Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

kan testi yaptır canım en doğru sonuç öyle çıkar.

canım benim nisan annelerinde hemen hemen hepsi öğrendi cinsiyetlerini birtek bana söylemedi dr .eğer prens annesiysen belki erken belli olabilir.inş ikili tarama test sonuçlarında güzel gelir canım

Canim dun dr gittim bana cinsiyet solemek icin erken dedi,ama bebis kipir kipirdi yerinde durmuyo ayoll ayagi eli gerindi takla atti falan sok olduk esimle... Harika bi duygu dr cok hareketli ve saglikli dedi bi ohhh cektik... Sonuclarimda guzel cikarsa degme keyfime... Sen yaptirdinmi soylemedilermi orada? Yaptirdiysan sonuc ne sulesene';-)

oyy maşallah benim yeğenime yaaa yerim onu benim doktorumda ikili test zamanı erken diye söylememişti eşim çok merak ettiği için ertesi gün başka doktora gidip öğrenmiştim ben:))) inş sonucunda güzelçıkar tatlım

Son düzenleme:
kızlaarrr selaamm... evimize geldik şükürr.. bir tatil sezonuda böylelikle kapandı... kış mevsimine girmeye artık hazırım sanırım... kızlar ben hala regl olmadım ama göğüslerim hassaslaştı 2 güne olurum büyük ihtimallee...

hoşgeldin canım. hadi hayırlısı belkide olmaz sende hamişim hbr verirsin bize bellimi olur

gunaydın kzılar nasılsınız uyu yarın ınsAllah keseyı gormeye gıdıcez cok heycanlıyım Rabbım herkeze bu duyguyu yasatsın bana da saglıklı hayırlı cocuklar dunyaya getırelım ama sıze bı sorum olucak hamılelıgın ılk donemlerınde kusmak mıde bulantısı dısında kasık agrısı gogus agrısı bel vs oluyormuydu he bı de akıntı neler hıssetınız yazabılırmısınız

inş duyarsın güzel haberlerini beklioruz canım. o yazdığın şikayetlerin hepsi oluyo endişe etme sakın

Gunaydin yavrularrr nasilsiniz bakalim. Ben fena grip oldum valla dr eferin fort verdi ve asiri bas agrisi icinde minoset kafam davull... Dun dr cikisi gezdik yinede kocamla,gune gittim bugunde yazliga geldik dogum gunu var arkadasimin kizinin darisi hepimizin basina... Bebeimi gordum dun cok guzel hareketler yapiyo kikir kikir guldurddu hepimizi maskott yaa cok tatli yaa masallah eli ayagi kici ayri oynuyo amuda kalkti yaa minnacikk seyy...:-D neyse herkese iyi bir h.sonu diliyorum ,seastree annene bol gecmis olsun umarim tertemiz bi sonucla geri doner gerilmemeye calis bebek etkilenmesin emi tatlim. Deryafcim sanada masaallah diyorum degerin cok iyiumarim kalp atisi ve sonrada kipirtilarini gorursun. Duydugum en guzel cumle cok hareketli ve saglikli bir bebek demesiydi kendime getirdi beni ressmenn... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Bu arada cok kustugum icin kilo vermisim,nasilsa alirsin sorun yok dedi dr. Ama aldigin uc kiloda normaldi dedi.

hoş geldin canımm :) eylül sürprizlerle dolu bir ay oldu, güzel sürprizler de senden bekliyoruz :)

çok güzel bir duygu, rahatsızlık olmadan dr.a gidip yüzünde kocaman bir gülümseme ile oradan çıkmak :) inşallah her şey yolunda gider canım. ağrılar normal dert etme masalcım.

günaydın zuzuuuum :) ben toparladım canım azcık bişey kaldı o da gider bugün inşallah. yalnız grip hapları bana böbrek ağrısı yapıyor, normalde de yani, o nedenle bugün böbreklerim ağrıyor biraz. zaten aferin i de içmedim sabah. iyiyim nasıl olsa diye. toparlanırım inşallah. canım ne güzel kıpır kıpırmış bebeğin baksana :))
kalp atışını da duyalım inşallah bizimkinin de

Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)

www.dualarımız.com dan alıntıdır

kızlar ya bır kac gun kasıkta agrı oldu ve bu gun olmadı korkmaya basladım bı sorunmu var dıye meraklardayım yarın Allahım nasıp ederse keseyı gorucez ınsAllah ama korkuyorum kızlar dua edın bana goguslerım agrıyo ve buyuyo ama kasık agrım nıe durdu onun merakı ıcındeyım ve akıntım da sarımsı olmus o ılthaptan kesın de korkuyorum ıste acemı hamılelık benımkı:s

pembemasal canımmm.. şimdi gördüm hamile olduğunu çooook ama çok sevindim... tebrikler hayatım, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..

herkese çok seviniyorum ve mutlu oluyorum ama bu ay bir deryaya bir sana kendim hamile kalmış kadar sevindim.. allahım nazarlardan korusun sizi..

ikinizi de kocaman kocaman öpüyorum..

Sagol tatlım benım darısı basına hepınız ıcın dua edıyorum canım benım bak bole arada ac ya laflayalım ozledımmm butun bır yaz koptuk bırbırımızden ıyı dıleklerın ıcın tesekkurler canım benım kocaman optum bende

açarım kuzum.. ben izmirdeyim şimdi ailemi ziyarete geldim ama valla seni merak ettiğim için açayım bakayım noldu bu cimcimenin testi diye ve güzel haberi aldım.. darısı ben ve tüm isteyenlerin başına.. tekrar tekrar tebrikler pembemasal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…