• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

gunaydın kızlar ıyı haberler alıcagımız mutlu gunlar olsun nasılsınız bende bunaltı hafıf var kusma yok sımdılık uyku basıyor ve yorgunluk Allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın ınsAllah herkezın hayırlı hayalını gerceklestırsın Amin

Valla bu moralsizliğe en iyi gelen bu takvimin oldu MAŞALLAH hayırlı olsun canımcım çok yakıstı :49:

Bugün doktora gideceğim. Dinleniyorum ama doktor dış gebelik olabilir dedi. Düşükten bahsetmedi. :26:
genelde deqeri düşük ola arkadaşlar düşük yaptıqı için dedim canım doktor daha iyi bilir tabiki..inşallah düşündüqümüz gibi olmaz canım sen ve bebeqin Allaha emanetsin...
gunaydın arkadaslar bugun erken kalktım evımı temızledım bıraz ,canım zaten cok sıkkındı kendımı işe verdım bırazdan kayınvalıdem gelecek ıyı olur zaman gecer hıc olmazsa yarın cuma okuması benım evımde olacak nasıpse bol bol dualrımdasınız:16:

ecelimm unutmadıqın için teşekkürler tatlım dualar çok önemli...benimde şimdi arkadaşım geliyormuş 5-6ya kadar giremem...size güzel sohbetler canım :16:

gunaydın arkadaslar bugun erken kalktım evımı temızledım bıraz ,canım zaten cok sıkkındı kendımı işe verdım bırazdan kayınvalıdem gelecek ıyı olur zaman gecer hıc olmazsa yarın cuma okuması benım evımde olacak nasıpse bol bol dualrımdasınız:16:

Allah senden ve dualarından razı olsun canım benım sen gecen cuma bana dua etmıstın pazar hamıle oldugumu ogrendım saglıklı bır sekılde evlatlarımızı elımıze almamlız ıcın Allah ısteyen herkeze de evlat versın dıye dualarından bızı de eksık etme kısmetse haftaya ınsAllah keseyı gorucez cok heycanlıyım Allah saglıklı hayırlı evlatlar versın Amin

Allah senden ve dualarından razı olsun canım benım sen gecen cuma bana dua etmıstın pazar hamıle oldugumu ogrendım saglıklı bır sekılde evlatlarımızı elımıze almamlız ıcın Allah ısteyen herkeze de evlat versın dıye dualarından bızı de eksık etme kısmetse haftaya ınsAllah keseyı gorucez cok heycanlıyım Allah saglıklı hayırlı evlatlar versın Amin

Evet gecen cuma özellıkle ınsanlardan bır arkadasımın gebe kalması ıcın 3 kulhuvallah 1 elham okuyalım dedım yarı hatım sayılır RABBIM hayırlısını versın canım nolur dıkkat et kendıne perıye dedıgım gıbı bır baska üzüntüyü bu yürek kaldıramaz:18:

Evet gecen cuma özellıkle ınsanlardan bır arkadasımın gebe kalması ıcın 3 kulhuvallah 1 elham okuyalım dedım yarı hatım sayılır RABBIM hayırlısını versın canım nolur dıkkat et kendıne perıye dedıgım gıbı bır baska üzüntüyü bu yürek kaldıramaz:18:

Allah bebıslerımızı de bızı de korusun canım yok dıkkat edıyorum annem ve kardesım gelıcek zaten bırazdan cam sılmeye temızlıge annem sen yapma dedı hafıf toz alırım bende sadece yoksa bol bol dınlenıyorum Allah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp etsın canım benım Allah senden de arkadaslarından da razı olsun

Tecrübeli anne adayları. Benim hcg değerimdeki arteğilmiş. ilki 172, 2 gün sonra 283. Dış gebelik yaşayanlar, sizde durum nasıldı? Sevinç yerini korkuya telaşa bıraktı bende. Düne göre daha sakinim, en kötüye hazırladım kendimi. Dua edin bana

Ahh canim bnm evet degerin dusuk,bende yasadim dusukle sonlandi malesf ama beterin beteri var tabi. Dr dis gebelikten daha iyi demisti o zmn allah korusun. Ins. Hersey duzelir uzulmessin.....

Gunaydin hanimlarr nasilsiniz bakalim. Sabah esim nar ve portakal suyu hazirlamis iciyim dedim bitince yuzumu yikamaya kalkayim dedim foss diye cikarirsin beyaz halinin ustune kipkirmisi meyve suyunu mahvoldum yaa,temizlemedim anneme soledim ama aksamda kayin validemin d.gununu kutlayacaklardi bende iptqal ettim ananede kutlicaz moralim bozuldu is cikti basima:'( off offf

günaydın canım, boşver kirlenen halı olsun, temizlenir, olmadı yıkatırsın canım. siz iyi olun bebeğin iyi olsun da her şey olur. casperın durumu beni çok etkiledi :(

gunaydın canım, topikte bir umutsuzluk oluştu, inşallah kısa zamanda toparlanırız. Rabbim yardımcımız olsun korkularımızla sınamasın...

günaydın canım, boşver kirlenen halı olsun, temizlenir, olmadı yıkatırsın canım. siz iyi olun bebeğin iyi olsun da her şey olur. casperın durumu beni çok etkiledi :(

