Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burda secemiyorsun,bi komplikasyoin olmadigi surece sezeryana almiyorlar... Benimki normal olacak,epidural aslinda isterdim ama igneden cok asiri korkuyorum . Birde izledim nasil yaptiklarini epidruali,korktum.. Normal dogumda,eger cabuk acilirsa kolay oluyor diyorlar,zaten en cok acilma sancisi zor oluyormus,tam dogum ani yani ikinma ani cok kisa ve okadar agrili degil diyorlar.. Belkid ebeni teselli ediyorlar bilemiyorum)
Hamilelik cok iyi gidiyor,21-22 haftalarda kasilmalarim oluyordu karnim cok sertlesiyordu,ama fazla surmedi cok sukur. Simdi super,bebekde buyuyor hareketleri daha belirgin cok guzel,sabirsizlikla gelmesini bekliyorum iste hayirlisiyla :) Sanada az kaldi,cok heyecanli oluyor ya,herseyi hazirmi Cemrenin??
Sevgili Doruk; Hoşgeldinn dünyaya... Öyle güzel anlatmış annen senin dünyaya gelişiniki duygulanmakla kalmayıp direk sulu göz modunda okudu bu teyzende.. Anneni babanı eksik etmesin Allahım başından.. Sağlıklı sıhhatli huzurluu ve mutluluklarla dolu bir ömür geçirmeni diliyorum... Hep bilgileniyoruz annen ve kayınvaliden sayesinde :)) Hep haberlerinizi aldık Cemrecikde gelecek az kaldı.. Buarada göbüşümden 2 arkadaşınızda size selam söylüyor Onların yolu biraz daha uzun.. Ama sizlere sahip olmak kadar beklemekde çok güzel bir duyguymuş.. Allahım dileyen herkeze yaşatsın.. Sevgilerimle.. Windy teyzen :)
Babytwincim siz nasılsınız?Biz bugün kontrole gittik 1250 gr olmuşuz.Arada ki 6 günlük farkı 2 güne indirmişiz.Onun dışında sağlığımız da yerindeymiş.Yani bugün keyfimiz yerinde)
canımmmm hoşgeldinnnnn... hihoyyyt hihoyyyt film gibi gözümde canlandırdım... korktum acızık ekşınlı geçmiş... ama sonu güzel oldu inşallah. evet bazı riskler atlatmışsınız, kordon dolanamsını bilmiyordum...
nasılsın, dikişler ne alemde? doruk ne yapıyoooo?
bekliyos yeni maceralarınızı....
burda secemiyorsun,bi komplikasyoin olmadigi surece sezeryana almiyorlar... Benimki normal olacak,epidural aslinda isterdim ama igneden cok asiri korkuyorum . Birde izledim nasil yaptiklarini epidruali,korktum.. Normal dogumda,eger cabuk acilirsa kolay oluyor diyorlar,zaten en cok acilma sancisi zor oluyormus,tam dogum ani yani ikinma ani cok kisa ve okadar agrili degil diyorlar.. Belkid ebeni teselli ediyorlar bilemiyorum)
Hamilelik cok iyi gidiyor,21-22 haftalarda kasilmalarim oluyordu karnim cok sertlesiyordu,ama fazla surmedi cok sukur. Simdi super,bebekde buyuyor hareketleri daha belirgin cok guzel,sabirsizlikla gelmesini bekliyorum iste hayirlisiyla :) Sanada az kaldi,cok heyecanli oluyor ya,herseyi hazirmi Cemrenin??
