üniversite hayatımızda unutamadığımız anılar

kaç yaşlarında ki bu adam çocuk gibi

kızlar bende anlatayım bazen insanın boşluk anı oluyo ya işte onlardan biiri
ben 1. sınıftayken bi ders vardı gidip fotokopiiciden aldım kitabı adam bu kitap dedi zaten sınav zamanı aldım kitabı.
kızlar sayfaları söyledi oturdum çalıştım ama sınavdan çok kötü aldım
final zamanı geldi yine sayfaları öğrendim çalıştım yine kötü geldi kaldım dersten
2. sınıfta farkettim yanlış kitaba çalışmışım
ne kadar içten ders çalışmışım ki bu soruları ben hiç kitapta görmedim dememişim

İlk derse girdiğim günü unutamıyorum.

Okullar açıldı, yurda kaydımın ilk günü de kendi bölümümden şu an en yakınım olan arkadaşımı tanıdım.
Okula 2. günü gidelim dedik beraber, bütün işlerimiz bitsin.
Sonuçta çok şey kaçırmayız diye düşünüyoruz.
Derse girdik.
İtalyan hoca konuşuyor, biz bir şok, dakika bir gol bir hesabı.
Alışmaya çalışıyoruz.
Hoca dışarı bakıp bir şeyler soruyor, bütün sınıf da siiii diye bağırıyor falan.
Dedik bir gün de herkes italyancayı söktü mü noluyoruz falan.
O günü hayatta unutamıyorum.
Hala aklıma geldikçe halimize gülüyorum.

Anlaşılmasa bile her şeye evet diyorlarmış, biz de sii demeye başlamıştık sonra.

1.sınıf ilk mat1 dersi soruyu çözmek için tahtaya kaldırıyor hoca onu ilk kez orda gördüm uzun boylu kumral renkli gözlü saçları dağınık herkesin görünce üstüne atlamak isteyeceği bir tip kısaca. o günden beri sadece onu izlerdim adını bir türlü öğrenemiyordum faceden gruplara sayfalara bakyorum okul ve bölümüm ile ilgili sayfalara bulamıyorum bir tane bulduğumu zannettip ama o değilmiş neyse tercihler açıklandıktan sonra facebook sayfasından aynı bölümden olan bir çocukla sohbet ediyoruz çocuk durmadan telden mesaj atıyor bizim sınıftaymışsın sevindim v.b mesajlar ben neden görmedim seni karıştırıyor olma diye çıkışıyorum bir gün arka arkaya oturduk imza listesi geldi ondan bana doğru ismini gördüm ve o an dumura uğradım resmen kıpkırmızı oldum yer yarılsın içine gireyim istedim kafamı duvarlara vurmak istedim ama nerden bilebilirdim aylardır konuştuğum kişinin o olduğunu fotolarıyla alakası yok ki hiç alakası yok hatta görenler bu ne be buna mı vuruldun diyip çocuğu görünce dipleri düşüyordu resmen o anı asla unutmam sonra sevgili yapmış öğrendim sonra ama aklımdan atmayı beceremedim 2 sene boyunca her derste (birkaç ders hariç farklı gruplarda alıyorduk) onu izlemekten bazen dersin akışını kaçırırdım şimdi okulu bıraktım ama o m7 binasında özleyeceğim tek kişi odur çok uzun olmuş be

Aradan gecmis taaa ksc yil universite degilde

Dershane aklima geldi ben uniye cok gec hazirlandim benle yasit bi hoca vardi sozelciyim mstematigin m sinden anlamam ama geometri hocasindan hoslaniyorum diye tum sinif adamin dersinden kacardi cok zeki 2 arkadas vardi bi onlar bi ben kalirdik derste sanki cok anlarmisim gibi o anlattikca hayran hayran dinlerdim

Sonuc mu tek bi geometri sorusu cozemedim

Hahaha adami degilde anlattigi dersi dinleseydin cozerdin
Unv. Anilari unutulmuyor ya.o yillari cok ozluyorum bazen.

