- Konu Sahibi pembemasal
-
canım eğer sonucun 49'sa sen hamilesiiiinnnnnn
Ayyyy benimm bebegim nasil da buyumus takvimde gordumm biraz geriden gelsede heemen hemen boledir herhaldee ayy masallah yaaa bu duyguyu ayirt etmeksizin hepinize yasatmasini istiyorum rabbim hamislerin duasini kabul edermisss aminnn... Cok duygulandim bak aglicammm simdiii:'(
maşallah canım bişey sorcam kalp atışını ne zaman duydun kaç haftalıktı doktora gitmeye çekiniyorum şimdi 5+3 günlük daha başlamamıştır 7 haftalık olduğunda duyarmıyız acaba?
Canim ben 6+1 de duydum gec dollenme olmasina ragmen erken duyduk dedi dr. Bu durumda sen 7 iken gitsen cok daha iyi olur tabiki kalp sesinide duyarsin hem. Bazen kalp atiyo ama sesini duymak icin erken olabiliyor tatlim.... Ee mide bulantin var ,i?
Arkadaşlar allah rızası için soruma cavap istiyorum bu arada bende hamile kalmayı düşünüyorum artık....
Durum şundan ibaret doktorum ovulasyon testi kullanmamı önerdi pco luyum çünkü. Adetin 11.gününden itibaren testi yap yumurtlama olunca ilişkiye girin dedi.
Şimdi sorum şu Ben nasılsa çocuk istiyorum bundan sonraki ilişkilerim hep korunmasız olsa bir sorun olur mu? yoksa sadece o yumurtlanan günlerde mi korunmadan ilişkiye girmem lazım
Arkadaşlar allah rızası için soruma cavap istiyorum bu arada bende hamile kalmayı düşünüyorum artık....
Durum şundan ibaret doktorum ovulasyon testi kullanmamı önerdi pco luyum çünkü. Adetin 11.gününden itibaren testi yap yumurtlama olunca ilişkiye girin dedi.
Şimdi sorum şu Ben nasılsa çocuk istiyorum bundan sonraki ilişkilerim hep korunmasız olsa bir sorun olur mu? yoksa sadece o yumurtlanan günlerde mi korunmadan ilişkiye girmem lazım
senin de dediğin gibi korunmanın amacı çocuk istememektir istedikten sonra korunma olmaz yani sadece yumurtlama günlerinde değil her zaman korunmasız ilişkiye girebilirsin ayrıca zamansız gelişen bir yumurtayla yumurtlama dönemin dışındada az da olsa hamie kalma şansımızın olduğunu biliyorum... allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...
haziran ayında adet olmam gereken gün ilişkiye girdik adetim gecikti sonra kimyasal gebelik yaşadım. Sanki ondan tedirgin oluyorum.Yumurtlama harici günlerde hamile kalınsa bile sağlıklı hamilelik olmaz mı diye...
Bende adapazarı merkez :)
Malum sakaryalılar için 54 önemlidir.Görünce sorayım dedim :))
eceliii ben dün gece 2 tane rüya gördüm bunları bana yorumla nooooluuuuurr...!!! şimdiiii rüyamda regl günüm geçmiş (normalde düzenli bir döngüm yok).. sonra karnıma açıyımda bakayım bi diyorum bi bakıyorum göbeğimin sağ üst tarafında bi çıkıntı var.. azıcık dokunuyorum elliyorum bi bakıyorum belirginleşiyo ve parmak büyüklüğünde bi bebek oluyo.. allahım ben hamileyim diyorum gidiyorum kan testi yaptırıyorum sonucum 14 çıkıyo kendi kendime diyorumki çok düşük değerim acaba kimyasal gebelikmi ki diyorum ama olsun hamile kalabilmişim kendi kendime bu bile çok güzel bişey diyorum.. bu rüyam böyle diğeriyse cumhurbaşkanıyla eşini gördüm annemlerin evine misafir olarak geliyolar ama abdullah gül hastaymış baya... ikisinide ben ağırlıyorum beraber esnafları felan geziyoruz.. bana diyolarki sana içimiz çok ısındı her zaman bizi ziyarete gelebilirsin felan diyoılar.. bu rüyamda böyle.. hadi yorumlaaa nüüüüffffeeeennn....?????????????
Pembemasalcım yeni topik hayırlı olsun... ben bu ay erken yitirdim umutlarımı malesef..
ben de dün gece bir rüya gördüm bu arada.. belki eceli benim rüyamı da yorumlar :)
rüyamda doktora muayene olmaya gidiyorum ama çok isteksiz bir şekilde. Doktor alltan muayene ediyor ve biraz yüzünü ekşitiyor. ama sonra çok önemli birşey yok, şimdi sana birşey vereceğim bunu içine yerleştiriceksin bu sayede bebek sahibi olman kolaylaşacak, bunu kullanmazsan da bebeğin olur ama eğer kullanırsan daha kolay olur diyor. ben bunu bir düşüneyim diyorum ve çıkıyorum. sonra çok üzülüyorum ben böyle hamile kalmak istemiyorum doğal yollardan olsun istiyorum diyorum. işte böyle...
Gunaydın kızlar hepınıze mutlu bır hafta dılerım Allah tez zamanda kucagımıza bebegınızı saglıklı hayırlı bır sekılde versın Amin
Günaydın bitanem nasılsın moralini çok yükseklerde görüyorum o kadar seviniyorumki sendende bu ay kesin güzel haberler bekliyorum ALLAHın izniyle sen çok özel bir dostsun duygusal herkes için güzel duygular besleyen iyi niyetli bu kadar meziyetin karşılığını RABBİM verecektir sana sadece vakit zaman İNŞAALLAHU RAHMAN...
Allah razı olsun bıtanem benım evet Rabbıme sukurler olsun moralı ıyı esımın de kontrol sonuclarını yarın alıcam ınsAllah guzel sonuclar gelır de rahat ederız Allah herkezın canı ınsAllah yuzunu guldururu Allah hepınızın topluca dualarından razı olsun bıtanem benı senın bebıs nasıl ne kadar oldu cınsıyetını ogrenmeye az kaldı sanırım Allah sana da hayırlı saglıklı evlatlar versın tatlım Amin
Aminnnn canımcım..ben çarşamba gunu dr dittim herşey çok güzel MAŞALLAH ama aklımda yok ya cinsiyetini öğrenmek o yüzden aklıma gelmedi sormak dr da bişi demedi merak etmiyorumki amaannn olsunda sglıklı sıhatlı ALLAH tan ne gelirse amennaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?