- 25 Temmuz 2013
- 12.790
- 52.295
-
- Konu Sahibi meryem8990
İlk mancınık bu sebeple 16. yüzyılda bir sapıktan kurtulmak için bir kadın tarafından icat edildi. Bu sayede kıta değiştiren kadının lakabı olan "mancınık" kelimesi de icadına verilmiş oldu.aşkolsun ama ya. sizin başınıza gelse Jüpiter'e fırlatılmak istemez misiniz?
İlk mancınık bu sebeple 16. yüzyılda bir sapıktan kurtulmak için bir kadın tarafından icat edildi. Bu sayede kıta değiştiren kadının lakabı olan "mancınık" kelimesi de icadına verilmiş oldu.
Eşimle buluşup, konuşup oradan savcılığa gidip delil olarak bunları sunacağım.tayin vs şehir de değiştireceğim. Allahim kabus içindeyim bana dua edin lütfen lütfen...çok korkunç yaşadığım şey.
Bakışından, tavırlarından hissettiyseniz yanılmıyorsunuzdur sizi bı yoklamış kuş kadar beyniyle, engellemekle iyi yapmışsınızNumaramı benden d3gil sapık gibi 11880 aratması bile beni yeterince huzursuz etti. Ayrıca bir kadın hisseder ya bakisi vs pek hoşlanmadım tavırlarından.
Adam ev almış aynı binadan. Binadan nasıl engelleyecek?Bakışından, tavırlarından hissettiyseniz yanılmıyorsunuzdur sizi bı yoklamış kuş kadar beyniyle, engellemekle iyi yapmışsınız
Tüm yorumları okumadan yorum yaptım, korkunç gerçektenAdam ev almış aynı binadan. Binadan nasış engelleyecek?
Kadının evini bulmuş, fotosunu çekip atmiş. Sonra da sizin binadan daire aldım, aylardır takip ediyorum seni, nolur bana bir şans ver demiş.Tüm yorumları okumadan yorum yaptım, korkunç gerçekten
Konu sahibi hemen tayinini isteyip taşınmaya gitti.Tüm yorumları okumadan yorum yaptım, korkunç gerçekten
Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
Bu nasil olabilir evimin adresini buluyor çok korkunç ve gerçekten korkuyorum. Çocuğum okulda gidip onu alacam şimdi sonrada eşimi arayıp durumu anlatacağım. Kendimde değilim elim ayağım titriyor manyak bu adam resmen. Birde üst düzey şirket sahibi rezil edeceğim onu herkese ahlaksiz. Adlı yollardan uzaklaştırma vs ne varsa. Ahlaksız ya. Cidden bunları ağlayarak yazıyorum sinirden hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizleri karşılaştırması böyle sapıklarla. Ama çok korktum ve korkuyorum gerçekten
Heh Şermin de geldiğine göre konu kapanmıştırÖncelikle bankada şirket sahibi bir müşterinin işlemlerini takip ediyorsanız, telefon numaranızı ve kartınızı müşteriye vermiş olmalısınız.
Portföyünüzde yer alan müşterinizi geçmişten gelen tanışıklığınıza da dayanarak yıl dönümünüzü kutladığı için engellemiş olmanız çok gerçekçi değil.
Ne kadar kötüsünüz?Began hanim siz misiniz? Sizseniz banaatin ben anlarim
Öfff yemin ederim su yorumun tecavuze ugrayanlar icin ama o da orada olmasaymis, ama o da mini etek giymeseymis diyenlerden gram farki yok.. tiksinç otesi tiksinç.Suçlu demedim. Gereksiz taviz vermeye ne gerek var? Rahatsızsan sert bi dille belirtmen gerekir.
Tabi canım bu kadar kişi bekliyoruz sonuçtaMerak ederiz çünkü.
Bankalarda da tayin oluyor. Araştırmanızı öneririm.Gelişmeleri okurken ben bile tayin isteyecek gibi oldum sonra dönüp özel şirkette ne tayini lan dedim kendime.
Çok etkilendiysem demek.
Konu sahibi için değil de konuya yazan üyeler için yazdım aslında.Heh Şermin de geldiğine göre konu kapanmıştır
Adam ev adresini bulmuş, aynı binadan ev almış. Hadi bunu da açıkla.Konu sahibi için değil de konuya yazan üyeler için yazdım aslında.
Banka müşteri temsilcisi, mevcut iş ilişkisi dahilinde müşteriyle telefon numarası paylaşımını kendisi yapıyor zaten. Günümüzde çoğu işlem için wha.tsapp yazışması da kullanılıyor. Telefon numarası için kimse hafiyelik yapmıyor yani.
Ateyizlerrrr açıklamalı bence ashkhdkjhddaAdam ev adresini bulmuş, aynı binadan ev almış. Hadi bunu da açıkla.