Evet cnm haaklisin zaten cok sukur varligina... Ona zarar veriirim die herseyden uzak duruyorum. Rabbim omur verdigi surece hersey olur... Bende derinden uzuldum,ikinci kez yasiyor olmasi dahada yipraticci,rabbim yardimcisi olsun. Unuttursun en kisa zamanda tumm yasadiklari olumsuzluklari...

kızlar ya fena nezle ya da grip oldum... 1 saat önce kadar da yemek yerken birden başım dönmeye başladı. belki de fazla hapşırmaktan oldu bilmiyorum. hemen yattım da toparladım biraz.
üfff korkuyorum yaaa :( dr.umu aradım c.tesiyi beklemeyip yarın gitcem, nedir ne değildir baksın, zaten ilaç da içemiyorum bir yol göstersin bana... inşallah kesemiz görünür bir parça rahatlarım, yardım et Rabbim emeklerimizi boşa çıkarma...
zuzum c.tesi için anlaşmıştık ama olmadı :( bu arada h.hanede sistem değişmiş, randevulu sisteme geçmişler, kontrol olmak için bile kayıt yaptırıyorsun randevu alıyorsun tel.de. muayene ücretine de iyi bir zam gelmiş. 42tl olmuş sigortalılara. haberin olsun canım.

Şükürler olsun bugün ölçtürdüğüm hcg değerim 575 çıktı. Sanırım normal seyrindeyim gebeliğimin. Sağlıkla tamama erer inşallah

kızlar ya fena nezle ya da grip oldum... 1 saat önce kadar da yemek yerken birden başım dönmeye başladı. belki de fazla hapşırmaktan oldu bilmiyorum. hemen yattım da toparladım biraz.
üfff korkuyorum yaaa :( dr.umu aradım c.tesiyi beklemeyip yarın gitcem, nedir ne değildir baksın, zaten ilaç da içemiyorum bir yol göstersin bana... inşallah kesemiz görünür bir parça rahatlarım, yardım et Rabbim emeklerimizi boşa çıkarma...
zuzum c.tesi için anlaşmıştık ama olmadı :( bu arada h.hanede sistem değişmiş, randevulu sisteme geçmişler, kontrol olmak için bile kayıt yaptırıyorsun randevu alıyorsun tel.de. muayene ücretine de iyi bir zam gelmiş. 42tl olmuş sigortalılara. haberin olsun canım.

Canim cok cok gecmisler olsun cok dikkat et ihlamur ic sicak sut ic,bal limonlu sicak su yap ic cok dikkat et emi. Canim simdi bana c.tesi gitmeden once ne yapacagimiz ve ne kadar odeyecegimi solermisin. Ben sigortaliyim o. Halde 4t tl mi odicem. Cok olmuss yaaa:-(

Şükürler olsun bugün ölçtürdüğüm hcg değerim 575 çıktı. Sanırım normal seyrindeyim gebeliğimin. Sağlıkla tamama erer inşallah

Canim benim ne cok mutlu oldum anlatamam cok istedin bu hamisligi cok gercmis olsun valla nie ole olmius ama yaa neyse simdiki degerin gayet guzell masallah c.tesi kese bile gorunebilir;-) hadi hayirli haberlerle don emi...

Canim cok cok gecmisler olsun cok dikkat et ihlamur ic sicak sut ic,bal limonlu sicak su yap ic cok dikkat et emi. Canim simdi bana c.tesi gitmeden once ne yapacagimiz ve ne kadar odeyecegimi solermisin. Ben sigortaliyim o. Halde 4t tl mi odicem. Cok olmuss yaaa:-(

canım 444 50 52 den randevu alıyorsun, gittiğinde vezneye randevunu söyleyip 42 tl ödüyorsun. istersen şimdiden ara. sigortalı ücret canım bu...
ben kendime çok dikkat ederim işte ama oldu mu oluyor... normalde de çorabım eksik olmaz ayağımdan, artık daha da dikkatliyim ama oluyor işte... ıhlamur içtim limon bol bol kullanıyorum falan ama bilmiyorum. boğazım acıyordu dün ama bugün yok çok şükür. burun akıntım var ve hafif hafif baş ağrısı. yarın gidelim bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim. kritik zamanlardayım dua et canım bana olur mu...

s.a.arkadaşlar nasılsınız? garip hissediyorum kendimi...iki gündür çok açık kahverengi akıntım oldu iki üç kez adetimde 4 gün falan geçti... testte yapamıyorum korkudan...hayırlısı sadece paylaşmak istedim

s.a.arkadaşlar nasılsınız? garip hissediyorum kendimi...iki gündür çok açık kahverengi akıntım oldu iki üç kez adetimde 4 gün falan geçti... testte yapamıyorum korkudan...hayırlısı sadece paylaşmak istedim

a.s test yap rahatla şekerim ne diye bekliyorsun :) adetin gecikmiş işte ne güzel :)

canımmm gözün aydın tatlım bak boşuna telaş yapmışsın deqerin maşallah gayet güzell :nazar::nazar::nazar:

canım muhtemelen yerleşme kanamasıdır bence vakit kaybetme test yap bebiş varsa ona göre tedbirini alırsın:34:

derya ve zuzu ikinize de geçmiş olsun kızlar :71::71: bikaç haftaya hepsi geçicek rahat olun :34:

Back