Üniversite Arkadasimin sacma yersiz mesajlari

aşkolsun ama ya. sizin başınıza gelse Jüpiter'e fırlatılmak istemez misiniz?
İlk mancınık bu sebeple 16. yüzyılda bir sapıktan kurtulmak için bir kadın tarafından icat edildi. Bu sayede kıta değiştiren kadının lakabı olan "mancınık" kelimesi de icadına verilmiş oldu.

İlk mancınık bu sebeple 16. yüzyılda bir sapıktan kurtulmak için bir kadın tarafından icat edildi. Bu sayede kıta değiştiren kadının lakabı olan "mancınık" kelimesi de icadına verilmiş oldu.

biz, en iyisi kendi aramızda tartışmak yerine hanımefendinin konusunu güncellemesini bekleyelim. bakalım nereye çufçufluyor.

Ee adam peşinizden gelip orda da ev tutarsa(alirsa)? Sonucta üst düzey iş sahibiymiş.

Numaramı benden d3gil sapık gibi 11880 aratması bile beni yeterince huzursuz etti. Ayrıca bir kadın hisseder ya bakisi vs pek hoşlanmadım tavırlarından.
Bakışından, tavırlarından hissettiyseniz yanılmıyorsunuzdur sizi bı yoklamış kuş kadar beyniyle, engellemekle iyi yapmışsınız

Öncelikle bankada şirket sahibi bir müşterinin işlemlerini takip ediyorsanız, telefon numaranızı ve kartınızı müşteriye vermiş olmalısınız.

Portföyünüzde yer alan müşterinizi geçmişten gelen tanışıklığınıza da dayanarak yıl dönümünüzü kutladığı için engellemiş olmanız çok gerçekçi değil.

Heh Şermin de geldiğine göre konu kapanmıştır

Heh Şermin de geldiğine göre konu kapanmıştır
Konu sahibi için değil de konuya yazan üyeler için yazdım aslında.

Banka müşteri temsilcisi, mevcut iş ilişkisi dahilinde müşteriyle telefon numarası paylaşımını kendisi yapıyor zaten. Günümüzde çoğu işlem için wha.tsapp yazışması da kullanılıyor. Telefon numarası için kimse hafiyelik yapmıyor yani.

Adam ev adresini bulmuş, aynı binadan ev almış. Hadi bunu da açıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…