Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

bakarım tatlım dedıgın gıbı kıs gelıyo zaten cok dolanacak halımde kalmadı bol bol oturuyorum dana gıbı oldum.az kaldı ınss

merhabalar tecrübeli arkadaşlarım bu ay inş. Hamişimdir ..kasıklarımdaki ağrılar batmalar fazlalaştı göğüsler hassaslaştı bat 4 gün kaldı çok korkuyorum ((inş....kendimi fazla alıştırmakta istemiyorumm test yapmaya korkuyorumm(

bunlar bnm ılk belırtılerım daha adetıme 1 hafta varken gogus hassasıyetı rahımde batmalar cekılmeler seyırmeler vardı hafıften mıdemde bozuktu bende senı umıtlendırmek ıstemem ama hamıle lma olasılıgın yuksek tabı adete hazırlık donemı deılse.ıns hamılesındır herkes yasasın bu guzel duyguyu ıns

inş.inş..çok istiyorumm((bende 3 gündür dikkat ettim göğüslere onun dışında kasıklarım çok batıyo ama hani psikolojiktir demiştim ama göğüsler şaşırttı beni inş..((((

canımm çok geçmiş olsunnn anneciğine..ama sen yine de içini ferah tut..biyopsi sonucunu bi görün bakalım..aman sakın ihmal etmeyin..ama inan artık kanser o kadar korkulacak bir hastalık değil..erken tanı çok önemli..benim annem meme kanseri olalı 13 sene doldu..öyle korkmuştum ki anlatamam..ama çok şükür sapasağlam hala yanımda..bol bol dua edelim..

çok saol canım ihmal edermiyiz hiç canım yaaa senin anneciğinede çok geçmiş olsun tatlım Allahım tüm hastalara dertliler şifasını versin inşşş

Canım beniiiimm RABBİM acil şifalar versin tabi zor bir süreç sonuçlar gelene kadar sende bitersin ama İNŞALLAH çok iyi gelir dualarım annenle ve annelerımızle,babalarımızla ALLAH hepsını korusun basımızdan eksık etmesın...AMİİİİNNN

Teşekkürler dalin evet MAŞALLAH baya ilerledi tabi bu arada karnımda ilerledi şişkocuk olsum:18:ALLAH izin ederse ABDULLAH gelecek RABBİM hayırlı saglıklı eylesın ne dıyelım...sende özletme kendını arada olsada tıkla bak ne guzel haberler var

günaydın kızlar :)
değerim 1406 olmuş hamdolsun keseyi de gördük minicik 4,5 mm :))
dr. 15 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim, dedi. 15 gün prenses gibi yaşamanı istiyorum diyor :) herşey yasak. iş yok güç yok biri gelip sana bakarsa iyi olur, dedi. zaten bir şey yaptığım yok, yemekleri de k.validem hallediyor sağolsun.
soğuk algınlığım iyileşiyor çok şükür, 2-3 gün çok sıkıntı çektim, korktum... şimdi sadece sesim kısık, onun dışında iyiyim.
et çok pişmiş yiyeceksin, dedi, her gün yumurtanın sarısı yenecek, dışarıdan hazır olan her şey yasak. bitki çayları yasak. ilişki zaten yasak :) kistlerim var ya korkuyoruz haliyle. böyle işte, hamdolsun bugünümüze...
Rabbim tüüüüüm isteyenlere hayır ve sağlıkla evlat nasip etsin tez zamanda inşallahhhhhhh
bana ve tüm hamilelere de sağlıklı hayırlı hamilelik, doğum ve evlat nasip etsin inşallahhhhhhh
AMİNNNNNNNN

selam şeker :) dediğin gibi fena zam yaptılar. bana aferın forte verdi. daha iyiyim şimdi. sen de bir an önce şifa bulursun inşallah kuzum...

kalbini ferah tut canım, dualarımız seninle. ne zaman çıkacak sonuçları?

canım bende ıyıyım ne olsun gerı sayımlar basladı :)sen de kendıne cok cok dıkkat et allahın ıznı ıle hersey yolunda gıdecek ıns..

Oy masALLHA ben de pazartesi keseyi gormeye gicidem dua et benim icin canim sen kac haftalik oldun simdi benimkine gecen hafta 2 haftalik dedi hemen keseyi gorebilirmi bilmem ki pazaetesi 3 hafta olucak ama hayirlisi Rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip etsin tum isteyenlere versin Ya Rabbim Amin

Kızlar merabalar ,

Benim reglim 3 hafta gecikti daha sonra önce hafif kahverengi sonrakı gun siyah hafif tortulu jel kıvamında sonrakı gün açık kahve ve bitti normal regl gibi değildi hamile olsam hiç belirti yok 5 gün önce idrar testi yaptım neagtif kafam cok karısık yardımlarınızı bekliyorum kızlar tecrübeleriniz paylaşın lütfen .Allah herkesin gönlüne göre versin....

canım sormayı unuttum dr.a ama 4 haftalık sanırım değerim 1406 çıktı çünkü. tabii bu benim tahminim :) inşallah göreceksin canım keseyi tarihlerimiz biraz daha belli olsun mayıs mı haziran mı annesi olcaz bakalım? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…