• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Aramiza hosgeldin cnm,bulanti benim psikolojimi bozdu resmen dr ilacta vermedi. Sabah kalkip bayilacak kdr kusup onbes dak.yataga yapismadan kendime gelip ise gelemiyorum cook zor cok. Ama ben careyi uzun zaman ac kalmamakta buldum. Az ve her an azina biseyler atarak daha rahat eddersin ben ole yapiyoruim. Su bile icemiyoum,iki aydir azima saf su koymadim ya limonla tatlandiriyorum ya ayran ya cok cok acik cay seker ilave etmeden bazen balla. Mahvoldum ins,gecer artik...
Canım ben iki doktora gittim biri özel diğeri devlette ikisi de bulantı ilacı kullan dedi. Sonra aşırı bulantı ve kusmanın bebeğe zararı oluyormuş kanama geçiren varmış sen bir doktora daha sor derim çünkü benim bildiğim hamile arkadaşlar hep kullanıyor , böyle işkence çekmektense bir doktora hatta birkaç doktora daha danış.Ben ilşk hamileliğimde de kullandım çok şükür ne bebeğe ne bana hiçbirşey olmadı.

Gunayddin canim bende sendenim fena grip oldum nasil oldu anlamadim sanirim salgin var. Sana solediklerimin hepsini uygulamaya basladim;-) bu arada dun hast onunden geciyorduk esim gidip soralim bu ne bole yuzede yuzz zam olurmu die... Sacmaladilar biseyler. Sen bi git bakalim ne dicek dr bbende uyarin gidicem... Gelir gelmez don bize...

Aynen canım bende buradaki özel hastaneye 42 TL ödüyorum.

B

Ilk defa boyle birsey yasiyorsan ihtimal buyuk. Bende ilk boyle bisey yasadigimda adet olucam sandim sandim olmayinca test yaptim,simdi uc aylik hamisim. Bilmem anlatabildim mi?;-)

huhuhuuuuuuuuuuuuuuu senin kadar nasibli değilim teste falan gerek kalmadı bile.....hayırlısı bakalım sabır sabır sabır Ya Rabb

Zuzu sen de işkence çekiyorsun resmen. Benim arkadaşlar ilaç kullanıyor, çubuk kraker ve tuzlu bir şeyler yiyor. Gaz ve mide ağırlığı için de bol bol soda içiyorlar.

Ben hamile değilken hesap yapıyordum, ilk aylarad kussam kussam midem bulansa bir şey yiyemesem 5 kilo veririm, sonra 10 kilo alır doğururum diye :53: Çok fenaymışım ya. İnsan öyle hesap yapar, dilekte bulunur mu hiç :20: Ne kadar yanlış planlar yaptığımı yeni algılıyorum.:18:

Canim hicbisey hesapladigin gibi olmuyor hamisken. Ben gunde uc litre su icen biriydim,en cok ihtiyaci oldugu bu donemde icemiyorum. Dr um ilac vermiyor cunku uc tane mide bulantisini tetikleyen ilac kullaniyorum ve dr verecegim ilac hem fazla hemde etki etmeyecek o kdr agir ilacin icinden ddedi. Bende karsi gelip o uyazmadan almak istemedim. Yoksa kim bu iskenceye katlanirki? Birde ben kusmanin kotu olmadigini duydum benim dr um ic hazneyi genisletir ve ureyi cikarttigin icin de rahat edersin dedi. Kusmayip midem bulansa daha mi iyi hep bu taraftan bakiyorum olaya o daha zormus onuda yasadim:-S

kızlar mrbb nasılsnız uzun zamandır ınternete gıremedım problem vardı ..sızler ne yapıyonuz gecmısı okuyamdım hayırlı gzuel haberler varmı???

Canim hicbisey hesapladigin gibi olmuyor hamisken. Ben gunde uc litre su icen biriydim,en cok ihtiyaci oldugu bu donemde icemiyorum. Dr um ilac vermiyor cunku uc tane mide bulantisini tetikleyen ilac kullaniyorum ve dr verecegim ilac hem fazla hemde etki etmeyecek o kdr agir ilacin icinden ddedi. Bende karsi gelip o uyazmadan almak istemedim. Yoksa kim bu iskenceye katlanirki? Birde ben kusmanin kotu olmadigini duydum benim dr um ic hazneyi genisletir ve ureyi cikarttigin icin de rahat edersin dedi. Kusmayip midem bulansa daha mi iyi hep bu taraftan bakiyorum olaya o daha zormus onuda yasadim:-S
Hımm durumun zor senin. Demek kusmanın zararı yok faydası var :44:

Hımm durumun zor senin. Demek kusmanın zararı yok faydası var :44:
Bende bunun tersini duydum canım şu an arkadaşım öğürürken kanaması geldiği için hastanede yatıyor. Doktordan doktora düşünce farklılığı var tabi rabbim bebeklerimizi korusun:nazar: bekleyenlere de nasip etsin

Zuzu sen de işkence çekiyorsun resmen. Benim arkadaşlar ilaç kullanıyor, çubuk kraker ve tuzlu bir şeyler yiyor. Gaz ve mide ağırlığı için de bol bol soda içiyorlar.

