• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Eceliiii hani sen siskoydun hamis halin bile fit. Fotosun sen fitooo... Ne ole bi deri bi kemik benim kocam balik eti seevoiyorr ne kadar kilo alsam o kdr pesimde:-) yada zayif olmami kiskaniyor da olabilir tabi;-) valla super bende siski olcammm:-)

Eceliiii hani sen siskoydun hamis halin bile fit. Fotosun sen fitooo... Ne ole bi deri bi kemik benim kocam balik eti seevoiyorr ne kadar kilo alsam o kdr pesimde:-) yada zayif olmami kiskaniyor da olabilir tabi;-) valla super bende siski olcammm:-)

benim eşimde balık etli seviyo o yüzden çok istiyo kilo almamı:)) bende sevinmiştim hamile kalınca kilo alıcam şişko oluıcam diye ama bi değişiklik yok hala aynıyım

Canım öncelıkle sabah niyetine hayırlara gitsin..Rabbim bilir ama bu ay hamile kalacan cumhurbaskanını gormek şana şerefe mertebeye ulaşmaya güzel şeyler yaşamaya çok sevineceğin bir haber alacan bu bebek haberi olabılır İNŞAALLAH..

ecelimm çoook teşeküür ederim yorumun için... umarım bu ay müjdeli haberi alırız hamiş kalamayan arkadaşlarımlan da bizde aranıza katılıveririz... bugün 27. gün halen gelen giden yok... tabii ben dururmuyum test yaptım dün tek direği gördüm yine :9: bu ayda yok gibi sankim.. Hayırlısı Rabbim doğru zamanı biliyodur elbet... Sabırsızlıkla bekliyorum ama o mutlu haberi alacağım günü... :16::16:

Sabah niyetine hayırlara gitsin canım valla çok ilginç rüyalarınız var:)))senin normal yolla bebegın olması bıraz zaman alacak aşılama veya tüp denemen hemen kalacan resmen ruyan bunu anlatıyor senın verecegın bır karar ama bencede bekle cunku bende ruyamda doktora muayene olmusum alttan ve o ay hamıle kaldım sende bu ay bekle hayırlısı İNŞALLAH...

eceli canım çok teşekkür ederim.. ağzından bal damlıyor valla...inşallah hayırlısıyla hamile kalırım.çok yoruldum beklemekten..
sizler de sağ salim evlatlarınızı kucağınıza alırsınız inşallah...

kızlarr ben de adapazarındayım kayalar reşitbey köyünde öğretmenim.. Size sormak istiyorum doktorunuz kim

Canım birsürü doktorum oldu ama gercek anlamda korucuk araştırma hastanesınde mehmet süha bostancı süper dr fakat randevu almak cok zor eger düşürebilirsen ondan al.mesela carsamba gunu dogum evıne gırrım ordakılerde fena degıl ama hale lale bütün mahalleyi aynı anda alıyorlar içeri:9:Ammaaa dersenki benim param çok adatıpta eskı doktorlar var sadık akbıyıklı super dr tavsıye ederım muayneler ıdare ederde tahlıller cok pahallı oluyor o yuzden ben gıdemıyorum,doğa tıp merkezınde orhan hayri mete,bey hekım hastanesınde neşe çakmakcı tek gecerim ama sıra almak cok zor.Bu arada heyy adapazarlılar bırgun anlasıp bulusalım kent parkta topıgı kıskandıralım:32:

Evimden çarşamba pazarına 10-15 dakikada yürüyorum :))

Bende ilk evlendiğimde karamanda oturdum 2 ay :) Sonra şimdiki evime taşındım..Kiralık ev görürsem duyarsam haber veririm sana

Ayy inşallah aklında olsun canım carsamba pazarı cıvarı ıstememdekı gaye eşimin dukkanı orda hacıoğlu sokagın başındakı pimapenci fıratpen ve yenı hastaneyede yakın olsun dıye genelde o tarfları ıstıyom hadı kulaklarını 4 aç canım bul bana ev komsu olalım:16:

