How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Ayyyy benimm bebegim nasil da buyumus takvimde gordumm biraz geriden gelsede heemen hemen boledir herhaldee ayy masallah yaaa bu duyguyu ayirt etmeksizin hepinize yasatmasini istiyorum rabbim hamislerin duasini kabul edermisss aminnn... Cok duygulandim bak aglicammm simdiii:'(

canım eğer sonucun 49'sa sen hamilesiiiinnnnnn:49: :16::16::16:

NASIL YANİİİ canım yaa hamilemiyimm :))))) yaa eminmisinnn ?? ama hastanedeki teknisyen negatif dedi :( :( ben en son 8 temmuz da adet görmüştüm normalde 28 günde bir adet görüyorum bazende 30 günde 1 oluyor yani ben testi erkenmi yaptırdım

Ayyyy benimm bebegim nasil da buyumus takvimde gordumm biraz geriden gelsede heemen hemen boledir herhaldee ayy masallah yaaa bu duyguyu ayirt etmeksizin hepinize yasatmasini istiyorum rabbim hamislerin duasini kabul edermisss aminnn... Cok duygulandim bak aglicammm simdiii:'(

maşallah canım bişey sorcam kalp atışını ne zaman duydun kaç haftalıktı doktora gitmeye çekiniyorum şimdi 5+3 günlük daha başlamamıştır 7 haftalık olduğunda duyarmıyız acaba?

maşallah canım bişey sorcam kalp atışını ne zaman duydun kaç haftalıktı doktora gitmeye çekiniyorum şimdi 5+3 günlük daha başlamamıştır 7 haftalık olduğunda duyarmıyız acaba?

Canim ben 6+1 de duydum gec dollenme olmasina ragmen erken duyduk dedi dr. Bu durumda sen 7 iken gitsen cok daha iyi olur tabiki kalp sesinide duyarsin hem. Bazen kalp atiyo ama sesini duymak icin erken olabiliyor tatlim.... Ee mide bulantin var ,i?

Canim ben 6+1 de duydum gec dollenme olmasina ragmen erken duyduk dedi dr. Bu durumda sen 7 iken gitsen cok daha iyi olur tabiki kalp sesinide duyarsin hem. Bazen kalp atiyo ama sesini duymak icin erken olabiliyor tatlim.... Ee mide bulantin var ,i?

1o eylül yada sonrasına randevu alayım ben.mide bulantım başlamadı daha benim bulantım 6 7 haftadan sonra başlıyo ama şu aralar bi esiyo geliyo gidiyo bulantım ama ne kokulardan ne gıdalardan tiksenme de başlamadı. bulantı olduğunda elimi bile yıkayamıyodum sbun koacak diye.bundan önceki bebek kalbi atmadı diye alındı o yzüden tedirginim bide şiddetli kasık batmaları olmuyo ara ara sancı geliyo hafif batma oluyo sinek ısırıgı gibi.o da endişelendiriyo sanki hamile değilmişim gibi.kaygılarımdan kimseye bahsedemiyorumda .

Arkadaşlar allah rızası için soruma cavap istiyorum bu arada bende hamile kalmayı düşünüyorum artık....

Durum şundan ibaret doktorum ovulasyon testi kullanmamı önerdi pco luyum çünkü. Adetin 11.gününden itibaren testi yap yumurtlama olunca ilişkiye girin dedi.

Şimdi sorum şu Ben nasılsa çocuk istiyorum bundan sonraki ilişkilerim hep korunmasız olsa bir sorun olur mu? yoksa sadece o yumurtlanan günlerde mi korunmadan ilişkiye girmem lazım

Arkadaşlar allah rızası için soruma cavap istiyorum bu arada bende hamile kalmayı düşünüyorum artık....

Durum şundan ibaret doktorum ovulasyon testi kullanmamı önerdi pco luyum çünkü. Adetin 11.gününden itibaren testi yap yumurtlama olunca ilişkiye girin dedi.

