• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

hoşgeldin canım. hadi hayırlısı belkide olmaz sende hamişim hbr verirsin bize bellimi olur:34:

inşallah seastirecim bakalım hayırlısı... Canım annene de çooook geçmişler olsun Rabbim acil şifalar versin sonuçların inşallaahhh miiiss gibi tertemiz çıkar...

gunaydın kzılar nasılsınız uyu yarın ınsAllah keseyı gormeye gıdıcez cok heycanlıyım Rabbım herkeze bu duyguyu yasatsın bana da saglıklı hayırlı cocuklar dunyaya getırelım ama sıze bı sorum olucak hamılelıgın ılk donemlerınde kusmak mıde bulantısı dısında kasık agrısı gogus agrısı bel vs oluyormuydu he bı de akıntı neler hıssetınız yazabılırmısınız

oyyyyy pembişim hamiş olmuştaaa kese görme heyecanımı sarmış onuuuu.... İnşallaaahh yarın minnağını görürsünn canım arkadaşımmm....

hoş geldin canımm :) eylül sürprizlerle dolu bir ay oldu, güzel sürprizler de senden bekliyoruz :)

evett yaaa eylül çooook bereketliydi herkese çoook seviniyorum ama bu ay gerçekten sen ve pembemasalımın müjdesi bi ayrı güzel oldu yaaa.... bakalım kısmetimizde bebiş varsaaa gelir elbet... herşeyin bi zamanı var nede olsa dimiii :34:

Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)

www.dualarımız.com dan alıntıdır

canımmm seni tekrar görmek çoooook güzel ara ara bize hatırlat kendini... yazında gerçekten güzel denemek lazımm aslında... rabbimin hazinesi çok geniş bizide nimetlendirir elbet...

açarım kuzum.. ben izmirdeyim şimdi ailemi ziyarete geldim ama valla seni merak ettiğim için açayım bakayım noldu bu cimcimenin testi diye ve güzel haberi aldım..:46: darısı ben ve tüm isteyenlerin başına.. tekrar tekrar tebrikler pembemasal..:16:
Amin canım Allah hepımızın yuzunu guldurur de evlatlarımızı kucagımıza alırız ınsAllah Amin

inşallah seastirecim bakalım hayırlısı... Canım annene de çooook geçmişler olsun Rabbim acil şifalar versin sonuçların inşallaahhh miiiss gibi tertemiz çıkar...

oyyyyy pembişim hamiş olmuştaaa kese görme heyecanımı sarmış onuuuu.... İnşallaaahh yarın minnağını görürsünn canım arkadaşımmm....

evett yaaa eylül çooook bereketliydi herkese çoook seviniyorum ama bu ay gerçekten sen ve pembemasalımın müjdesi bi ayrı güzel oldu yaaa.... bakalım kısmetimizde bebiş varsaaa gelir elbet... herşeyin bi zamanı var nede olsa dimiii :34:

canımmm seni tekrar görmek çoooook güzel ara ara bize hatırlat kendini... yazında gerçekten güzel denemek lazımm aslında... rabbimin hazinesi çok geniş bizide nimetlendirir elbet...

Canım arkadasım benım Amin dua edın benım ıcın ınanın hep dualarımda sız de varsınız ALLAH EVLAT KOKUSUNDAN KIMSEYI MARHUM ETMESIN AMİN

Amin canım Allah hepımızın yuzunu guldurur de evlatlarımızı kucagımıza alırız ınsAllah Amin

Canım arkadasım benım Amin dua edın benım ıcın ınanın hep dualarımda sız de varsınız ALLAH EVLAT KOKUSUNDAN KIMSEYI MARHUM ETMESIN AMİN

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün doktordan... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ben kırmızıları bu sabah gördüm umudumda yoktu zaten yeteri kadar çalışma olmamıştı... bu ayı boş geçirmeyi düşünüyorum 3. güne kadar fikrimde değişebilir gerçi... kararsızımmm... offff yarabbimmmmm sen sabır ver Allah'ımmm...

Çocuğu olmayan veya sürekli çocuk düşüren bir kadın ay başı adetinden temizlendikten 3 gün sonra 110 defa besmeleyi bir kağıt üzerine yazıp üzerinde bulundurur ve o nüsha üzerinde iken ilişkiye girerse o kadın hamile kalır. Çocuk dünyaya gelinceye kadar besmele yazılı nüshayı üzerinde taşırsa zorluk çekmeden çocuk sahibi olur. (eşinin düşük yapması sonucu çocuğu olmayan adam bir kağıt üzerine 60 defa Besmele yazıp üzerinde taşırsa çocuğu yaşar.)

www.dualarımız.com dan alıntıdır

Merhaba canım hoşgeldin nasılsın inşallah iyisindir seni cok merak ettım kurtaj haberınden sonra birdaha senden haber alamadık ruh halın nasıl toparlandınmı?senın yazından sonra ikili test yaptırmaktan vazgeçtım sonucuna katlanacak cesaretım yok benım aldırmayıda dusunmedıgımden dolayı kafamı bulandırmak ıstemedım RABBİM e emanet ettım hakkımızda hayırlısını versın dıye...arada bir gel paylas bızımle bız burdayız canım

