• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın günaydıııııınn gunaydıııııııııııııınnn guzel gunler arkadaşlar RABBIM bu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetıne ne kadar dua ve ısteklerınız varsa gönlunuzde yatan her neyse hayırlısını versın bebegı olmayanlara tez vakıtte nasıp etsın hmıle olanların bebeklerını tum kotuluklerden korusun YARABBI biz bilmeyiz istemesini sen bilirsin hakkımızda daha hayırlı olanı en yakın zamanda bızlere ikram eyle YARABBİ....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN:16:

canım 444 50 52 den randevu alıyorsun, gittiğinde vezneye randevunu söyleyip 42 tl ödüyorsun. istersen şimdiden ara. sigortalı ücret canım bu...
ben kendime çok dikkat ederim işte ama oldu mu oluyor... normalde de çorabım eksik olmaz ayağımdan, artık daha da dikkatliyim ama oluyor işte... ıhlamur içtim limon bol bol kullanıyorum falan ama bilmiyorum. boğazım acıyordu dün ama bugün yok çok şükür. burun akıntım var ve hafif hafif baş ağrısı. yarın gidelim bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim. kritik zamanlardayım dua et canım bana olur mu...

Gunayddin canim bende sendenim fena grip oldum nasil oldu anlamadim sanirim salgin var. Sana solediklerimin hepsini uygulamaya basladim;-) bu arada dun hast onunden geciyorduk esim gidip soralim bu ne bole yuzede yuzz zam olurmu die... Sacmaladilar biseyler. Sen bi git bakalim ne dicek dr bbende uyarin gidicem... Gelir gelmez don bize...

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalarr dualarımız kabul günahlarımız affolsun inşallah...Rabbim bütün hayırlı dualarımızı kabul etsin...:16::16:

Günaydın günaydıııııınn gunaydıııııııııııııınnn guzel gunler arkadaşlar RABBIM bu mubarek cuma gunu yuzu suyu hurmetıne ne kadar dua ve ısteklerınız varsa gönlunuzde yatan her neyse hayırlısını versın bebegı olmayanlara tez vakıtte nasıp etsın hmıle olanların bebeklerını tum kotuluklerden korusun YARABBI biz bilmeyiz istemesini sen bilirsin hakkımızda daha hayırlı olanı en yakın zamanda bızlere ikram eyle YARABBİ....AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNN:16:

Gunaydin canim sanadahayirli cumalar,azina saglik tum dualarina amin diyorumm... Bende sifa diliyorum rabbimden grip oldum ve suan isteyim izin almakla almamak arasinda git gel yasiyorum... Opuyorummm

B
s.a.arkadaşlar nasılsınız? garip hissediyorum kendimi...iki gündür çok açık kahverengi akıntım oldu iki üç kez adetimde 4 gün falan geçti... testte yapamıyorum korkudan...hayırlısı sadece paylaşmak istedim

Ilk defa boyle birsey yasiyorsan ihtimal buyuk. Bende ilk boyle bisey yasadigimda adet olucam sandim sandim olmayinca test yaptim,simdi uc aylik hamisim. Bilmem anlatabildim mi?;-)

kızlar ya fena nezle ya da grip oldum... 1 saat önce kadar da yemek yerken birden başım dönmeye başladı. belki de fazla hapşırmaktan oldu bilmiyorum. hemen yattım da toparladım biraz.
üfff korkuyorum yaaa :( dr.umu aradım c.tesiyi beklemeyip yarın gitcem, nedir ne değildir baksın, zaten ilaç da içemiyorum bir yol göstersin bana... inşallah kesemiz görünür bir parça rahatlarım, yardım et Rabbim emeklerimizi boşa çıkarma...
zuzum c.tesi için anlaşmıştık ama olmadı :( bu arada h.hanede sistem değişmiş, randevulu sisteme geçmişler, kontrol olmak için bile kayıt yaptırıyorsun randevu alıyorsun tel.de. muayene ücretine de iyi bir zam gelmiş. 42tl olmuş sigortalılara. haberin olsun canım.

geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et

Günaydın kızlar

Canim benim ne cok mutlu oldum anlatamam cok istedin bu hamisligi cok gercmis olsun valla nie ole olmius ama yaa neyse simdiki degerin gayet guzell masallah c.tesi kese bile gorunebilir;-) hadi hayirli haberlerle don emi...

nasıl rahatladım bilemezsin canım benim, hamdolsun...

canımmm gözün aydın tatlım bak boşuna telaş yapmışsın deqerin maşallah gayet güzell :nazar::nazar::nazar:

masallah hadi gözümüz aydın:52:
:52::32::32::32::52:
Teşekkürler arkadaşlar. Ben de çok rahatladım. İki gündür panik halindeydik eşimle. İkinci ölçümden sonra doktor hemen tam teşekküllü görün, dış gebelik olabilir demişti. İki gün boyunca göz yaşı döktüm. Dün rahatladım sonunda. Gebe olduğumu anca anlayabiliyorum,seviniyorum. 8 ekimde kontrolüm var. Keseyi görüp kalp atışına duyarsam değmeyin keyfime :34::49:

Ne güzel ben kahvaltımı bile yapamıyorum bulantıdan ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçicek bu :14:
Canım senin miden ne kadar çok bulanıyor. Doktora görünüp ilaç alsana sen

Ne güzel ben kahvaltımı bile yapamıyorum bulantıdan ne yapacağımı bilmiyorum nasıl geçicek bu :14:

Aramiza hosgeldin cnm,bulanti benim psikolojimi bozdu resmen dr ilacta vermedi. Sabah kalkip bayilacak kdr kusup onbes dak.yataga yapismadan kendime gelip ise gelemiyorum cook zor cok. Ama ben careyi uzun zaman ac kalmamakta buldum. Az ve her an azina biseyler atarak daha rahat eddersin ben ole yapiyoruim. Su bile icemiyoum,iki aydir azima saf su koymadim ya limonla tatlandiriyorum ya ayran ya cok cok acik cay seker ilave etmeden bazen balla. Mahvoldum ins,gecer artik...

Aramiza hosgeldin cnm,bulanti benim psikolojimi bozdu resmen dr ilacta vermedi. Sabah kalkip bayilacak kdr kusup onbes dak.yataga yapismadan kendime gelip ise gelemiyorum cook zor cok. Ama ben careyi uzun zaman ac kalmamakta buldum. Az ve her an azina biseyler atarak daha rahat eddersin ben ole yapiyoruim. Su bile icemiyoum,iki aydir azima saf su koymadim ya limonla tatlandiriyorum ya ayran ya cok cok acik cay seker ilave etmeden bazen balla. Mahvoldum ins,gecer artik...
Zuzu sen de işkence çekiyorsun resmen. Benim arkadaşlar ilaç kullanıyor, çubuk kraker ve tuzlu bir şeyler yiyor. Gaz ve mide ağırlığı için de bol bol soda içiyorlar.

Ben hamile değilken hesap yapıyordum, ilk aylarad kussam kussam midem bulansa bir şey yiyemesem 5 kilo veririm, sonra 10 kilo alır doğururum diye :53: Çok fenaymışım ya. İnsan öyle hesap yapar, dilekte bulunur mu hiç :20: Ne kadar yanlış planlar yaptığımı yeni algılıyorum.:18:

Back