- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.261
Merhaba kızlar,sizlere iyi haberlerle gelmek isterdim ama olmadı.bebeğim yine gelişemedi ve haftaya alınacak.Yine kısmet olmadı.o kadar üzgünümki duygularım karmakarışık.Ama isyan etmiyorum yinede.Demekki hayırsızmış sağlıksızmış olmadı.Allah m eşime ve bana sağlık versin.bebekde vakti zamanı gelince gelir.Artık foruma giremiycem.ara ara mesajlarıma bakıcam...hem bu ay sonu işten çıkıyorum evimde bilgisayarım yok hemde biraz kafamı toparlamak istiyorum.ara sıra kayınvalideme gidersem oradan sizlere merhaba derim.Allah ım tüm hamile arkadaşlarımın hamileliğini sağ salim devam ettirsin ,bebişlerini sağlıkla hayırla kucaklarına almayı nasip etsin.bebek isteyen arkadaşlarıma da sağlıklı ve hayırlı hamilelikler ve bebişler diliyorum.Burada çok güzel zaman geçirdik.hep beraber ağladık,üzüldük.hep beraber sevinçlerimizi paylaştık mutlu olduk.Hepimiz birbirimiz tanımadan çok sevdik,dualar ettik birbirimiz için.yardım ettik sorunlarımız için.destek olduk.Ben her birinizi görmeden sevdim.herbiriniz için dua ettim gönülden.sizlerde eminim benim için aynı şeyleri yaptınız.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.Sizleri çok seviyorum ve unutmayacağım....SEVGİLERİMLE
canım... canım arkadaşım... içime geldi bir taş oturdu resmen... ne denir ki ne denebilir ki. elbet bunda da bir hayır var bizim göremediğimiz.
buraya yine geleceksin biliyorum, hamileyim kalp atışını da duydum diye.
seni seviyoruz canım buraya müjdenle gelmeni bekleyeceğiz... sevgiler.