• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Gunaydin kizzlar,nasiliz? Hayirli cumalar herkesee... Ecelim. Nasil gidiyor hamislik,bulantilarin bittimi? Bisey sorcam,gercekten cinsiyetini ogrenmek istemiyormusun bebeginin?

kız eceli nasıl duruyon öğrenmeden ben meraktan çatlıcaktım nerdeyse hele eşimi bi görseniz doktor söylemedi diye çıldırmıştı adam:)) hemen başka doktora gidip öğren demişti kız bizi merakta bırakma öğren bebeişin cinsiyetini yaaa

günaydın kızlar dünden beri ölüyorum bel ağrısıda:( sizler nasılsınız

Hosgeldin canim belinin agrisi erken baslamiss,sistimi birqaz karnin belki komik ama 2. Ayda gobisim hafif cikti benim ackende var tokkende:-D ben hayal mi goruyorum cikarmi bu zamanda? Annem dioki dur sen bu kusmalari bilearatcak sana ilerki safhalar bel agrisi mide yanmasi doguma yakinda uyuyamama... Ins.aratmaz cok zormus boleee:-(

Hosgeldin canim belinin agrisi erken baslamiss,sistimi birqaz karnin belki komik ama 2. Ayda gobisim hafif cikti benim ackende var tokkende:-D ben hayal mi goruyorum cikarmi bu zamanda? Annem dioki dur sen bu kusmalari bilearatcak sana ilerki safhalar bel agrisi mide yanmasi doguma yakinda uyuyamama... Ins.aratmaz cok zormus boleee:-(

geçen aralık annelerine çektim koydum kızlar bana güldüler şakamı yapıyosun diye karnım belli olmuyo . annen doğru demiş canım hepsini yaşıcaz heleki son ay uyuyamıyomuşsun bile düşün Eki Görüntüle 499785 Eki Görüntüle 499786 bak bunlar benim göbüş:9::9::9::9:

Son düzenleme:
geçen aralık annelerine çektim koydum kızlar bana güldüler şakamı yapıyosun diye karnım belli olmuyo . annen doğru demiş canım hepsini yaşıcaz heleki son ay uyuyamıyomuşsun bile düşün Eki Görüntüle 499785 Eki Görüntüle 499786 bak bunlar benim göbüş:9::9::9::9:

Allah allah göbeğin ne tarafta kız:9:sankı kalcanı cektın ayy sagdakı göbekse benımkısı ne merak edıyorum :18:ayyyy ben cok şişkoyum yaaaaaaaaaaaaaa:14:

Allah allah göbeğin ne tarafta kız:9:sankı kalcanı cektın ayy sagdakı göbekse benımkısı ne merak edıyorum :18:ayyyy ben cok şişkoyum yaaaaaaaaaaaaaa:14:

belli olsun diye elimi koydum canım yoksa belli olmuyo:)) salı günü pazara çıktım eski komşumuz var hamile diye duydum seni bebek evdemi dedi bende güldüm yok karnımda dedim şaşırdı kadın:)) ev sahibim bile yeni öğrendi oda söylemesem bilmiyolardı hala düşün

Gunaydin kizzlar,nasiliz? Hayirli cumalar herkesee... Ecelim. Nasil gidiyor hamislik,bulantilarin bittimi? Bisey sorcam,gercekten cinsiyetini ogrenmek istemiyormusun bebeginin?

Bulantılarım devam edıyo bıtanem bırde diş agrısı başladı sorma gitsin allahtan kusmalarım yok onada şükür..
Gerçekten öğrenmek istemiyorum ama ayşe cadısı söz aldı benden zorla nolur öğren diye ama bılıyormusun aklıma bıle gelmedı doktora sormak ne bileyim saglıklı olsunda kız erkek farketmıyorkı yeterkı eli kolu duzgun saglam bır bebek olsun baska bır duam yok zaten:emir_bebek:atlasın zıplasın..

Seastrem o ne guzel gobis hic yok gibi:-D sen gercekten bayaa zayifmissin;-) olsun demekki ic karnin geniss koccaman bi bebise hazzirlikli ol genelde kucuk karinlardan buyuk bebislerr cikiyorr';-)

Seastrem o ne guzel gobis hic yok gibi:-D sen gercekten bayaa zayifmissin;-) olsun demekki ic karnin geniss koccaman bi bebise hazzirlikli ol genelde kucuk karinlardan buyuk bebislerr cikiyorr';-)

evet gerçekten çok zayıfım tatlım. sanırım öyle iç karnım geniş . ahh zuzum gel bunu eşime anlat sen yemek yemiyorum karnımda yok diye parmak çocuk doğurcan sen diyo morelimi bozuyo. kayınvalidemede bi komşusu senin dediğini demiş öylelerinin çok güzel çocuğu oluyo demiş bakalım aralıkta görücez nasıl bişey olduğunu teyzesi. ayyy aralık bi gelse yaa artık çok sabırsızlanıyorum varya zaman çabucak geçsin istiyorum

$Resim 012.jpg $Resim 013.jpg
Ayy bende koydum gercı leptoptan zor cekıldı ama aşa yukarı bukadar:9:

ayy kız eceli maşallah ne güzel çıkmış senin göbüş. bence senin bebek erkek tatlım çünkü karnın yukarda ayy oğluma arkadaş geliyo sanırımmm

Hayırlısı canımcım benimde içim hep erkek diyo öbür kurtajımdada hep kız gecıyordu görelim mevla neyler neylerse güzel eyler...

Şu an itibariyle YKM yakınlarındayım:27:

Sen :51:

Ben dün ordaydım:9:şuan itibariyle evimdeyim yani camili 1 de oturuyorum yenıkent parkın dibindeyim adliyenin üst tarafı ama carsamba pazarı tarafından ev arıyorum nasıpse aklında bulunsun kıralık en fazla 400 olsun güzel olsun mutfagı banyosu super olsun bırde 3+1 olsun daha ne olsun :9::1:

Ben dün ordaydım:9:şuan itibariyle evimdeyim yani camili 1 de oturuyorum yenıkent parkın dibindeyim adliyenin üst tarafı ama carsamba pazarı tarafından ev arıyorum nasıpse aklında bulunsun kıralık en fazla 400 olsun güzel olsun mutfagı banyosu super olsun bırde 3+1 olsun daha ne olsun :9::1:

Evimden çarşamba pazarına 10-15 dakikada yürüyorum :))

Bende ilk evlendiğimde karamanda oturdum 2 ay :) Sonra şimdiki evime taşındım..Kiralık ev görürsem duyarsam haber veririm sana

Bulantılarım devam edıyo bıtanem bırde diş agrısı başladı sorma gitsin allahtan kusmalarım yok onada şükür..
Gerçekten öğrenmek istemiyorum ama ayşe cadısı söz aldı benden zorla nolur öğren diye ama bılıyormusun aklıma bıle gelmedı doktora sormak ne bileyim saglıklı olsunda kız erkek farketmıyorkı yeterkı eli kolu duzgun saglam bır bebek olsun baska bır duam yok zaten:emir_bebek:atlasın zıplasın..

Ayy kusmadigim her an bi migde bulantisi huysuz mutsuz bi ifade valla kendime gelmek istiyorum ben yaaa hic sevmedim ben bu halimi. Allah yardimcin olsun birde dis agrisini dusunemiyorum dogrusu ben oncesinden dis muayennemide olmustuim ins.gbi problem cikarmaz.yemek ayiriyormusun? Ben kusucam bulanicam korkusuyla ac kalkiyorum sofradan su bile icemiyorum,limonlu soda limonlu su bukadar... Daha ne kdr surer acaba?

Back