- 20 Mart 2020
- 5
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa ellerinize sağlık bayıldım görüntüsü çok hoş nasıl yaptınız böyle detaylı anlatır mısınız rica etsem?
Sorma 4 gündür maya arıyorum. Bunlar hep aşırı stok yapanlar yüzündenMaya da kalmamış ki marketlerde
Su ve unu yoğurun bir kaç gün bekletin eksimeye başlayıp ekşi maya olacak ara sıra un ekleyip yogurunMaya da kalmamış ki marketlerde
Harika,takipteyim sizi eminim çok güzel yapacaksınız,eksi mayanizi ne ile yapıyorsunuz?izlediğim videolarda nohut ile yapılıyor genelde.Aslinda ilk etapta zahmetli ama daha sonra tekrar tekrar yapmaya gerek kalmıyor,hamurunuzdan bir parça ayırıp yıllarca bile kullanabiliyorsunuz.Şimdi bende ekşi mayalı deneyeceğim.Ama dediğiniz gibi önce ekşi mayayı yapacağım.Ve onuda aşama aşama ekleyeceğim.Aslında biraz sabır isteyen bir iş .Bakalım benim sonuç nasıl olacak..
Çok tşk ederim canımYaa ellerinize sağlık bayıldım görüntüsü çok hoş nasıl yaptınız böyle detaylı anlatır mısınız rica etsem?