geçen yıl yaşadığım olayı anlatayım... hocalardan biri herkese bir kitap verdi hoca seçti kitaplarımızı kitap okunup ne anladığımız anlatılacaktık... bana ise kitabın adını unuttum yıldızlardı sanırım adı bu kitabı verdi hoca... kitabın içeriği ise bazı ünlülerin hayat hikayesini anlatıyor.... ama sibel kekillinin hayat hikayeside var.. tabi verilen ödevleri son gün yapmak adettir ben derse girmeden önce, birazda derste okudum... ee tabi aklımda sadece sibel kekillinin hayatı kaldı... bana geldi sıra baştan sona sibel kekillliyi anlattım...hoca döndü bana kızım hayırdır sibel kekilli hayranımısın dedirezil etti beni hoca tüm sınıf kahkaha attı
komik olmuş canım ya bu arada özelden msj atacaktım ama 10 dk ya takıldım
aynen bende 10 dk ya takıldım. valla aklıma geldikçe yazayım.. bir anda gelmiyor benim aklıma..
Üniversite 1. sınıftayken bir çocuğa aşık oldum, her şey çok güzel başlamıştı ve de güzel bir şekilde devam ediyordu.
Taki abisinin ölüm haberi gelene kadar...
Bir daha ondan haber alamadım
Seni çok özlüyorum, seni yıllarca bekledim. Bu yaz evleneceğim ama seni hala özlüyorum...
derste olduğum için uzun zamandır sigara içememiştim çatlamak üzereydim ..tam ders bitti okuldan çıktım baktım bineceğim otobüs kalkıyor koşa koşa yetiştim bindim,oturdum çantamı açtım sigaramı çıkardım ve yaktım birtaneherkes bana bakıyor !!!!! bende diyorum delimi bunlar saniyeler sonra baktım bir duman ve benden çıkıyor hemen yere attım sigarayı üstüne bastım ama bide bana sorun ...afedersiniz dalmışım falan dedim gülenler oldu ,kızıp söylenenler oldu bende yerin dibine girdim tabi ..şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ....ve hala sigarayı bırakamadım
nasıl yani canım ulaşamadın mı bir daha okulda telefonla falan
Okula gelmedi hiç aslıında sonradan duydum gelmiş sınavlara girip gitmiş ama hiç görmedim.
Telefonunu değiştirmiş, ailesi memlekete taşınmış, kimseyle hiç bir bağlantısı yok işin aslı bırakmamış...
derste olduğum için uzun zamandır sigara içememiştim çatlamak üzereydim ..tam ders bitti okuldan çıktım baktım bineceğim otobüs kalkıyor koşa koşa yetiştim bindim,oturdum çantamı açtım sigaramı çıkardım ve yaktım birtaneherkes bana bakıyor !!!!! bende diyorum delimi bunlar saniyeler sonra baktım bir duman ve benden çıkıyor hemen yere attım sigarayı üstüne bastım ama bide bana sorun ...afedersiniz dalmışım falan dedim gülenler oldu ,kızıp söylenenler oldu bende yerin dibine girdim tabi ..şimdi aklıma geldikçe gülüyorum ....ve hala sigarayı bırakamadım
Okula gelmedi hiç aslıında sonradan duydum gelmiş sınavlara girip gitmiş ama hiç görmedim.
Telefonunu değiştirmiş, ailesi memlekete taşınmış, kimseyle hiç bir bağlantısı yok işin aslı bırakmamış...
facebook tan felan bulmadınız mı hiç? sizin erkek arkadşınız ölüm nedeniyle ortadan kaybolmuş,, benim de erkek arkdaşım ortadan kaybolmuştu meğer yıldırım nikahı ile evlenmişbende saf gibi aradım günlerce hatta kaza geçirdi öldü felan zanettim bide oturdum günlerce ağladım ne safım ya
sabah kadar sınava calısmıstım malum bilirsiniz genelde son güne bırakılır böyle şeyler.sabahta 8bucukta sınavım vardı ben o kadar uykusuzdum ki ki sınavda uyumusumgözetmen geldi beni uyandırarak 'birde yastık verelimde boynun tutulmasın' demişti bende de pişkinliğe bak 'yok ben böyle uyurum' dedim O anda sınavda olduğumu anladım.tabi millet koptu o anda ama gel görki sınavdan AA ile tek ben gectim :)
facebook tan felan bulmadınız mı hiç? sizin erkek arkadşınız ölüm nedeniyle ortadan kaybolmuş,, benim de erkek arkdaşım ortadan kaybolmuştu meğer yıldırım nikahı ile evlenmişbende saf gibi aradım günlerce hatta kaza geçirdi öldü felan zanettim bide oturdum günlerce ağladım ne safım ya
Canım o zamanlar facebook yoktu
Yaklaşık 2 yıl önce hiç ummadığım birinden haber aldım...
Bir iş yeri açmış, günü birlik ilişkiler yaşıyormuş ve çok içiyormuş,,,
Bu arada hala facebookta kaydı yok
vaav süper ama bende psikolojik olarak sabaha kadar çalışamam en geç 2 yoksa tabi ki bende son güne bırakıyorum hatta yetişmeyince rapor alıyorum