• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Ayy çok güzel bir ruya canımcım hem sabah namzından sonra gorulen ruyalar rahmanıdır hayırlara gıtsın inşaallah hacca gıtmek gıdıyor olmak allah tarafından cok degerlı bır kulsun hayırlı işlere vesıle oluyorsun dualarının gercek olacagına işaret mavı erkek bebektır ben sana daha oncekı annenın ruyasındada dedım cok yakın zamanda hamıle kalacan ve oglun olacak:emir_bebek:İNŞAALAHURAHMAN ALLAH ınn adıyla yarabbı şu mübarek şevval ayı yüzüsuyu hürmetine tez zamanda pembişime ve bütün anne olma hayalıyle tutuşan kadınlarımızın yüzlerini güldür yarabbi hamile olan kadınlarımızında bebeklerını saglıklı sıhhatlı hayırlısıyla kucaklarına almak nasibi müesser eyle YARABBİ AMİİNNNNNN...:16:

Amin ya rabbi cok sagol ecemm Allah razı olsun senden moral kupumuzzz canım benımm

selam umutlu hatunlar nasılsınız
ben ıkı gundur evımdeyım nıhayet ,tatıl bttı pzt okul baslıyor bugun grıp oldum ama heryerım agrıyor felaketım
adetımın 17 ve 18.gunu ılıskı oldu sızce tutma ıhtımalı var mı? normalde hemen adet sonrası yumurtladıgımı dusunuyorum cunku.
bı tahmın alayım sızden :)
herkese hayırlı calısmalar :1:

Evet, eylüle umutlarımızı taşıdık, yeni evlenen arkadaşlarımla birlikte herkese hayırlı güzel ömürler ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum RABBimden.
İzmir'den sevgiler...

Gunaydin kizlar nasilsiniz sizi cok ozledim 7 gundur yatiyorum bana gelenler geliyor sikintidN.evin ici berbat heryer toz temizlik yapan yok.ancak arada yemek icin kalkiyorum

Kizlar bugun berbat ruysa gordum.ruyamda kanamam oluyor tabi ben aglaya aglaya dr gidigorum ama bqya bi kAnamam oluyor.dr kukuma bi alet degdiriyor anam nas cigiriyofum .enfeksiyon var dedi.ama ruyamdaki dr bile salak insan ultrasonla bakar bi bebek yasiyormu diye.ne sinir bozucu birsey

Neden yazmiyon lannnnnnmn

Nerdesın lannn gebertecem senı nasıl merak ıcınde kaldım madem yatıyon yattıgın yerden gırsene topıge sınır şey:19:
nasıl oldun dr gıttınmı bırdaha kanaman durdumu oofff delırttı bızı burda uyuzz:4:

merhaba kızlar....
bende yeni üyelerdenim ve umudu eylülde olanlardanım.
sizi uzun süredir takip ediyordum. böyle uzaktan olmaz bende katılıyım dedim:)

Pembemasalcım nasılsın kuzum? ben de eylül ayına kalanlardanım haberin olsun, 26 eylül;) o gün de türkiyeye uçuşum var , inşallah güzel haberlerle annemin yanına gitmek kısmet olur.. Herkese bol şans ve bebişli bir ay diliyorum:)

Gunaydin kizlar nasilsiniz sizi cok ozledim 7 gundur yatiyorum bana gelenler geliyor sikintidN.evin ici berbat heryer toz temizlik yapan yok.ancak arada yemek icin kalkiyorum

asıl sen nasılsın? habersiz bıraktın burayı. dr gittin mi tekrar? nedir şimdi durumun tam olarak?
temizlik dursun kenarda olmadı yardım ederler sana kendini ve bebeğini tehlikeye atacak bir iş yapma sakın.
merak ettik seni ayşe yaa

selam kızlar ....benn aslında çok eski üyelerdenim..2009 doğumlu bir oğlum var.o zaman üye olup burada çok şey paylaşmıştık.şimdi ise ikinciyi asla istemiyorum derken kendimi yeni bir bebek hayali kurarken ve birden yine bu topiğe girerken buldum.geçen ay bıraktım korunmayı bu ay hastalandım malesef:( birdahaki regl tarihim 26 eylül.bende bu yolda heyecanla ,sizin gibi günleri sayıyorum.umarım hepimiz o çift çizgiyi göreceğiz:)

Elsiz bir böcekten ipekler giydiren,zehirli bir böcekten bal yediren,verdiği akıl nimetiyle gerçek manada kulluk isteyen RABBİMİZE salih kul olupta dualarımızın kabul olması dileğiyle...:16:

Back