- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eksimaya ekmegim hazir suan buzdolabinda yarın sabah pisicek
Oglum hamburger istedi su zamanda da dısardan yemegi onaylamadıgım icin is yine basa dustu.Bunlarda hamburger ekmeklerim
Tesekkur ederim.Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
Aynen ole zaten su zor gunler gectiginde evde ekmek yapma aliskanlıgımız bize miras kalicak☺Bunlar da harika .Aslında hep yapmamız gereken bu olmalı.Evde temizliğinden,içeriğinden emin olduğumuz misler gibi ekmeklerimiz
Ellerinize sağlık
Benim eksimaya ekmegim hazir mayamin ilk ekmegi oldu icin cok kabarmadi ama lezzeti 10 numara
Cok guzel gorunuyor maasallah.Ellerinize sağlık çok güzel görünüyor.Evet benimde ilk ekşi mayalı ekmeğim çok kabarmadı. Bugün yine deneyeceğim..Ben tam buğday unu ile yaptım..
Bende aynen bu tariften yaptm ama cok sert oldu nedendir,köy unuyla..
Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Elektrik faturası genel olarak Türkiye geneline yüksek gelecek. Ekmek denemeyen kalmadı .Bakarsınız faturalar 2-3 ay için alınmaz..Bir haftadır bende ekmek yapıyorum
Zevkli bir iş ama ay sonu elektrikten batacağız gibi duruyor ilk denemede normal beyaz ekmek yaptım, ikincide çavdara geçtim daha lezzetli geldi
Bende aynen bu tariften yaptm ama cok sert oldu nedendir,köy unuyla..
Çok güzel görünüyor. Ellerinize sağlık. Elektrik faturası genel olarak Türkiye geneline yüksek gelecek. Ekmek denemeyen kalmadı .Bakarsınız faturalar 2-3 ay için alınmaz..
Ben ilk denemede beyaz ekmek yapılmasını yeni duyuyorum. Benimde buğdayla yaptığımın dokusu, tadı daha hoşuma gitti.Normalde buğday ekmeği sevmememe rağmen..
Hamburger ekmeğinin tarifini paylaşabilir misin?Oglum hamburger istedi su zamanda da dısardan yemegi onaylamadıgım icin is yine basa dustu.Bunlarda hamburger ekmeklerim