Üniversite Arkadasimin sacma yersiz mesajlari

Site yöneticisini aradık hanımefendi, malum gerkes aidat ödüyor ya ev adamın üzerine çıktı yani adam aidat ödediği için öğrendik. Savcı bize özel değil fakat size özel beyin tasarlasaydi Rabbım kötü kalbinizde umarım herkes değil ama sizin başınıza gelir anlarsınız bir insan bu kadar kötü olamaz ta hayret içindeyim süz gibilere... daha dediklerin uydurun ters çevirin yan yatırın kendinice olabildiğince cirkinlesin

Savcı size özel beyin tasarlasaydı nasıl bi laf ya savcılıktan bi haber olduğunuz için olmasın bunlar ? nerde çalıştığımı söylemeyeyim ama savcının ve savcılığın nasıl çalıştığından gayet haberim var , anlattığınız mantığa uymayan şeyler olduğu için ben dahil çoğu insana inandırıcı gelmediniz hala da öyle , olsun siz takılın oynayın buralarda

Savcı değil rabbim beyin tasarlasaydı demiş

Haklısınız bence,siz gereken mesafede duymuşsunuz. Numaranızı genel aratmasi bile çok saçma geldi. Engelledikten sonra da iş yerinize gelip söylenmesi zaten manyak olduğunu gösteriyor. Bide özellikle gelmiş engellendiği halde baya sapık çabası. Baby Reindeer Martha gibi. Allah Martha'lardan korusun

Savcı size özel beyin tasarlasın dediği için mi banlandı?

Yuhhh Baby Reindeer Martha. Sen misin?

Ay okudukça fake hikaye olduğunu gördüm. Siz You dizisini filan izlemissiniz herhalde bayaBide üşenmeden buraya yazmış durmussunuz. Kadınlara yapılan zulümler,şiddet öldürme,baskı konularini çok duyuyoruz bu tarz durumlarla dalga geçmeniz bence çok ayıp. Basbayağı buram buram fake siniz. Nasıl bir aklınız var. Bayağı işsizlik bu pess. Siz ara ara buraya yazın da eğlenelim gülelim bari

Evimin resmini atmış ve Google maps tan ,, evlerimiz de aynı semtte sinirli bayan yazmış

adam madem yan bloktan ev almış ne diye mapsten foto yolluyor?
o kadar kafayı kıran adam bir zahmet apartmanının dibinden çekerdi fotoyu.
tamam en saplantılı aşık sizde ben ikna oldum şahsen.

Panel dediğiniz nedir? Bu kadar açık mıyız ele güne karşı merak ettim.
Geçen yıl calınan edevlet verilerinin toplandığı program ara yüzü = Panel

Evet bu kadar açığız. Evvelki ay verilerin cuzi rakamlara satıldığı ortaya çıktı. İspatli, delilli...Araştırırsanız göreceksiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…