- Konu Sahibi pembemasal
-
pembemasal PKO yu nasıl yendim..
Geçen hafta öğrendim bendede varmış 6-7 adet kadar..Soğan kürü yapıyorum şimdi.Doktor hiçbir şey vermedi tedavi için
Canım ben mayıs ayında ogrendım pco oldugumu ve bu 4 ay ıcınde kılo vererek yendım herkezın vucut bunyesıne gore ne kadar kılo verırse adetı o kadar duzene gırıyor sekerı hayatımdan cıkardım lahana kurunu yaptım googleden bak daha detaylı bılgı alırsın tatlım onun dısında cayı kahveyı sekersız ıcıyorum sekerı sadece meyveden alıyorum kepeklı ekmek yıyorum hska bır aamur seker yasak doktorum bana ılk ay tedavı ıcın lutestrol hormonunu verdı 3 gun ıgne aldım adet oldum ıkıncı ay cyclo progınova ıctım sonra Rabbıme sukurler olsun 2 aydır normal adet goruyorum pazartesı doktora gıttım ve mutlu haber doktor kılo vermeye devam et dedı afferım sana baya azımlısın ınatcısın boyle arı sutu baska bır adı polen onu da her gun bır recek kasıgı alıyorum suyla yutuyorum bu kadar canım folık asıtını de ıcmeyı unutma Allah hapımızın yuzunu guldursun bı de herseyden en onemlısı dualar benım esımın annemın arkadaslarımın duaları bol bol dua et canım benım
eceli54 Sakaryalımısın canım sen
Evet canım adapazarı merkez buyursun gelsin herkez
Sen nerelısın?
arkadaşlar benim adet günüm 3 veya 4 eylül kasıklarımda çok aqrı vardı bugun beta hcg yaptırdım sonuç: 49 :// çokmu erken yaptırdım ? gebelik oluşurmu adet günüme kadar yoksa bu aydamı tutturamadık
slm cnmm iyiyiz sen nasılsın...? oğluşun napıyoooo..???slm hanımlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?