Canım birsürü doktorum oldu ama gercek anlamda korucuk araştırma hastanesınde mehmet süha bostancı süper dr fakat randevu almak cok zor eger düşürebilirsen ondan al.mesela carsamba gunu dogum evıne gırrım ordakılerde fena degıl ama hale lale bütün mahalleyi aynı anda alıyorlar içeri:9:Ammaaa dersenki benim param çok adatıpta eskı doktorlar var sadık akbıyıklı super dr tavsıye ederım muayneler ıdare ederde tahlıller cok pahallı oluyor o yuzden ben gıdemıyorum,doğa tıp merkezınde orhan hayri mete,bey hekım hastanesınde neşe çakmakcı tek gecerim ama sıra almak cok zor.Bu arada heyy adapazarlılar bırgun anlasıp bulusalım kent parkta topıgı kıskandıralım:32:

teşekkür ederim siz ne işle meşgulsünüz adapazarlılar:)

teşekkür ederim siz ne işle meşgulsünüz adapazarlılar:)

Evlendikten sonra çalışmadım canım eşim izin vermedi bekarken sakarya vib te banko memuruydum yani gitmek ,isteyenlerin biletlerini kesiyordum:9:Belkide seninde biletini kesmişimdir kimbilir:34:

kızlarr ben de adapazarındayım kayalar reşitbey köyünde öğretmenim.. Size sormak istiyorum doktorunuz kim

Ben doğum evine gittim ilk kontrolümde..Geçen hafta vatan hastanesinde cavit bey'e gittim.Amacım Orhan solakoğluydu ama izindeymiş..

Bundan sonra Orhan Solakoğluna gidecem.Şu kistlerimden kurtulayımda..

Hormon testlerini yaptırmam gerekiyor ama korucuktan randevu almak çok zor..Bugün doğumevini aradım ordada yapılıyormuş testler.Ordan randevu alacam

Buluşalım valla bana uyar :)

Ayy inşallah aklında olsun canım carsamba pazarı cıvarı ıstememdekı gaye eşimin dukkanı orda hacıoğlu sokagın başındakı pimapenci fıratpen ve yenı hastaneyede yakın olsun dıye genelde o tarfları ıstıyom hadı kulaklarını 4 aç canım bul bana ev komsu olalım:16:

Aklımda canım duyarsam kiralık ev hemen sana haber verecem ;)

Hormon testlerini yaptırmam gerekiyor ama korucuktan randevu almak çok zor..Bugün doğumevini aradım ordada yapılıyormuş testler.Ordan randevu alacam

Buluşalım valla bana uyar :)

Canım dogumevınden alırsan musa yılmazdan randevu al ınternetten alamazsan elden sırada verıyorlar ama cok erken gıtmen lazım 8 gıbı orda olmalısın musa yılmaz doluysa mustafa guder ıyı gunay dumanda ıyı ben hepsıne gıttım ama sakın sınan zorsudan alma iğrenç dr benım ılk dr umdu kurtaj olmam lazımken ben ızınlıyım dedı ve sırada yok benı baska dr ada yonlendırmedı yarın gel alırız dedı ben zaten aglıyorum ıstemıyorum kurtaj olmak anca kendımı hazırlamısım bır gun daha duramazdım sonra 12 yı bekledım sıra aldım aksam 5 te yatırdılar ve malum kurtaj:14:remzı erendı doktorum cok ıyıydı yanı bu 4 luden alabılırsın canım gecmıs olsun...