Şimdi sorum şu Ben nasılsa çocuk istiyorum bundan sonraki ilişkilerim hep korunmasız olsa bir sorun olur mu? yoksa sadece o yumurtlanan günlerde mi korunmadan ilişkiye girmem lazım

senin de dediğin gibi korunmanın amacı çocuk istememektir istedikten sonra korunma olmaz yani sadece yumurtlama günlerinde değil her zaman korunmasız ilişkiye girebilirsin ayrıca zamansız gelişen bir yumurtayla yumurtlama dönemin dışındada az da olsa hamie kalma şansımızın olduğunu biliyorum... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...

senin de dediğin gibi korunmanın amacı çocuk istememektir istedikten sonra korunma olmaz yani sadece yumurtlama günlerinde değil her zaman korunmasız ilişkiye girebilirsin ayrıca zamansız gelişen bir yumurtayla yumurtlama dönemin dışındada az da olsa hamie kalma şansımızın olduğunu biliyorum... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...

haziran ayında adet olmam gereken gün ilişkiye girdik adetim gecikti sonra kimyasal gebelik yaşadım. Sanki ondan tedirgin oluyorum.Yumurtlama harici günlerde hamile kalınsa bile sağlıklı hamilelik olmaz mı diye...

haziran ayında adet olmam gereken gün ilişkiye girdik adetim gecikti sonra kimyasal gebelik yaşadım. Sanki ondan tedirgin oluyorum.Yumurtlama harici günlerde hamile kalınsa bile sağlıklı hamilelik olmaz mı diye...

sen her ilşkide tam boşalma olduktan sonra kalkma yat

Canim merhaba. Oncelikle bence gun asri iliskiye girildigi zaman ovulasyon testine bile gerek kalmiyor ama adet olana kdr dvm bu onemli! Ben adetime bir hafta kala hamile kaldim cunku... Herkes yumurtlama zamaninda yumurtlicak die ve o hemen tutacak die bisey yok sakin stres yapma bu mucize gibi bi olay,sabirla gerilmeden severek ve gorevlestirmeden iliski tavsiye ediyorum. Arramiza hosgeldin;-)

Gunaydın kızlar hepınıze mutlu bır hafta dılerım Allah tez zamanda kucagımıza bebegınızı saglıklı hayırlı bır sekılde versın Amin

eceliii ben dün gece 2 tane rüya gördüm bunları bana yorumla nooooluuuuurr...!!! şimdiiii rüyamda regl günüm geçmiş (normalde düzenli bir döngüm yok).. sonra karnıma açıyımda bakayım bi diyorum bi bakıyorum göbeğimin sağ üst tarafında bi çıkıntı var.. azıcık dokunuyorum elliyorum bi bakıyorum belirginleşiyo ve parmak büyüklüğünde bi bebek oluyo.. allahım ben hamileyim diyorum gidiyorum kan testi yaptırıyorum sonucum 14 çıkıyo kendi kendime diyorumki çok düşük değerim acaba kimyasal gebelikmi ki diyorum ama olsun hamile kalabilmişim kendi kendime bu bile çok güzel bişey diyorum.. bu rüyam böyle diğeriyse cumhurbaşkanıyla eşini gördüm annemlerin evine misafir olarak geliyolar ama abdullah gül hastaymış baya... ikisinide ben ağırlıyorum beraber esnafları felan geziyoruz.. bana diyolarki sana içimiz çok ısındı her zaman bizi ziyarete gelebilirsin felan diyoılar.. bu rüyamda böyle.. hadi yorumlaaa nüüüüffffeeeennn....?????????????

Canım öncelıkle sabah niyetine hayırlara gitsin..Rabbim bilir ama bu ay hamile kalacan cumhurbaskanını gormek şana şerefe mertebeye ulaşmaya güzel şeyler yaşamaya çok sevineceğin bir haber alacan bu bebek haberi olabılır İNŞAALLAH..

