Üniversite Arkadasimin sacma yersiz mesajlari

Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,

Aylardır seni izliyorum zaten ,uygun zamanda karşına çıkmak istedim. Sadece konuşmak istiyorum. Lütfen bir şans istiyorum. Oturduğun binadan ev bile aldım aylar evvel 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

Diye Allahını belası ya , Allahını cezasını şerefsiz,zz
Eşinizle konuştunuz mu peki?

Allahim ben şoklardayım lütfen bi akıl verin,
Ögle arasinda çicek gonderip guvenlige vermiş kurye,üstüne birde bilmediğim bir numaradan mesaj atmış,

Evimin resmini atmış ve Google maps tan 🤯🤯🤯🤯,, evlerimiz de aynı semtte sinirli bayan yazmış....

Allahim tam bir sapikkkkkk...Elim ayağım titriyor şu an sinirden ağlayacağım...

Şikayetçi ol.
Bu ne yahu.
Sapık bu.

Şikayetçi ol.
Bu ne yahu.
Sapık bu.
Dahası var.
Bu adam tam bir şer..siz afedersiniz mesaj atmış aynı numara engellemedim ki elimde delil olsun mesaj aynen şu,

Aylardır seni izliyorum zaten ,uygun zamanda karşına çıkmak istedim. Sadece konuşmak istiyorum. Lütfen bir şans istiyorum. Oturduğun binadan ev bile aldım aylar evvel 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

İyi güzel kendi ağzıyla da itiraf etmiş Allah'ın belası. Eşine gösterdiğin de o da anlar zaten adamın ne mal olduğunu. Eşine mukayet ol ama sakin adama bir şey yapmaya kalkmasın. Adli yollardan çözün her şeyi.

En en doğru şeyi yapmışsınız. Bence böyle bir konuşma geçtiğini de eşinize aktarın ki iki gün sonra bir şey çıktığında onunda haberi olsun 🌸👍

binada yaşıyor mu, gördünüz mü hiç kendisini.

Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
İş bel altı olunca azimle "işeyip dağı delen cinsten" kaba bir tabir farkındayım.Ama adamın tavrı iğrenç olunca aklıma bu geldi Numaranızı aratıp bulmak,iş bahane edip hanımıyla gelmek bana çok lacka geldi zaten bakışından ve tepkilerinden huylanmişsiniz Pazar günü arayıp alakasız şekilde kutlamak tam bir akıl tutulması .Abartiyorum deyip ,engellemeseniz daha neler yapardı?????

Allahim ben şoklardayım lütfen bi akıl verin,
Ögle arasinda çicek gonderip guvenlige vermiş kurye,üstüne birde bilmediğim bir numaradan mesaj atmış,

Evimin resmini atmış ve Google maps tan 🤯🤯🤯🤯,, evlerimiz de aynı semtte sinirli bayan yazmış....

Allahim tam bir sapikkkkkk...Elim ayağım titriyor şu an sinirden ağlayacağım...

Sakin olun. Kendinizi strese sokmadan eşinizi arayın. Birlikte gidip şikayetçi olun mutlaka. Çünkü size veya kariyenize iftira atmak içinde bir boklar yer. Bir şekilde ik veya durumunuzu müdürünüze bildirin, şikayetçi olacağınızı söyleyin çünkü sadece bankada yüzyüze geldiniz. Şikayet edince iş yerinize sor durumdan kalmayın. Bankaya geldiği için sizi gördü iletişimi öyle kurdu vs. Yönetimi de bilgilendirin

Yok artık. Çok tutarsız eşiyle tanıştırmalar fotolarını göstermeler şimdi de bunlar. Garip.

Yok artık. Çok tutarsız eşiyle tanıştırmalar fotolarını göstermeler şimdi de bunlar. Garip.

Sapıklar nasil düşünür bilemedim ama yani aylarca takip edip sonra sapiklik yapmak icin konu sahibinin bulundugu yerden ev alip ailesini cocugunu karisini da oraya mi taşir insan? 😄

Konu sahibini izlemek icin ev alsa bile ailesini getirmezdi sanki sapik gozuyle bakinca. 😄

adam işlerim var bahanesiyle aslında kadını görmek için bankaya gidiyor
o krediyi belki onun olduğu binadan ev almak için çekiyor
çiçekler mesajlar numara bulmalar, ispatlı bir sürü delil yaratıyor
adam karısından korkmuyor(işyeri sahibiymiş ispatlı mesajlar var boşanmada karısının eli güçlü)
adam kadının eşinden de korkmuyor
fazla cesaretli değil mi ben mi yanlış anladım..

Konuya söyle girmek istiyorum. Bankacıyim eşim ise memur , bir gün çalıştığım bankaya üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım geldi. Aynı sınıfta değildik fakat ortak arkadaşlarımın olduğu ortamlarda hep vardı. Neyse bu bir kredi işlemi için şubeye geldi ve AA senmisin,nasılsın vs iki arkadaş nasıl selamlasirsa öyle davrandık. İşlerini halletti vs eşini anlattı cocuklarini resmini gösterdi vs. Daha sonra şubeden ayrıldı. Aradan 1 hafta geçti bilmediğim bi numaradan mesaj geldi, merhaba nasılsın yarın bankada isim var sen halledebilirmisin diye, kimsiniz deyince bu çıktı. Telefonumu vermediğim halde nasıl buldunuz dedim 11880 dedi , meğer rehbere kapalı değilmiş öğrenmiş ve kapatmış oldum . Neyse eşiyle geldi hesap açtılar gitti ,eşi onlara yemeğe çağırdı nazikçe reddettim. Daha sonra eşimle yildonumu kutladık,resmi vatsapta paylaştım. 5 gün sonra pazar sabahı nasılsın gunaydin yazmış, günaydın sagolun yazdım sonra kutlama yapmışsınız geçen gün tebrik etmek istedim yazmış fakat ben çok gerilip sinir oldum cvp yazmayıp numarasını engelledim . Sonra bankaya gelip , sen ne kibirlisin ben sapıkmiym engelliyorsun dedi bende yakın ark yada dostum değilsin iletişimin bu seviyede kalması gerek diyip kestirip attim. Sonra bana seni ürküttüm herhalde dedi özür dileyip gitti. Allah aşkına benmi yanlış anladım, yoksa hakkımı. Fakat hiçbir kimse ailem dışında ne hakla pazar sabahı böyle saçma samimiyet kurabilir. Unutmadan instagram da eklemisti kbl etmedim. Ayni şeyi eşim yaşasaydı bir bayana ben yanlış anlardım şahsen
Haklısınız ve doğru olanı yapmışsınız.

Adam esiyle gelmis islerini halettigin icin de belki hani tebrik etmek istemistir bi samimiyet gostergesi anlaminda...adamda absurd bisey goremedim engellemek nedir
nasıl absürd birşey görmedin yahu? adam numarasını 11880 den bulmuş işini hallettirmek için bu bile çok saçma bir hareket.

X