Hayırlı sabahlar gununuz aydın mutlulugunuz daım huzurunuz sonsuz saglıgınız super paranız tavan yapsın:16:
bırza yogunum arkadasım bende kalıyor gıremıyorum ama guzel haberlerınzı okuyorum MAŞALLAH herkes cok ıyı deryacım o kadar sevındımkı RABBIM kesesınıde pıt pıtlarınıda duyurmak nasıp etsın..Pembişim bugun MEVLAM yuzunu guldursun bebısını gormek nasıp olsun eve gec gelecem ama mutlaka gece mece gırıp okuyacam guzel haberlerını İNŞALLAH...zuzum bebeısıne cok sevındım baya cadı bişi olacak heralde:9:YARABBI içinde ne kadar sıkıntısı olan ne kadar endısesı olan kadınlarımızın yureklerını rahatlat YARABBI korkularımızla imtihan etme bizi YARABBİ:54:

Hayırlı sabahlar gununuz aydın mutlulugunuz daım huzurunuz sonsuz saglıgınız super paranız tavan yapsın:16:
bırza yogunum arkadasım bende kalıyor gıremıyorum ama guzel haberlerınzı okuyorum MAŞALLAH herkes cok ıyı deryacım o kadar sevındımkı RABBIM kesesınıde pıt pıtlarınıda duyurmak nasıp etsın..Pembişim bugun MEVLAM yuzunu guldursun bebısını gormek nasıp olsun eve gec gelecem ama mutlaka gece mece gırıp okuyacam guzel haberlerını İNŞALLAH...zuzum bebeısıne cok sevındım baya cadı bişi olacak heralde:9:YARABBI içinde ne kadar sıkıntısı olan ne kadar endısesı olan kadınlarımızın yureklerını rahatlat YARABBI korkularımızla imtihan etme bizi YARABBİ:54:

ınsAllah canım dualarını eksık etme cok heycanlanıyorummm

Canim dun dr gittim bana cinsiyet solemek icin erken dedi,ama bebis kipir kipirdi yerinde durmuyo ayoll ayagi eli gerindi takla atti falan sok olduk esimle... Harika bi duygu dr cok hareketli ve saglikli dedi bi ohhh cektik... Sonuclarimda guzel cikarsa degme keyfime... Sen yaptirdinmi soylemedilermi orada? Yaptirdiysan sonuc ne sulesene';-)

dr benim bebek hakkındada güzel şeyler söyledi benim bebek 10 haftalıkken takla atıyordu çok güzel bir duygu ama son gidişimde uykuya hazırlanıyordu heralde fazla hareket etmediii.rahatsız ettiysekde yookkk.çarşamba sonuçlarım çıkıcak ama ben gidemicem.çalışıyorum çünkü.cumartesi gidicem acaba telefonla arasam söylermi ki

canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün doktordan... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ben kırmızıları bu sabah gördüm umudumda yoktu zaten yeteri kadar çalışma olmamıştı... bu ayı boş geçirmeyi düşünüyorum 3. güne kadar fikrimde değişebilir gerçi... kararsızımmm... offff yarabbimmmmm sen sabır ver Allah'ımmm...

Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun canım sakın calısmalara takılma bız 3 hafta test ıcın bekledık ama o 3 hafta hıc ılıskı olmadan arada hamıle kaldım mucıze ıste bu doktorum sasırdı Rabbim hepımıze evlat kokusunu almayı nasıp etsın Amin

Günaydın anne adayları
canım annem geçen sene devlette smear tesi ve ultrasona girmişti ben geçen ay doktora gittiğimde kendi doktoruma gösterdim kitle grüyorum annen gelsin kontrol edelim dedi sonra geçen benle bir geldi annem muayene oldu smear yapıldı çarşamba da sonucu aldı gösterdi sonuçlar bozuk çıktı rahim ağzı kanseri olabilirmiş biyopsi yapılması lazım dedi doktor kaç günden beri morelim çok götü inş biyopsi sonuçları temiz çıkar dualarınızı bekliyorum kızlarrr:(((:14::14::14:
Çok geçmiş olsun. İnşallah korkulacak bir durum çıkmaz ortaya.

kızlar ya bır kac gun kasıkta agrı oldu ve bu gun olmadı korkmaya basladım bı sorunmu var dıye meraklardayım yarın Allahım nasıp ederse keseyı gorucez ınsAllah ama korkuyorum kızlar dua edın bana goguslerım agrıyo ve buyuyo ama kasık agrım nıe durdu onun merakı ıcındeyım ve akıntım da sarımsı olmus o ılthaptan kesın de korkuyorum ıste acemı hamılelık benımkı:s
Bugün görürsün inşallah keseyi. BEnim de göğüslerim şişti resmen ve çok ağrıyor dokununca. Kasıklarım da ara ara ağrıyor sürekli değil. Senin gibi ben de telaş ediyorum bir şeyler ters mi gidiyor diye.