Sevgili Doruk; Hoşgeldinn dünyaya... Öyle güzel anlatmış annen senin dünyaya gelişiniki duygulanmakla kalmayıp direk sulu göz modunda okudu bu teyzende.. Anneni babanı eksik etmesin Allahım başından.. Sağlıklı sıhhatli huzurluu ve mutluluklarla dolu bir ömür geçirmeni diliyorum... Hep bilgileniyoruz annen ve kayınvaliden sayesinde :)) Hep haberlerinizi aldık Cemrecikde gelecek az kaldı.. Buarada göbüşümden 2 arkadaşınızda size selam söylüyor Onların yolu biraz daha uzun.. Ama sizlere sahip olmak kadar beklemekde çok güzel bir duyguymuş.. Allahım dileyen herkeze yaşatsın.. Sevgilerimle.. Windy teyzen :)
senacım hoşgeldin, iyi olmana çok sevindim :1hug:
Doruk bebek çok şanslı maşallah senin gibi güçlü bir annesi var
çocukken bir tanıdıgımızın dogum sancısına şahit olmustum.kadın gurbetteydi ve eşi uzaktayken sancısı tutunca hastaneye götürmeleri için annemlerden yadım istemişti .hepbirlikte devlet hastanesine gittik.kadıncagızı bir yataga yatırdılar beni de yanına bıraktılar,o anda odada nedense sadece kadınla ben vardım.put gibi kalakaldım görevmiş gibi.kadının çığlıkları ve tırnaklarıyla duvarı kazıması hala aklımdadır :1shok: akannehir
o yuzden eskiden beri normal dogumdan korkarım,sen ıkındım dedikçe ben yutkundum senacım :kedi:
konusmam için daha erken ama benim kararım zaten her sekilde sezaryen
canım kendine ve bebeğine çok iyi bak.en kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz alkisalkisalkis
Merhaba kızlar...Senacım ne güzel anlatmışsın doğumunu , Doruğuna kavuşmanı.Okurken gözlerim dolu dolu oldu ...Ben de epidural normal düşünüyorum doğumu biliyorsun , sözlerin beni cesaretlendirdi.Allah bize de seninki gibi güzel bir doğum nasip etsin...Kızımla ben Seni ve Dorukçuğu çok öptük ...
sakın korkma, seni heyecanlı ve umutlu görmek istiyorum. bu tedavide umut heyecan inanç çok etkili inan bana... hep gülümse tedaviyi düşünüce. korkacak birşey yok. bebeklerine çok yakın olacaksın bunu düşün. anne olacaksın inşallah. keşke eşinle sen de gelebilsen ilk görüşmeye. hayırlısı, inşallah o da oalcak... az kaldı... :Saruboceq:
senacığım ilk şokumu atlattım ve yazıyorum... allahtan az çok biliyordum mailleşmelerimizden bu yaşadıklarını ama yine de şok oldum... resmen gözümde canlandı o hallerin dünürüm... bir sürü badire atlatmışsınız... sen ve doruk bebek... kordon dolanmasını bilmiyordum, çok tehlikeli... ama neyseki sağlıkla atlattınız.. herşeyi bırak buna şükretmek lazım...
söylediklerini kulağıma küpe ediyorum... emzirme ve organize olma konularındakini...
ama herşey planladığımız gibi olmuyor işte... allah çevremizde aklı selim insanları bulundurun diye dua ediyorum... allah anneciğime sağlık sıhhat versin, bir de13 yıllık tecrübeli bir bebek hemşiresi olan ama şimdi öğretmenlik yapan 2 çocuk sahibi bir ablam var, sömest tatiline denk geleceği için benim doğum inşallah o da yanımda olacak. annem olursa bir de o ablam olursa değme keyfime... şimdiden başladım dua etmeye... :Saruboceq:
kayınvalidene diyecek bir lafım bulamıyorum gerçekten, ama şaşırmamak lazım, tahmin edebiliyorum yaşadıklarını...
anlattıkların büyük bir tecrübe oluyor bizlere, vakit ayırdığın için sonsuz teşekkür ederiz.... :lepi:
Doruk bebeği kokla bizim için.... :asigim:
senacığım arkadasların da dediği gibi bu yoğunlukta ve yorgunlukta vakit ayırıp bizlerle yaşadıklarını paylaştığın için çok tesekkur ederim,kendi adıma yine senden güzel bilgiler edindim.ellerin dert görmesin :1hug:
Serananesçim çok teşekkür ederim anlattıkların için , bu yoğunluğunun arasında bir de bunu yazmakla uğraşmışsın.Bizlere çok faydası olacak anlattıklarının...Ecem iyi artık sabahları saat görevini de görmeye başladı tam kalkma saatimde 15-20 tekme ile beni uyandırıyor akıllı kızım.Birbirimize artık çok alıştık sanırım doğduktan sonra karnımda epey bir varlığını arayacağım)