- 9 Şubat 2021
- 548
- 616
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kalın ne ince ama revizyondan sonra bence burun derisi kalınlaşıyor .Kaburga kıkırdağı kullanıldı çünkü
Anladım çok geçmiş olsunHayır ,beni aradi ama çok rahatsızdım geri dönüş yapamadim .2 yildır vucudum o kadar çökmüş ki
O ilk ameliyatından beri öyle olmustu hala da ayni .Eski fotograflarımda dudaklarim daha büyükmüsSizlerde de üst dudakta küçülme oldu mu
Benim üst dudakta dolgu yapmışım gibi bir şişkinlik var. Önden değil de yandanSizlerde de üst dudakta küçülme oldu mu
Güzel burun ödemli şu an daha zamanla daha iyi olacaktır
Güzel burun ödemli daha iyileşmedi .İlerde daha güzel olur
Burnum yavaş iyileşiyor ama allahtan hicbir sorun yok
Burnum henüz tam iyilesmedi ama ilerdr çok güzel olacak.Masa fotoğraflarında harika görünüyor arkadaşlarim da beğendi
Evet konuştum baya yardımci oldu .Burnum yavaş ileşiyor tamamen vucüdümla alakalı bir şey .Hocam sağ olsun bayq beni rahatlattıTural beyle konuştunuz mu ne dedi
Her şey şu an yolunda
BUrnum hala ödemli zamanla daha güzel olacak
Evet konuştum baya yardımci oldu .Burnum yavaş iyileşiyor tamamen vucüdümla alakalı bir şey .Hocam sağ olsun baya beni rahatlattı
Tural fettulayeve görün bir istersenSadece kırık kısım değil bütün sırt gitti, boyu kısaldı. Kanatlar daraldı, delikler minicik kaldı... istediğimden çok daha fazla müdahale edilmiş maalesef
Evet ben de beğendim
Burnumda bir sorun yok çok stresliyken yazdığim saçma sapan bir yazıBurnum çok kıs ve zordu ama çok kücük istemediğim gibi erkek burnu da istemedim ve ozellikle de kendisine ön profilin benim için çok önemli olduğunu söyledim .Burnum önden ince olmali asla geniş ve tombul olmamalı dedim .İlk ameliyatımı burnum önden geniş diye olup üstüne bi de burun sırtımdan olmuştum .Doktorum komple burnumu maf etmisti şimdi ise ameliyatsiz burnumun 4 kati büyüklükte tombul iğrenç bir burnum var
Bu yazdığım saçma sapan yazıyı dikkate almayınBurnum çok kıs ve zordu ama çok kücük istemediğim gibi erkek burnu da istemedim ve ozellikle de kendisine ön profilin benim için çok önemli olduğunu söyledim .Burnum önden ince olmali asla geniş ve tombul olmamalı dedim .İlk ameliyatımı burnum önden geniş diye olup üstüne bi de burun sırtımdan olmuştum .Doktorum komple burnumu maf etmisti şimdi ise ameliyatsiz burnumun 4 kati büyüklükte tombul iğrenç bir burnum var