- 25 Temmuz 2013
- 12.790
- 52.295
-
- Konu Sahibi meryem8990
Gerçekse acayip korkunç. Pılını pırtını toplayıp izini kaybettirmelik bir korkunçlukta. Malum çünkü uzaklaştırma falan bir işe yaramıyor.Çok korkunç ya.
Eşi farkında mı acaba bu takıntılarının. Adam bildiğin şizo
Bana sanki ailesiyle gelmemiş tek başına oraya yerleşmiş ya da yerleşmeyi düşünüyor gibi geldiSapıklar nasil düşünür bilemedim ama yani aylarca takip edip sonra sapiklik yapmak icin konu sahibinin bulundugu yerden ev alip ailesini cocugunu karisini da oraya mi taşir insan?
Konu sahibini izlemek icin ev alsa bile ailesini getirmezdi sanki sapik gozuyle bakinca.
ohaaaa pislikAllahim ben şoklardayım lütfen bi akıl verin,
Ögle arasinda çicek gonderip guvenlige vermiş kurye,üstüne birde bilmediğim bir numaradan mesaj atmış,
Evimin resmini atmış ve Google maps tan,, evlerimiz de aynı semtte sinirli bayan yazmış....
Allahim tam bir sapikkkkkk...Elim ayağım titriyor şu an sinirden ağlayacağım...
Bana da aramızda ilişki kesin olacak diye düşündüğünden gizli saklı buluşma yeri olsun diye almış gibi geldi. Kendinden pek emin.Bana sanki ailesiyle gelmemiş tek başına oraya yerleşmiş ya da yerleşmeyi düşünüyor gibi geldi
Bir de ne cesaret engellenme terslenme sonrası bunları itiraf etmek. Ürkütücü olduğunun farkında değil heralde.
Allah yardımcınız olsun korkunç ve üzücüEşimle buluşup, konuşup oradan savcılığa gidip delil olarak bunları sunacağım.tayin vs şehir de değiştireceğim. Allahim kabus içindeyim bana dua edin lütfen lütfen...çok korkunç yaşadığım şey.
Bana sanki ailesiyle gelmemiş tek başına oraya yerleşmiş ya da yerleşmeyi düşünüyor gibi geldi
Bir de ne cesaret engellenme terslenme sonrası bunları itiraf etmek. Ürkütücü olduğunun farkında değil heralde.
Gizli saklı buluşma yeri olarak aynı apartmanı seçmez sanki. Daha çok takip etmek ister gibi bilemedim. Konu sahibi gelsin de gelişmeleri yazsın muhtemelen mesaj atmaya devam ediyordur.Bana da aramızda ilişki kesin olacak diye düşündüğünden gizli saklı buluşma yeri olsun diye almış gibi geldi. Kendinden pek emin.
Bilgilerimiz çalındı e devletten. herkesin eline geçti, hatta son gittiğimiz hastane bölümü ve aldığımız ilaç bilgileri bile paylaşıldı maalesef.Bu arada evinizi nasıl bulmuş olabilir ?
Gece gündüz orada olacak ki takip etsin. E bu adamın karısı neredesin demeyecek mi? Haa ailece taşınıp takibi öyle yapacaksa olabilir. Eşimle arkadaş olurlar gider geliriz diye düşündüyse manyak.Gizli saklı buluşma yeri olarak aynı apartmanı seçmez sanki. Daha çok takip etmek ister gibi bilemedim. Konu sahibi gelsin de gelişmeleri yazsın muhtemelen mesaj atmaya devam ediyordur.
Çocuklarını eşini kariyerini her şeyini kaybedebilir nasıl bir akıl tutulması hayret bir şey.
Yok öyle değil, adam aylardır takip ediyormuş.Üniversiteden sınıf arkadaşım aradan yıllar sonra ben evliyken bana yavsamisti çok olmuştum. Üniversitede iken hiç öyle bir şey olmamıştı. Yıllar sonra toplu bayram mesajı atmış. Ben de cevap yazdım ne yapıyorsun falan diye. Saatte sanırım akşam 8-9. Ne iş yaptığını merak ettim çünkü sınıfın çalışankanlarindandi. Ben de ne iş yaptığımi evlendiğimi falan söyledim. Yazistim ya. Üstelik evliyken o saatte yazdım ya. Herhalde klasik erkek düşüncesi ona göre arandım sanırım. Mesajlarında yavsamaya başladı .ben cevap yazmadım. Sonra üst üste neden yazmiyorsin neden cevap vermiyorsun falan. En son ters bişi söyledim. O dönem engelleme var mıydı bilmiyorum. Eşim zaten yanımdaydı farketti yüzümden. Anlatınca zor durdurdum. Geri arayıp kızacakti falan.
Eğer ağır sapik değilse. Orda güler yüzle normal muhabbet etmenizi bile aranıyor aha burda bana iş var diye algılamış olabilir.
Güvenliği çağırmak da absürt olurdu.. En doğrusunu yapmışsınız..Her detayı yazamadım fakat zaten engelledim her yerden numarası dahil. Güvenliği çağırmadan kendime yakışır şekilde gondrrdim zaten . Birde o kişiyi kendime kışkırtmak istemedim güvenlik vs. Bazen kişinin net tavrı yeterli diye düşünüyorum. Ben ona pazar günü yazıp neyin hesabını niçin sorayım ki o kim ki muhatap olup hesap soracağım muhatap dahi olmadim
Panel nedir nasıl tüm bilgilerine sahip oluyor? Şok içindeyimNumaranı rehberden degil panelden bulmuştur. Umarım bununla kurtulursun. Muhtemelen her bilgine sahip. Eğer devam ederse doğru savcılığa.
Ohaaa burda bile kadını suçlamak nedir yahu? Şaka mı bu?Neden pazar yazdığında direk azarlamıyorsunuz?
Bankaya geldiğinde neden güvenliği çağırmıyorsunuz?
İnstagrama eklediğinde neden direk engellemiyorsunuz?
Neden? Çok mu tehlikeli geldi size?Kades kurun. Acil eşinizle savcılığa gidin
Ohaaa burda bile kadını suçlamak nedir yahu? Şaka mı bu?
Neden? Çok mu tehlikeli geldi size?
Burdan okuduğum mesajlarda, kadınların ne kadar korkutulduğunu, kendilerini ne kadar güvensiz hissettiklerini gördüm
Aradaki sayfa gözünüzden kaçmış. Adam sapıkBu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,
Aylardır seni izliyorum zaten ,uygun zamanda karşına çıkmak istedim. Sadece konuşmak istiyorum. Lütfen bir şans istiyorum. Oturduğun binadan ev bile aldım aylar evvel
Diye Allahını belası ya , Allahını cezasını şerefsiz,zz
Bana da garip geldiBöyle bir olay yaşayıp gelip ilk burada bize rapor mu veriyorsun?