• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Yok be tatlim yarin gidicem ama ikili testte cinsiyet soluyormus cogu teknisyen. Ekimin ilk haftasi ikili testimi yaptircam o zaman ogrenirim gibi geliyor daha erken sanki... Ama ben sana bisey diyim mi aysemm,benim 6.hissim kuvvetlidir acaip erkek hissediyorum ben bak bunuda ilk defa diyorum ;-) hayirlisi olsun tabi tersi olsa pek fena olmazz:-D saglikli hayirli birazda uslu bi yavru istiyorum rabbim duysun sesimizi...

canım benim nisan annelerinde hemen hemen hepsi öğrendi cinsiyetlerini birtek bana söylemedi dr :(.eğer prens annesiysen belki erken belli olabilir.inş ikili tarama test sonuçlarında güzel gelir canım

Gününüz aydın olsun canlarım dün çok yogundum bugunde yorgunluk atacam sımdı kendıme kahvaltılık bısıler bulayım gelırım bır bıtkınlık var uzerımde hayr olsun kocişle bişimi yaptık acama uyku sersemi:17:anlamadımkı:9:

Hayr olsun canım İNŞALLAH kötü birşey yoktur korkutma insanı:18:

canım annem geçen sene devlette smear tesi ve ultrasona girmişti ben geçen ay doktora gittiğimde kendi doktoruma gösterdim kitle grüyorum annen gelsin kontrol edelim dedi sonra geçen benle bir geldi annem muayene oldu smear yapıldı çarşamba da sonucu aldı gösterdi sonuçlar bozuk çıktı rahim ağzı kanseri olabilirmiş biyopsi yapılması lazım dedi doktor kaç günden beri morelim çok götü inş biyopsi sonuçları temiz çıkar dualarınızı bekliyorum kızlarrr:(((:14::14::14:

canım annem geçen sene devlette smear tesi ve ultrasona girmişti ben geçen ay doktora gittiğimde kendi doktoruma gösterdim kitle grüyorum annen gelsin kontrol edelim dedi sonra geçen benle bir geldi annem muayene oldu smear yapıldı çarşamba da sonucu aldı gösterdi sonuçlar bozuk çıktı rahim ağzı kanseri olabilirmiş biyopsi yapılması lazım dedi doktor kaç günden beri morelim çok götü inş biyopsi sonuçları temiz çıkar dualarınızı bekliyorum kızlarrr:(((:14::14::14:

Allah sıfa versın canım dualarım sızınle

rabbim şifalar versin inş..

yenı topıgı ararken aaa bırde ne göreyım pembemasal hamileee nası sevındım hayırlı olsun tatlım ıns saglıkla kucagına almak nasıp olsun.sabrın sonu selamet dıye bosa dememısler :)
seastire moralım bozuk dıyorsun ne oldu tatlım bı sorunmu var karartma ıcını
eceli54 masallah hamılelık epey ılerlemıs cınsıyetı bellımı bakalım.
pek yazamıyorum bakamıyorum artık zorlasmaya basladı hamılelık pc mıdemı bulandırıyor ne hıkmetse ıkızlerde bı yandan pestıl oluyorum.gerı sayım basladı kendı adıma.
yenı hamılelere saglıklı hamılelıkler dılıyorum hamılelerede saglıklı dogumlar benden sımdılık bu kadar öpüldünüzzzz..

uzuldum cnm.derdı veren dermanınıda hazır etmıstır.ıns annen korkuldugu gıbı kanser deıldır.oleyse bıle tez zamanda saglıgına kavusur.cok zor bı durum allah sabır versın.

yenı topıgı ararken aaa bırde ne göreyım pembemasal hamileee nası sevındım hayırlı olsun tatlım ıns saglıkla kucagına almak nasıp olsun.sabrın sonu selamet dıye bosa dememısler :)
seastire moralım bozuk dıyorsun ne oldu tatlım bı sorunmu var karartma ıcını
eceli54 masallah hamılelık epey ılerlemıs cınsıyetı bellımı bakalım.
pek yazamıyorum bakamıyorum artık zorlasmaya basladı hamılelık pc mıdemı bulandırıyor ne hıkmetse ıkızlerde bı yandan pestıl oluyorum.gerı sayım basladı kendı adıma.
yenı hamılelere saglıklı hamılelıkler dılıyorum hamılelerede saglıklı dogumlar benden sımdılık bu kadar öpüldünüzzzz..

Amin canım benım cok sagol ınsAllah hayırlısıyla saglıklı bır sekılde alırız kucagımızaa arada ac bak artık kıs gelıyo laflarız:)

Amin canım benım cok sagol ınsAllah hayırlısıyla saglıklı bır sekılde alırız kucagımızaa arada ac bak artık kıs gelıyo laflarız:)

bakarım tatlım dedıgın gıbı kıs gelıyo zaten cok dolanacak halımde kalmadı bol bol oturuyorum dana gıbı oldum.az kaldı ınss

Back