- 25 Temmuz 2013
- 12.790
- 52.295
-
- Konu Sahibi meryem8990
Eşinizle konuştunuz mu peki?Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,
Aylardır seni izliyorum zaten ,uygun zamanda karşına çıkmak istedim. Sadece konuşmak istiyorum. Lütfen bir şans istiyorum. Oturduğun binadan ev bile aldım aylar evvel
Diye Allahını belası ya , Allahını cezasını şerefsiz,zz
Bir saniye lütfen.ooo hikayede sürekli vites arttırılıyor. heyecanla izliyorum
Bize haber verin yine.Eşimle buluşup, konuşup oradan savcılığa gidip delil olarak bunları sunacağım.tayin vs şehir de değiştireceğim. Allahim kabus içindeyim bana dua edin lütfen lütfen...çok korkunç yaşadığım şey.
Allahim ben şoklardayım lütfen bi akıl verin,
Ögle arasinda çicek gonderip guvenlige vermiş kurye,üstüne birde bilmediğim bir numaradan mesaj atmış,
Evimin resmini atmış ve Google maps tan,, evlerimiz de aynı semtte sinirli bayan yazmış....
Allahim tam bir sapikkkkkk...Elim ayağım titriyor şu an sinirden ağlayacağım...
Merak ederiz çünkü.Böyle bir olay yaşayıp gelip ilk burada bize rapor mu veriyorsun?
Dahası var.Şikayetçi ol.
Bu ne yahu.
Sapık bu.
Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,
Aylardır seni izliyorum zaten ,uygun zamanda karşına çıkmak istedim. Sadece konuşmak istiyorum. Lütfen bir şans istiyorum. Oturduğun binadan ev bile aldım aylar evvel
İyi güzel kendi ağzıyla da itiraf etmiş Allah'ın belası. Eşine gösterdiğin de o da anlar zaten adamın ne mal olduğunu. Eşine mukayet ol ama sakin adama bir şey yapmaya kalkmasın. Adli yollardan çözün her şeyi.Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,
Evet ard arada bu kadar gelişme olması tuhaf ama memleket densiz kaynıyor. Gerçekse de şaşırmam. Dilerim ki gerçek değildir. Kimse böyle bir şey yaşasın istemem.ooo hikayede sürekli vites arttırılıyor. heyecanla izliyorum
binada yaşıyor mu, gördünüz mü hiç kendisini.Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,
Dahası var.
İş bel altı olunca azimle "işeyip dağı delen cinsten" kaba bir tabir farkındayım.Ama adamın tavrı iğrenç olunca aklıma bu geldi Numaranızı aratıp bulmak,iş bahane edip hanımıyla gelmek bana çok lacka geldi zaten bakışından ve tepkilerinden huylanmişsiniz Pazar günü arayıp alakasız şekilde kutlamak tam bir akıl tutulması .Abartiyorum deyip ,engellemeseniz daha neler yapardı?????Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
Aynı binadan ev almasının sebebi ne acaba? Arada giderim o da gelir şeklinde mi?İnanılmaz yuhhhhhhhhhh
Allahim ben şoklardayım lütfen bi akıl verin,
Ögle arasinda çicek gonderip guvenlige vermiş kurye,üstüne birde bilmediğim bir numaradan mesaj atmış,
Evimin resmini atmış ve Google maps tan,, evlerimiz de aynı semtte sinirli bayan yazmış....
Allahim tam bir sapikkkkkk...Elim ayağım titriyor şu an sinirden ağlayacağım...
Yok artık. Çok tutarsız eşiyle tanıştırmalar fotolarını göstermeler şimdi de bunlar. Garip.Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,
Yok artık. Çok tutarsız eşiyle tanıştırmalar fotolarını göstermeler şimdi de bunlar. Garip.
Aynı binadan ev almasının sebebi ne acaba? Arada giderim o da gelir şeklinde mi?
Haklısınız ve doğru olanı yapmışsınız.Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
nasıl absürd birşey görmedin yahu? adam numarasını 11880 den bulmuş işini hallettirmek için bu bile çok saçma bir hareket.Adam esiyle gelmis islerini halettigin icin de belki hani tebrik etmek istemistir bi samimiyet gostergesi anlaminda...adamda absurd bisey goremedim engellemek nedir