üniversite hayatımızda unutamadığımız anılar

senin ev maceraların bomba ya
evet o olayı anlatayım bak... ev arkadaşım daha önceden tanımadığım bir kızdı..bir arkadaş övdü kızı bende çıktım evine... ama çok iyi kızdı aslında yada usta bir oyuncu bilemedim.... erkek arkdaşı olduğunu biliyordum fakat evli olduğunu bilmiyordum.... meğer evliymiş adamın karısı mesaj yakalayınca kovmuş gece yarısı.. bize gelmiş tabi o geldiği saatte ben uyuyordum...kız üç gün odasında saklamış... ben hiç hissetmedim evde biri olduğunu.... sonra akşam salona tv izlemeye geçtim.... arkdaşın bilgisayarı salonda açık vaziyetteydi... bilg ın masa üstünde erkek arkdaşı ile çekilmiş resmi vardı.... resmi incelemeye başladım... alla alla bizim eve erkek gelmedi hiç diyorum.. herhalde bizim salona benzer bir salon galiba bu dedim resme dikkatlice baktım tv nin yanında benim aldığım mumlar var eee eski bir resimde olamaz dedim ben benden habersiz ben yokken aldı zannediyordum... arkadaş salona geldi sordum arkdaşın gelmiş galiba dedim...sonra anlattı mecburen... bende ertesi gün pılımı pırtımı topladım ayrıldım..

depresyona girdi demek ki kötü olmuş ama sizin unutamayıp başkasıyla evlenmeniz
hayırlısı olsun tabi ömrünüz beklemekle geçmeyecek ama haberini aldığınız kişilerden ulaşabilirdinz belki

Denedim ama olmadı... Sadece İstanbul Göktürk denilen bir yerde olduğunu biliyorum... Gidip sokak sokak aramakta mümkün olmadığı için durum malumunuz

ah cnm ya hemen kalıcak yer bulabildin mi peki

sen ne kadardır çıkıyordun ki canım ayy senin başına gelenler öldürdü beni =)

2 ay felan olmuştu çıkalı daha taze gelindim ya bende macera çokda böyle anlatılmıyor klavye başında

ah cnm ya hemen kalıcak yer bulabildin mi peki

bir süre bir arkadaşımda kaldım.... sonra yine bana bir numara verdiler bu kız ev arkadaşı arıyor bir konuş dediler.. aradım konuştum eve davet etti gel evde konuşalım dedi tamam dedim.. bir arkdaşımla beraber yanlız erkek arkadaştı o kapıda bekledi ben girdim eve ama şok oldum plazma tv oturma grupları felan öğrenci evi demeye bin şahit ister..eviniz güzelmiş dedim pek öğrenci evine benzemiyor daha çok yeni gelin evi gibi dedim kızda ben evliyim zaten eşyalarım yeni yani dedi.. tabi ben şokkeee dedim neden ev arkdaşı arıyorsun dedim ( üstelik 2 tane ev arkadaşı arıyor) eşim x şehrinde haftanın 3 günü geliyor dedi... ee eşiniz burada kalacak ozaman geldiği günlerde değil mi dedim ever dedi... ee neden ev arkdaşı arıyorsunuz dedim laf kalabalığı yaptı başka şeyler anlattı... yani bir iş vardı bu işin içinde ama ben anlamadım... ben dedim düşeneyim dedim.. kalktım bir daha aramadım o kızı... kesin bir durumlar vardı ama anlamadım ben.. neyse ucuz yırttım

hayırlısı olsun canım şimdi mutlu musun bari

Aslında evet mutluyum ama bu olay aklıma geldikçe içim gidiyor.
Belki ilk sevdiğim, ilk dokunduğum, ilk öptüğüm, doyasıya sarıldığım ve kokusuna tutkun olmam bu işi biraz daha güçleştiriyor

çok akıllı davranmışsın bravo

Aslında evet mutluyum ama bu olay aklıma geldikçe içim gidiyor.
Belki ilk sevdiğim, ilk dokunduğum, ilk öptüğüm, doyasıya sarıldığım ve kokusuna tutkun olmam bu işi biraz daha güçleştiriyor

kısmette ne varsa o olur canım içini sıkma

nasıl evlenmiş ya kız okuldanmıymış
e bu çocukta okumuyor muydu ne evlenmesi

yok okuldan değildi.. dışardan biriydi çalışan biri... kızla zaten bir yıldır nişanlılarmış.. detayını bilmiyorum nişanlıydı zaten evlenmiş dediler...

Gözümün önünde okulun en karizmatik hocası düşmüştü ve ben de gülmüştüm o günden beri adam bana taktı 5. alışım ve o dersi hala geçemedim

Beni ne zaman görse kavga ediyor,okul bitse de hiç unutamıyacağım ister istemez

düşene ister istemez gülünür canım hocalarda bi garip ya bırakmak için ellerinden geleni yapmıyorlar mı deli oluyorum öylelerine

düşene ister istemez gülünür canım hocalarda bi garip ya bırakmak için ellerinden geleni yapmıyorlar mı deli oluyorum öylelerine

Aynen canım ama adamın bana demediği kalmadı,saygısızsın dedi seninle kavga etmeden mezun olup git dedi sana çok gıcık oluyorum dersimi zor geçersin dedi açık açık

Niye o gün benim gözümün önünde düştüyse nasıl kinci bi adam 4. senem bu benim hala olayı unutmadı

açık açık konuşsan dicem hocam kaç yıl önceydi cahildim de alttan al ama bu seferde yalaka diye gıcık olmasın

açık açık konuşsan dicem hocam kaç yıl önceydi cahildim de alttan al ama bu seferde yalaka diye gıcık olmasın

Yok canım kişiliğimi biliyor zaten pişmanlık duymadığımı yalakalandığımı anlar direk zaten yalaka öğrencilerden de nefret eder o

Hiç bulaşmıyorum gördüğüm yerde kaçıyorum karşı karşıya geldiğimizde de birbirimize laf sokuyoruz O adam beni asla affetmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…