Yok canım kişiliğimi biliyor zaten pişmanlık duymadığımı yalakalandığımı anlar direk zaten yalaka öğrencilerden de nefret eder o
Hiç bulaşmıyorum gördüğüm yerde kaçıyorum karşı karşıya geldiğimizde de birbirimize laf sokuyoruzO adam beni asla affetmez
kaç yaşlarında ki bu adam çocuk gibi
Biz devam ettirelim ara sayfalardan kurtulsunHii ne guzel konuymus niye devam.etmemiski:)
Hahaha adami degilde anlattigi dersi dinleseydin cozerdinAradan gecmis taaa ksc yil universite degilde
Dershane aklima geldi ben uniye cok gec hazirlandim benle yasit bi hoca vardi sozelciyim mstematigin m sinden anlamam ama geometri hocasindan hoslaniyorum diye tum sinif adamin dersinden kacardi cok zeki 2 arkadas vardi bi onlar bi ben kalirdik derste sanki cok anlarmisim gibi o anlattikca hayran hayran dinlerdim
Sonuc mu tek bi geometri sorusu cozemedim
Hahaha adami degilde anlattigi dersi dinleseydin cozerdin
Unv. Anilari unutulmuyor ya.o yillari cok ozluyorum bazen.
Ben olsam rezil oldum.diye aglar zirlar okuldan kaydimi alırdımBiz yurta kalirken sular kesikti gunlerce au akmadi lavabolar les gidilecek gibi degildi.bi gun aksam.kizlarla karar verdik akrsida yibo vardi onun bahceaine cisimizi yapip kacacaktik
Hava karardi el etek cekilince gittik kizlarla ben gozcuydum sirami bekliyordum ilerden bi tane adam nobetci heyyy napiyosunuz diye bagirdi ben onde kizlar arkada pantolonlari ayak bileklerinde kacioz
Nasil olmussa bu olay okula yayilmis ertesi gun bizi goren siz yibonin bahcesine cisinizimi yapiuosunuz diyorvalla ben bisey yapmadim sira bana gelmeden yakalandik diyordum
Biz piskin piskin gul gul gebermistikBen olsam rezil oldum.diye aglar zirlar okuldan kaydimi alırdım