• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Bismillahirrahmanirrahim eylül lıstesı

Pembemasal 18 eylül[/QUOTE]

Benide ekle canim umidum yok yumurtkama tarihini kacirdim galiba ama nasip bu isler
12eylul

pembemasal PKO yu nasıl yendim..

Geçen hafta öğrendim bendede varmış 6-7 adet kadar..Soğan kürü yapıyorum şimdi.Doktor hiçbir şey vermedi tedavi için :(

Canım ben mayıs ayında ogrendım pco oldugumu ve bu 4 ay ıcınde kılo vererek yendım herkezın vucut bunyesıne gore ne kadar kılo verırse adetı o kadar duzene gırıyor sekerı hayatımdan cıkardım lahana kurunu yaptım googleden bak daha detaylı bılgı alırsın tatlım onun dısında cayı kahveyı sekersız ıcıyorum sekerı sadece meyveden alıyorum kepeklı ekmek yıyorum hska bır aamur seker yasak doktorum bana ılk ay tedavı ıcın lutestrol hormonunu verdı 3 gun ıgne aldım adet oldum ıkıncı ay cyclo progınova ıctım sonra Rabbıme sukurler olsun 2 aydır normal adet goruyorum pazartesı doktora gıttım ve mutlu haber doktor kılo vermeye devam et dedı afferım sana baya azımlısın ınatcısın boyle arı sutu baska bır adı polen onu da her gun bır recek kasıgı alıyorum suyla yutuyorum bu kadar canım folık asıtını de ıcmeyı unutma Allah hapımızın yuzunu guldursun bı de herseyden en onemlısı dualar benım esımın annemın arkadaslarımın duaları bol bol dua et canım benım

Canım ben mayıs ayında ogrendım pco oldugumu ve bu 4 ay ıcınde kılo vererek yendım herkezın vucut bunyesıne gore ne kadar kılo verırse adetı o kadar duzene gırıyor sekerı hayatımdan cıkardım lahana kurunu yaptım googleden bak daha detaylı bılgı alırsın tatlım onun dısında cayı kahveyı sekersız ıcıyorum sekerı sadece meyveden alıyorum kepeklı ekmek yıyorum hska bır aamur seker yasak doktorum bana ılk ay tedavı ıcın lutestrol hormonunu verdı 3 gun ıgne aldım adet oldum ıkıncı ay cyclo progınova ıctım sonra Rabbıme sukurler olsun 2 aydır normal adet goruyorum pazartesı doktora gıttım ve mutlu haber doktor kılo vermeye devam et dedı afferım sana baya azımlısın ınatcısın boyle arı sutu baska bır adı polen onu da her gun bır recek kasıgı alıyorum suyla yutuyorum bu kadar canım folık asıtını de ıcmeyı unutma Allah hapımızın yuzunu guldursun bı de herseyden en onemlısı dualar benım esımın annemın arkadaslarımın duaları bol bol dua et canım benım

Canım ben zayıfım.Adetlerimde düzenli..Çay ve kahveyi zaten şekersiz içiyorum.Folic asidi 3-4 aydır kullanıyorum..

Görünürde hiçbir olumsuz etki olmamasına rağmen PKO belası başımda..

Soğan kürü inşallah fayda eder..

Bu kiracılkta ne zor bişi tam evine alışıyorsun cadı evsahibi pembiş hadiyin başka eve diyo:9:
Her zamanki gibi aynı dileklerimi iletiyorum yeni evimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun anne olmak isteyen bütün kadınlarımızın göbekleri ahada :49:olsun:16:

merhaba

ben de pco ile mücadele ediyorum.allaha şükür 6 ayda baya ilerleme kaydettik ilaçla.bu ay korunmayı bıraktık.folik+glukofen(gebelik olana kadar içilecek)+duphaston kullanıyorum.13 eylül adet tarihim.ilk ay pek beklentim yok ama hayırlısı