Ben hamile değilken hesap yapıyordum, ilk aylarad kussam kussam midem bulansa bir şey yiyemesem 5 kilo veririm, sonra 10 kilo alır doğururum diye :53: Çok fenaymışım ya. İnsan öyle hesap yapar, dilekte bulunur mu hiç :20: Ne kadar yanlış planlar yaptığımı yeni algılıyorum.:18:

allah seni delü öle planmı yapılır çok güldüm valla benim planda tam tersi şu şişko halimle hamile kalırım ee birazdaalrım doğumdan sonra topluca veririm :1:

allah seni delü öle planmı yapılır çok güldüm valla benim planda tam tersi şu şişko halimle hamile kalırım ee birazdaalrım doğumdan sonra topluca veririm :1:
İnsan şişman olunca böyle garip şeyler düşüyor aklına işte. Aslında şişman değil kilou görünüyorum, 6-7 kilo verirsem o ibareden de kurtulacağım ama vücudum kilo vermemek için direniyor adeta. Alırken hiç direnmiyor ama

yavrum nasılsın.bebekle yeni hayat nasıl canım benim

Cok sukur ıyı tatlım masAllah dıyım uyku gogus agrısı arada kasık agrısı oluyor mıdem bulanıyor ama kusmuyorum daha belkı kucuk ondan ya da benım mıdden kuvvetlı:) ınsAllah pazartesıye keseyı gormeye gıdıcez hayırlısıyla dua edın bana

Cok sukur ıyı tatlım masAllah dıyım uyku gogus agrısı arada kasık agrısı oluyor mıdem bulanıyor ama kusmuyorum daha belkı kucuk ondan ya da benım mıdden kuvvetlı:) ınsAllah pazartesıye keseyı gormeye gıdıcez hayırlısıyla dua edın bana

hayırlısı olsun canım benim sağlıklı bir şekilde gör yavrunu.kalp atışlarını herşeyini görmeyi nasip etsin

Kizlar fena grip olmusum fenayimm...yarin dr randevum var bakalim ne dicek ama kesin rapor alcam bu sekilde calismam mumkun degil. Bu arada kendimi veve bebilkimi mutlu etmeek adina hamis kiyafetleri aldimm.. Cok guzellerr,yarin akraba gunu var kayin validemin oaraya gidince giycem ama utaniyorum erken mi die:-D ama benim karnim baya bi cikti,pehlivanlar gibi yagliyo kocam catlamasin tenim die':-D bana dua edin anacim kendinize cok iyi bakin benim gibi kasinmayin giyinin,dustan sonra saclari kurutmadan yatmayin. Opuldunuzzz...

dr gittinmi cinsiyet falan birşey dedimi

Yok be tatlim yarin gidicem ama ikili testte cinsiyet soluyormus cogu teknisyen. Ekimin ilk haftasi ikili testimi yaptircam o zaman ogrenirim gibi geliyor daha erken sanki... Ama ben sana bisey diyim mi aysemm,benim 6.hissim kuvvetlidir acaip erkek hissediyorum ben bak bunuda ilk defa diyorum ;-) hayirlisi olsun tabi tersi olsa pek fena olmazz:-D saglikli hayirli birazda uslu bi yavru istiyorum rabbim duysun sesimizi...

canımm benım hamılemısınnnn :nazar::nazar:ayyy walla cok sevındımm yenı gordum dualarmmız kabul oldu demekkı allahım sag salım bebıslerımızıde kucagımıza almamızıda nasıp etsınn...

canımm benım hamılemısınnnn :nazar::nazar:ayyy walla cok sevındımm yenı gordum dualarmmız kabul oldu demekkı allahım sag salım bebıslerımızıde kucagımıza almamızıda nasıp etsınn...

evet tatlım benım Allaha sukur dualarımız kabul oldu sımdı de keseyı gormek ıcın heycanlanıyourm kalp atısı falan bunlar gecsın rahatlıyıcam Allahın ıznıyle sen nasılsın bakalım

Back