• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tural fettulayeve revizyon oldum

• Konu Sahibi Konu Sahibi nazmk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun, benimde burnum önden çok dar, kalkık ve kavisli. Revizyon için doktor arıyorum. Belki burnunuz şişliği inince daha da seveceksiniz

Hocayi gördüm içimi rahatlattı çok gergindim belki de hala o ilk ameliyatımı atlatamadım .Tural hoca işinin bir numarası

Tural hoca ilk ameliyatımda maf olan burnumu baya düzellti sağ olsun

Burnum çok kıs ve zordu ama çok kücük istemediğim gibi erkek burnu da istemedim ve ozellikle de kendisine ön profilin benim için çok önemli olduğunu söyledim .Burnum önden ince olmali asla geniş ve tombul olmamalı dedim .İlk ameliyatımı burnum önden geniş diye olup üstüne bi de burun sırtımdan olmuştum .Doktorum komple burnumu maf etmisti şimdi ise ameliyatsiz burnumun 4 kati büyüklükte tombul iğrenç bir burnum var
Burnumda bir sorun yok çok stresliyken yazdığim saçma sapan bir yazı
Hocam sağ olsun baya yardımcı oldu
Burnum ilerdr çok daha iyi olacaktır

Burnum çok kıs ve zordu ama çok kücük istemediğim gibi erkek burnu da istemedim ve ozellikle de kendisine ön profilin benim için çok önemli olduğunu söyledim .Burnum önden ince olmali asla geniş ve tombul olmamalı dedim .İlk ameliyatımı burnum önden geniş diye olup üstüne bi de burun sırtımdan olmuştum .Doktorum komple burnumu maf etmisti şimdi ise ameliyatsiz burnumun 4 kati büyüklükte tombul iğrenç bir burnum var
Bu yazdığım saçma sapan yazıyı dikkate almayın
İlk ameliyat olurken bile buru o kadar ödemleniyor ki
Revizyonlar zor ama tural hocam için zor diye bir şey yok

Back