Evet temennilerden sonra şimdi havadislere geçeyim..Dün sağlık ocagına kayıt oldum ebem iyi güzelce konustuk herşeyı
cuma dr gıdecektım ama ebe benı bıraz korkuttu benım akıntım son haftalarda biraz kokulu olmaya baslayınca düşük riski olabılır dedı enfeksiyondan hemen bugun dr gıttım tam idrar tahlılı yaptı sonuç süper hiç bakterı yok dr tamamen psıkolojık dedı ne alakysa bırde gecelerı nefes alamaz oldum yanı oksıjenım bana yetmıyordu onuda sordum oda psıkolojıkmıs bende sonunda patladım dr a doktor bey dedım butum herşey psıkolojık dıyorsun valla benı pskopata bağladın dedım ama oyle dıyo hıc bırseyın yok bebek cok saglıklı guzel neyın endısesı dıyo valla sasırdım kaldım sankı ben bılmıyom benden gelenlerıde:9:herneyse cınsıyetını sormayı unuttum zatende suprız olsun dıye pek ıstemıyorum ogrenmek ama ayse yuzunden ogrenecem ona soz verdım ee malum söz bizde namustur:27:

kızlar benm kasıklarım karnım çok ağrıo neden bu ağrı çok kafama taktım yatıyorum hep canım sıkıldı gebelik değilde başka bişeymiki anlayamıyorum adet olcakmışım gibi ağrıo :(( yrn test yapsam çıkarmı doğru sonuç adetim haftaya olcak 5-6gün war

arkadaşlar benim adet günüm 3 veya 4 eylül kasıklarımda çok aqrı vardı bugun beta hcg yaptırdım sonuç: 49 :// çokmu erken yaptırdım ? gebelik oluşurmu adet günüme kadar yoksa bu aydamı tutturamadık :(

Kızlar ben hiç kan testi yaptırmadım.Şüphelendiğinizde nereye kan testi yaptırıyorsunuz..Gittiğiniz gibi hemen test yapılıyormu?

kızlar inşallah eylül ayında isteyen bekleyen herkes hamile kalır hayırlısıyla. Allah yardımcınız olsun kolaylıklar versin inşallah

eceliii ben dün gece 2 tane rüya gördüm bunları bana yorumla nooooluuuuurr...!!! şimdiiii rüyamda regl günüm geçmiş (normalde düzenli bir döngüm yok).. sonra karnıma açıyımda bakayım bi diyorum bi bakıyorum göbeğimin sağ üst tarafında bi çıkıntı var.. azıcık dokunuyorum elliyorum bi bakıyorum belirginleşiyo ve parmak büyüklüğünde bi bebek oluyo.. allahım ben hamileyim diyorum gidiyorum kan testi yaptırıyorum sonucum 14 çıkıyo kendi kendime diyorumki çok düşük değerim acaba kimyasal gebelikmi ki diyorum ama olsun hamile kalabilmişim kendi kendime bu bile çok güzel bişey diyorum.. bu rüyam böyle diğeriyse cumhurbaşkanıyla eşini gördüm annemlerin evine misafir olarak geliyolar ama abdullah gül hastaymış baya... ikisinide ben ağırlıyorum beraber esnafları felan geziyoruz.. bana diyolarki sana içimiz çok ısındı her zaman bizi ziyarete gelebilirsin felan diyoılar.. bu rüyamda böyle.. hadi yorumlaaa nüüüüffffeeeennn....?????????????

Pembemasalcım yeni topik hayırlı olsun... ben bu ay erken yitirdim umutlarımı malesef..
ben de dün gece bir rüya gördüm bu arada.. belki eceli benim rüyamı da yorumlar :)
rüyamda doktora muayene olmaya gidiyorum ama çok isteksiz bir şekilde. Doktor alltan muayene ediyor ve biraz yüzünü ekşitiyor. ama sonra çok önemli birşey yok, şimdi sana birşey vereceğim bunu içine yerleştiriceksin bu sayede bebek sahibi olman kolaylaşacak, bunu kullanmazsan da bebeğin olur ama eğer kullanırsan daha kolay olur diyor. ben bunu bir düşüneyim diyorum ve çıkıyorum. sonra çok üzülüyorum ben böyle hamile kalmak istemiyorum doğal yollardan olsun istiyorum diyorum. işte böyle...

Kizlar nasiliz bakalim. Herkesin zafer bayrami zaferlerle sonuclansin insallahhh:-D yeni topik fikrine hala alisamsamda tebdil'-i mekanda ferahlik vardir die bosuna dememis atalarimizz insallah sizide feraha erdirecek bebis haberleeriyle dolup tasar burasii ee belki burada gorurum kocaman harflerle hamileee tablolari malum gecen ay sansima pek goremedimm:-P bu arada benim kusmalarim aynenn dvm ne yaptimsa engel olamiyorrum su bile midemi bulandiriyo ilac icmek ne mumkun oluyorum saniyorum gecsin artikta rahat bi nefes aliyim die dua ediyorum:-( tabi bunada sukur hasa yakinmak degil niyetim ama zorr tabi! Ben simdi uyicam benimki uyku yapitor acaip tembel olcak kereta hic anasina cekmemis ayni babasi:-D

Back