Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın günaydıııııınn gunaydıııııııııııııınnn guzel gunler arkadaşlar RABBIM bu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetıne ne kadar dua ve ısteklerınız varsa gönlunuzde yatan her neyse hayırlısını versın bebegı olmayanlara tez vakıtte nasıp etsın hmıle olanların bebeklerını tum kotuluklerden korusun YARABBI biz bilmeyiz istemesini sen bilirsin hakkımızda daha hayırlı olanı en yakın zamanda bızlere ikram eyle YARABBİ....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN

Gunayddin canim bende sendenim fena grip oldum nasil oldu anlamadim sanirim salgin var. Sana solediklerimin hepsini uygulamaya basladim;-) bu arada dun hast onunden geciyorduk esim gidip soralim bu ne bole yuzede yuzz zam olurmu die... Sacmaladilar biseyler. Sen bi git bakalim ne dicek dr bbende uyarin gidicem... Gelir gelmez don bize...

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr dualarımız kabul günahlarımız affolsun inşallah...Rabbim bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin...

Gunaydin canim sanadahayirli cumalar,azina saglik tum dualarina amin diyorumm... Bende sifa diliyorum rabbimden grip oldum ve suan isteyim izin almakla almamak arasinda git gel yasiyorum... Opuyorummm

B
Ilk defa boyle birsey yasiyorsan ihtimal buyuk. Bende ilk boyle bisey yasadigimda adet olucam sandim sandim olmayinca test yaptim,simdi uc aylik hamisim. Bilmem anlatabildim mi?;-)

geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

Günaydın kızlar

Canim benim ne cok mutlu oldum anlatamam cok istedin bu hamisligi cok gercmis olsun valla nie ole olmius ama yaa neyse simdiki degerin gayet guzell masallah c.tesi kese bile gorunebilir;-) hadi hayirli haberlerle don emi...

nasıl rahatladım bilemezsin canım benim, hamdolsun...

canımmm gözün aydın tatlım bak boşuna telaş yapmışsın deqerin maşallah gayet güzell

masallah hadi gözümüz aydın
Teşekkürler arkadaşlar. Ben de çok rahatladım. İki gündür panik halindeydik eşimle. İkinci ölçümden sonra doktor hemen tam teşekküllü görün, dış gebelik olabilir demişti. İki gün boyunca göz yaşı döktüm. Dün rahatladım sonunda. Gebe olduğumu anca anlayabiliyorum,seviniyorum. 8 ekimde kontrolüm var. Keseyi görüp kalp atışına duyarsam değmeyin keyfime

Ne güzel ben kahvaltımı bile yapamıyorum bulantıdan ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçicek bu
Canım senin miden ne kadar çok bulanıyor. Doktora görünüp ilaç alsana sen

Ne güzel ben kahvaltımı bile yapamıyorum bulantıdan ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçicek bu

Aramiza hosgeldin cnm,bulanti benim psikolojimi bozdu resmen dr ilacta vermedi. Sabah kalkip bayilacak kdr kusup onbes dak.yataga yapismadan kendime gelip ise gelemiyorum cook zor cok. Ama ben careyi uzun zaman ac kalmamakta buldum. Az ve her an azina biseyler atarak daha rahat eddersin ben ole yapiyoruim. Su bile icemiyoum,iki aydir azima saf su koymadim ya limonla tatlandiriyorum ya ayran ya cok cok acik cay seker ilave etmeden bazen balla. Mahvoldum ins,gecer artik...

Zuzu sen de işkence çekiyorsun resmen. Benim arkadaşlar ilaç kullanıyor, çubuk kraker ve tuzlu bir şeyler yiyor. Gaz ve mide ağırlığı için de bol bol soda içiyorlar.

Ben hamile değilken hesap yapıyordum, ilk aylarad kussam kussam midem bulansa bir şey yiyemesem 5 kilo veririm, sonra 10 kilo alır doğururum diye Çok fenaymışım ya. İnsan öyle hesap yapar, dilekte bulunur mu hiç Ne kadar yanlış planlar yaptığımı yeni algılıyorum.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…