Pembemasalcım yeni topik hayırlı olsun... ben bu ay erken yitirdim umutlarımı malesef..
ben de dün gece bir rüya gördüm bu arada.. belki eceli benim rüyamı da yorumlar :)
rüyamda doktora muayene olmaya gidiyorum ama çok isteksiz bir şekilde. Doktor alltan muayene ediyor ve biraz yüzünü ekşitiyor. ama sonra çok önemli birşey yok, şimdi sana birşey vereceğim bunu içine yerleştiriceksin bu sayede bebek sahibi olman kolaylaşacak, bunu kullanmazsan da bebeğin olur ama eğer kullanırsan daha kolay olur diyor. ben bunu bir düşüneyim diyorum ve çıkıyorum. sonra çok üzülüyorum ben böyle hamile kalmak istemiyorum doğal yollardan olsun istiyorum diyorum. işte böyle...

Sabah niyetine hayırlara gitsin canım valla çok ilginç rüyalarınız var:)))senin normal yolla bebegın olması bıraz zaman alacak aşılama veya tüp denemen hemen kalacan resmen ruyan bunu anlatıyor senın verecegın bır karar ama bencede bekle cunku bende ruyamda doktora muayene olmusum alttan ve o ay hamıle kaldım sende bu ay bekle hayırlısı İNŞALLAH...

Gunaydın kızlar hepınıze mutlu bır hafta dılerım Allah tez zamanda kucagımıza bebegınızı saglıklı hayırlı bır sekılde versın Amin

Günaydın bitanem nasılsın moralini çok yükseklerde görüyorum o kadar seviniyorumki sendende bu ay kesin güzel haberler bekliyorum ALLAHın izniyle sen çok özel bir dostsun duygusal herkes için güzel duygular besleyen iyi niyetli bu kadar meziyetin karşılığını RABBİM verecektir sana sadece vakit zaman İNŞAALLAHU RAHMAN...:16:

Günaydın bitanem nasılsın moralini çok yükseklerde görüyorum o kadar seviniyorumki sendende bu ay kesin güzel haberler bekliyorum ALLAHın izniyle sen çok özel bir dostsun duygusal herkes için güzel duygular besleyen iyi niyetli bu kadar meziyetin karşılığını RABBİM verecektir sana sadece vakit zaman İNŞAALLAHU RAHMAN...:16:

Allah razı olsun bıtanem benım evet Rabbıme sukurler olsun moralı ıyı esımın de kontrol sonuclarını yarın alıcam ınsAllah guzel sonuclar gelır de rahat ederız Allah herkezın canı ınsAllah yuzunu guldururu Allah hepınızın topluca dualarından razı olsun bıtanem benı senın bebıs nasıl ne kadar oldu cınsıyetını ogrenmeye az kaldı sanırım Allah sana da hayırlı saglıklı evlatlar versın tatlım Amin

Allah razı olsun bıtanem benım evet Rabbıme sukurler olsun moralı ıyı esımın de kontrol sonuclarını yarın alıcam ınsAllah guzel sonuclar gelır de rahat ederız Allah herkezın canı ınsAllah yuzunu guldururu Allah hepınızın topluca dualarından razı olsun bıtanem benı senın bebıs nasıl ne kadar oldu cınsıyetını ogrenmeye az kaldı sanırım Allah sana da hayırlı saglıklı evlatlar versın tatlım Amin

Aminnnn canımcım..ben çarşamba gunu dr dittim herşey çok güzel MAŞALLAH ama aklımda yok ya cinsiyetini öğrenmek o yüzden aklıma gelmedi sormak dr da bişi demedi merak etmiyorumki amaannn olsunda sglıklı sıhatlı ALLAH tan ne gelirse amennaa:emir_bebek:

Aminnnn canımcım..ben çarşamba gunu dr dittim herşey çok güzel MAŞALLAH ama aklımda yok ya cinsiyetini öğrenmek o yüzden aklıma gelmedi sormak dr da bişi demedi merak etmiyorumki amaannn olsunda sglıklı sıhatlı ALLAH tan ne gelirse amennaa:emir_bebek:

aynen kız olsun da damata da razıyız gelıne de:D dı mı ben bu ay fazla takılmıyorum canım sorunum pco mocoydu senın tabırınle:1: sımdı bı nebze rahatladım Allah dualarımızı kabul eder de bızlerde hamıle kalırız ınsAllah canım duaların bızlerden eksık etme :) ben artık ruya falan da gormuyorum:D bılınc altım temızlendı galıba:16:

Back