- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim :)1 su bardağı un 140 gr ediyor.250 gr un 1.8 su bardağına denk gelir...O zaman 1 su bardağı tam +1 su bardağı ise bir parmak eksik yeterli olacaktır
Harika,takipteyim sizi eminim çok güzel yapacaksınız,eksi mayanizi ne ile yapıyorsunuz?izlediğim videolarda nohut ile yapılıyor genelde.Aslinda ilk etapta zahmetli ama daha sonra tekrar tekrar yapmaya gerek kalmıyor,hamurunuzdan bir parça ayırıp yıllarca bile kullanabiliyorsunuz.
tuz biraz fazla değil mi sanki :))
Ellerinize sağlık bende kendi ekmeğini yapanlardanım. Bunu da deneyeceğim. Dolapta mayalanması cezbetti beni. Ellerinize sağlık.
Ben biraz önce tadına baktım. 3 saatten daha az mayalandı, fazla kabarmadı o yüzden ama eşim o kadar beğendi ki, hemen bir tane hazırla hemen yarın sabaha dedi.
Teşekkür ederimŞöyle yapıyorum ,sizde yapın tavsiye ederim;Mayalanmış hamuru fırına koyunca o pişerken ertesi gün yapacağım ekmeğin hamurunu hazırlayıp dolaba kaldırıyorum.Sabah kalkınca şekil verip dışarda 45 dakika daha bekletip fırına atıyorum...Hem zamandan kazanıyorum,hem yeterince mayalandığı için kabarıyor hemde sıcak ekmek yiyoruz..
Tarif alabilir miyim?
Canım youtubeden masmavi mutfak tan aldım tarifi videoyu izlersen detaylı öğrenmiş olursun daha güzel sonuç alırsınTarif alabilir miyim?
Bende o sen misin yoksa diyecektimCanım youtubeden masmavi mutfak tan aldım tarifi videoyu izlersen detaylı öğrenmiş olursun daha güzel sonuç alırsın
Sen yasiyonmu gııBende o sen misin yoksa diyecektim
Gördüm bugün
Gorona bulaşmadi şükür evde yuvarlanioz ekmekti börek ti yemek TopikteyimSen yasiyonmu gıı
Teşekkür ederimCanım youtubeden masmavi mutfak tan aldım tarifi videoyu izlersen detaylı öğrenmiş olursun daha güzel sonuç alırsın
Pita ekmeğinin içeriğini öğrenebilirmiyimCesitli ekmekler deniyorum ama suanda en favorimiz pita ekmegi oldu.
Tabikide hemen verim tarifiniPita ekmeğinin içeriğini öğrenebilirmiyim
Buda eksi mayamin 8.gunu ama sanirim biraz daha zamani var.
Insallah basarabilirim cok heyecanlı amaBenimde 3.gün