Biz yurta kalirken sular kesikti gunlerce au akmadi lavabolar les gidilecek gibi degildi.bi gun aksam.kizlarla karar verdik akrsida yibo vardi onun bahceaine cisimizi yapip kacacaktik
Hava karardi el etek cekilince gittik kizlarla ben gozcuydum sirami bekliyordum ilerden bi tane adam nobetci heyyy napiyosunuz diye bagirdi ben onde kizlar arkada pantolonlari ayak bileklerinde kacioz
Nasil olmussa bu olay okula yayilmis ertesi gun bizi goren siz yibonin bahcesine cisinizimi yapiuosunuz diyorvalla ben bisey yapmadim sira bana gelmeden yakalandik diyordum

Hahaha adami degilde anlattigi dersi dinleseydin cozerdin
Unv. Anilari unutulmuyor ya.o yillari cok ozluyorum bazen.

Kiz sırf adamla konusmama bahane olsun diye aptal gibi saatlerce geometri calisiyordum keske ona ayiracagim vakti tatihe turkceye falan ayirsaymisiim

Ya zaman nede cabuk geciyo

Ben olsam rezil oldum.diye aglar zirlar okuldan kaydimi alırdım

Çok fazla var ama efsanelerinden birini anlatayım. :)

4 sene boyunca yurtta kaldım, birinci sınıftaki oda arkadaşlarımın hepsi benim gibi 1. sınıftı ve hepimiz aynı sınıftaydık. Aynı bölüm, aynı sınıf yani. 4 kişilik odalar, neyse vize zamanı geldi çattı. Biz hep birlikte çalışıyorduk vizelere ama nasıl ciddiye alıyoruz, deli gibi çalışıyoruz falan. O kadar çok kendimizi yorunca 3. sınavdan sonra pilimiz bitti. :) Her gün bir sınav oluyorduk bu arada. 4. sınav sabahın 9'undaydı ve hepimiz yorulduğumuz için uyuyakalmışız, kimse de alarmları duymamış. Gözümüzü açtığımızda saat 8:57 falandı. Hemen jet hızıyla hazırlanalım, giyinelim, yetişelim falan derken başımıza gelmeyen kalmadı. Allahtan yurt kampüsün içindeydi yani okula çok yakındı, yetişebilirdik. Koşa koşa okula giderken bizim kızlardan biri diğerinin eteğine basınca merdivenlerden bi güzel düştü. Ufak sıyrıklarla atlattıktan sonra bi gittik tabi sınav başlamış, biz sınav salonu arıyoruz falan. Oradaki güvenlikçi bize demez mi ohooo sınav çoktan başladı diye. Geçtik sınıfa, halimiz nasıl komik... Sınav 30 dk, biz son 15 dk'sına yetişebildik. Biz bakınırken hocadan azar yedik, boş bulduğunuz yere oturun ne bakıyorsunuz diye. Kağıt önüme geldi ama nefesim kesilmiş, nefes alamıyorum koştuğum için. Öksürük tuttu, ciğerlerim mahvoldu. Herkes bakıyor, onların da dikkati dağılıyor falan. Allahım nasıl bişey anlatamam. Neyse ben o sınavdan 50 mi ne aldım ama hayatım boyunca asla unutmayacağım bir anı olmuştu. :)

bizim sıfırcı hoca vardı. universitede ilk yılımız galiba. her derste terör estirirdi. bi gun derste en kazık sorusunu sordu. bizde bilemedik tabi tum sınıf olarak. hoca da bunu bulana kadar cıkmak yok diyip bizi sınıfta kapısını üstümüze kilitleyip gitti. bi saat sınıfta tıkılı kaldık. sonra da geri geldi ee buldunuz mu ?tabi hala cvp yok tık yok bizden. pes etti hoca.

başka bi zaman ise, proje yapcaz ama cok yanlıs anlamısız tum sınıf olarak, hoca da dedi ki tum ceplerinizi boşaltın. boşalttık para namına ne varsa hepsini aldı pencereden dışarı attı, dedi ki projeye değer vermiyorsunuz paranız cok galiba sacıyorsunuz öylee.

başka bi zamanda verilen projeyi yine tum sınıf yanlıs anlamısız. verdigimiz projeyi kabul etmedi, sonuc butun sınıf olarak sıfırı yedik. hepimiz finale kaldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…