Ne yiyip ne içeceğimi de şaşırmış durumdayım. Sabah yeşil çay içmiştim bir şey olmaz inşallah

Günaydın anne adayları

Çok geçmiş olsun. İnşallah korkulacak bir durum çıkmaz ortaya.

Bugün görürsün inşallah keseyi. BEnim de göğüslerim şişti resmen ve çok ağrıyor dokununca. Kasıklarım da ara ara ağrıyor sürekli değil. Senin gibi ben de telaş ediyorum bir şeyler ters mi gidiyor diye.

Ne yiyip ne içeceğimi de şaşırmış durumdayım. Sabah yeşil çay içmiştim bir şey olmaz inşallah

InsAllah canım benım sakın bır daha yesıl cay ıcme hamılelıkte yasak dıkkatlı ol canım neten oku tecubelı ınsanlara sor ben ole yapıyorum dıkkat edın Allah evladımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alamyı nasıp etsın Amin

pembemasal canımmm.. şimdi gördüm hamile olduğunu çooook ama çok sevindim...:52: tebrikler hayatım, allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin..:nazar::46:

herkese çok seviniyorum ve mutlu oluyorum ama bu ay bir deryaya bir sana kendim hamile kalmış kadar sevindim.. allahım nazarlardan korusun sizi..:nazar:

ikinizi de kocaman kocaman öpüyorum..:54::21:

günaydın canım, annenin yanındasın demek ne güzel, hoş geldin :)
sıra sende Banucum, az kaldı biraz daha sabır kuzum...

irmegannnn umutsuzluk yokkk canım, dr.un kararına göre hareket et, senin ilk klomen kullanışındı değil mi? 6 ya kadar yolu var canım.

günaydın canım, keseyi gördük hamdolsun, sıra pıt pıtlarda :) genelde dinlenmeye çalışıyorum, yediğime içtiğime dikkat ediyorum. hayırlısı her şeyin. Rabbim katından hayırlı, sağlıklı nesil versin.

InsAllah canım benım sakın bır daha yesıl cay ıcme hamılelıkte yasak dıkkatlı ol canım neten oku tecubelı ınsanlara sor ben ole yapıyorum dıkkat edın Allah evladımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza alamyı nasıp etsın Amin
Netten daha çok okuyacağım artık. Bir yandan da kilo verme-koruma çalışmaları içindeyim. O yüzden daha seçiciyim. Çok çeşitli yemek ve her vitamini almak lazımmış.

Ayyy gundemide takip edermis,misafirde agirlarmis,erkende kalkarmiss bu hatunun on parmaaginda on marifet ayooll valla komsu olacak kadinsin ecelimm. Tesekkur ederim,cok daha guzel haberler vermek dilegiylee canikomm..

IQUOTE=irmegan;26682847]canım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin bugün doktordan... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.. ben kırmızıları bu sabah gördüm umudumda yoktu zaten yeteri kadar çalışma olmamıştı... bu ayı boş geçirmeyi düşünüyorum 3. güne kadar fikrimde değişebilir gerçi... kararsızımmm... offff yarabbimmmmm sen sabır ver Allah'ımmm...[/QUOTE]

Irmegancimm hic umutsuzluga dusup kafani bulandirma esinle arani iyi tut moralini yuksek devam ettirmeye calis.rabbimm herseyi zamaninda veriyo benimkisini oyle bir ayarlamiski gunes beni cook rahatsiz eder mesela ve hamisligim hem guzel bi mevsime denk geldi dogumum da evlilik yil donumume denk geliyo tabi rabbim bilir ama mucize gibi ikinci evlilik yil donumumde bebegimi kucagima alcam rabbim izin verirse. Herseyin yeri zamani var,seninde yuzun gulecek enkisa zamanda;-)

dr benim bebek hakkındada güzel şeyler söyledi benim bebek 10 haftalıkken takla atıyordu çok güzel bir duygu ama son gidişimde uykuya hazırlanıyordu heralde fazla hareket etmediii.rahatsız ettiysekde yookkk.çarşamba sonuçlarım çıkıcak ama ben gidemicem.çalışıyorum çünkü.cumartesi gidicem acaba telefonla arasam söylermi ki

Canim bende bu hafta yaptircam bakalim ne olcak ne bitcek bilmiyorum. Telefonlada soyler soylmesine ama dr istemicekmi sonucta elden testleroi al ordan dr a gitsen cokmu alakasiz yerlerde yada uzak.? Ins.guzel cikarda icimiz bi ohh ceker...

Irmegancimm hic umutsuzluga dusup kafani bulandirma esinle arani iyi tut moralini yuksek devam ettirmeye calis.rabbimm herseyi zamaninda veriyo benimkisini oyle bir ayarlamiski gunes beni cook rahatsiz eder mesela ve hamisligim hem guzel bi mevsime denk geldi dogumum da evlilik yil donumume denk geliyo tabi rabbim bilir ama mucize gibi ikinci evlilik yil donumumde bebegimi kucagima alcam rabbim izin verirse. Herseyin yeri zamani var,seninde yuzun gulecek enkisa zamanda;-)

canım şu an senin takvimde yazan bizim de evlilik yıl dönümümüz :)

Back