir KYK'da kalacaksan, bu gerçekten ilk an için yoğun bir liste. En önemli olanlarını ilk anda yanında götürmenin daha doğru olacağını belirtmeliyim. Zira dolapta bunların yarısını koyacak kadar bile yer bulamayabilirsin. :)

Bunun dışında listede bir eksik göremiyorum. Umarım başarılı bir eğitim hayatı geçirirsin. Bilgisayar Mühendisliği zordur ancak, anlamak isteyene zor gelecek hiçbir şey de yoktur. Düzce Üniversitesi'nin eğitim kalitesi hakkında pek bilgim yok fakat, geçmişte orada YL yapan bir arkadaşım, başarılı olmak için hocalarla iyi geçinmek gerektiğinden bahsetmişti. :)

Sevgiler..

Son düzenleme:
canım bence bu kadar teferruata girme derim bunların hepsi orada da var taşıma evinden ta başka şehre ama hadi icin rahat etmedi girdin nacizane sorum var el ve yuz sabunun ayrıca el ve yuz havlun farklı mı zira bu kadar hassassan yurtta bı takım problemler yaşayabilirsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…