Canım dogumevınden alırsan musa yılmazdan randevu al ınternetten alamazsan elden sırada verıyorlar ama cok erken gıtmen lazım 8 gıbı orda olmalısın musa yılmaz doluysa mustafa guder ıyı gunay dumanda ıyı ben hepsıne gıttım ama sakın sınan zorsudan alma iğrenç dr benım ılk dr umdu kurtaj olmam lazımken ben ızınlıyım dedı ve sırada yok benı baska dr ada yonlendırmedı yarın gel alırız dedı ben zaten aglıyorum ıstemıyorum kurtaj olmak anca kendımı hazırlamısım bır gun daha duramazdım sonra 12 yı bekledım sıra aldım aksam 5 te yatırdılar ve malum kurtaj:14:remzı erendı doktorum cok ıyıydı yanı bu 4 luden alabılırsın canım gecmıs olsun...

İlk muayyene için gittiğimde Erman Severe gittim..Musa yılmazı bilmiyodum ondan alayım.Zateen reglimin 3. gününne alacam zamn var bulurum sanırım randevu..

Doğum evini sevmeme nedenim odaya başka hastada alabiliyorlar..

Sen kontrollerine nereye gidiyosun

Gunaydın kızlar mutlu hafta sonları ecelı tatlım annemın ruyasını yazıcam yorumlarmısın:) dun sabah namazından sonra uyumus ve ruyasında benı gormus annemın benı dogurdugunda ılk lousalık gunlerınde gıydıgı bır mavı buluz vardı annem bana hatıra olsun dıye onu vermıstı neyse tam olarak ruyasında bırılerı benım hacca gıdecegımı falan soylemıs sadece sesler gelmıs bı de anneme senın o mavı bluzunu gıysın demısler bu kadar :) yorumlarsan sevınırım cnaım bıraz karısık yazdım ama:)

Gunaydın kızlar mutlu hafta sonları ecelı tatlım annemın ruyasını yazıcam yorumlarmısın:) dun sabah namazından sonra uyumus ve ruyasında benı gormus annemın benı dogurdugunda ılk lousalık gunlerınde gıydıgı bır mavı buluz vardı annem bana hatıra olsun dıye onu vermıstı neyse tam olarak ruyasında bırılerı benım hacca gıdecegımı falan soylemıs sadece sesler gelmıs bı de anneme senın o mavı bluzunu gıysın demısler bu kadar :) yorumlarsan sevınırım cnaım bıraz karısık yazdım ama:)

Ayy çok güzel bir ruya canımcım hem sabah namzından sonra gorulen ruyalar rahmanıdır hayırlara gıtsın inşaallah hacca gıtmek gıdıyor olmak allah tarafından cok degerlı bır kulsun hayırlı işlere vesıle oluyorsun dualarının gercek olacagına işaret mavı erkek bebektır ben sana daha oncekı annenın ruyasındada dedım cok yakın zamanda hamıle kalacan ve oglun olacak:emir_bebek:İNŞAALAHURAHMAN ALLAH ınn adıyla yarabbı şu mübarek şevval ayı yüzüsuyu hürmetine tez zamanda pembişime ve bütün anne olma hayalıyle tutuşan kadınlarımızın yüzlerini güldür yarabbi hamile olan kadınlarımızında bebeklerını saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucaklarına almak nasibi müesser eyle YARABBİ AMİİNNNNNN...:16:

selam canlar, bayramda şehir dışındaydım ve bu bayramda da buldu beni kırmızılar. bilemiyorum bu iş nereye gidecek böyle, izmirde iyi bi doktor hastane bilen tavsiyesi olan varsa artık doktora gitmeye karar verdim. belki bişeyler verecek , tahlil filan . bakalım hayırlısı. tavsiyelerinizi bekliyorum. özel hastaneler için de fiyatlar nasıldır acaba , irenbe ii die duydum ama bi bilgisi olan var mı ???

Merhaba kislarrr nasilsinizz ? Ben her yedigimi cikardim sikdide kuerlar gibi acim. Arkadasimizin dugunu var die kuafore gittim sansima hemen bitirdiler simdi iki saat onceden hazirim uykum geldi uyuyamiyorum daaa:-D esim uyuyor nispet yapar gibi uyuss oldumm bi uyansin butun hamislik kaprisimi yapicammm:'( guzel haberlerle donun anacimmm...

Back