Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kızlarrrrrrrrrrrr.....
müjde....
hepinize teşekkürler....
güzel haberi aldım, allah isteyen herkese versin...

amin amin amin....

çok heyecanlıyım... yazıcam biraz nefes alınca...

o veletler bana benzeyecek.. kanımı aldın sen benden :roflol: hayırlı olsun yavruşşş Allah tamamına erdirsin :teytey:

canııııııııııııııııım çok çok çok çooooooooooook sevindimhihoyyythihoyyythihoyyyt, ilk kutlayan ben olmak istedim, inşallah bana da uğur getirirsin....:1hug:.... çanı çaldın mı çanıııııı?:teytey: şu an çok heyecanlandım.... allahım kucağına da almanı nasip etsin:emir_bebek:, doya doya yaşa bu mutluluğu.......
artık bize de deneyimlerinle destek olursun canım... benim de cumartesi testim var. ağrılarım da bayağı arttı. bugün midem bulandı, başım döndü... inşallah ben de senin izinden gidiyorumdur canım... dualarını eksik etme..:Saruboceq::Saruboceq:..

kaydirigubbakcemile2 çok tebrik ederimmmmm :teytey: çok sevindim poziti olmanın sonucu aldın alkisalkisalkis zaten en başından olacağına inanmıştın ve çok şükür rabbime oldu :Saruboceq: allahım kucağınıza aldığınız günleride göstersin inaşallahhhhh darısı bizlerinde başına aminnnnn

kocaman bi maşallahh sizee :nazar::nazar::nazar:

cok tebrikler canim benim.....Allah yüzünü güldürdü...insallah hayirlisiyla kucagina da alirsin ne güzel bi duygu

kızlarrrrrrrrrrrr.....
müjde....
hepinize teşekkürler....

amin amin amin....

babytwin çok sevindim senin için, çok tebrik ederim. umarım sonuna kadar sağlıkla tamamlarsın süreci..:CüvCüv:

..çok tebrık ederım canım ..inan cok sevındım .. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın .sizi kocaman bır aile yapsın ... guzel kalbının butun dıleklerının kabul olması dılegıyle ...

kızlarrrrrrrrrrrr.....
müjde....
hepinize teşekkürler....

amin amin amin....

çok ama çok sevindim. Allah çocuğunu sağ salim kucağınada almayı nasip eder inşallah. çok duygulandım. kendi hamileliğimi öğrendiğimdeki duyguyu yaşadım bir an. inşallah herkes annelik duygusunu tadar. şimdi oğlum uyuyor, bu arada senden haber var mı diye nete girdim. bak gözlerim doldu..

süperrrr yaşaasınnn canım allahh kucağına sağ salim almayı da nasip etsin...uçtum mutluluktan.. işte burayı bu yüzden seviyorum.. birbirinden km lerce uzak kalpler birbiri için çaprıyor....işten çıktım eve gelene kadar aklımdaydın :)))) sabırsızlıktan öldüm ama biliyodum ben!!!! bi an bile ya kötü olursa demedim..yüce rabbim hepimize yaşatsız bu mutluluğu inşallahhh :)))))))

canım ya çok tebrik edrerim allah sağlıkla kucaklamanı nasip eder inş canım maşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt darısı başımızaa inşallahh

başardık... uzun uzun çalan zil bizim içindi...
25/5/2009

Bugün sabah erkenden kan verdim Maya'da. Yine her zamanki gibi biraz zor oldu ama çok keyifli bir amacı vardı bugünkünün... :) Şerifeciğim beni incitmeden aldı, tüpe baktı tam gebe kanı dedi... gülüştük. kaydirigubbakcemile5

Güzel bir hava var bugün ankara'da. sıcak ta değil soğuk da. güneşli bir bahar havası. her yerde güller açmış rengarenk, günlerdir yatıyorum. bahçemiz beni gülümseyerek karşıladı.

Zaman geçmek bilmedi, günler akıp gitmişti ama saatler geçmiyordu bir türlü... hele o son saat, 15.00 itibariyle acayip heyecanlandım ve heyecandan karnım ağrımaya başladı...

Maya'da bekliyorum... benimle aynı gün transferi olan bir hasta sonucunu faklamış, sonuç pozitifti... zili çaldı... herkes çok sevindi, ben de onun adına çok sevindim. ama benim sonucum nerede? beklemek çok zor, negatif olursa ne yaparım? pozitif olursa ne yaparım? bilmiyorum.

Az sonra uzun uzun bir zil daha çaldı... hah birinin daha geldi sonucu dedim. biz o gün 3 kişiydik. baktım ki telefonum susmuyor, şerife koşarak boynuma atladı. canım benim, o kadar sevindim ki. kendimi bırakmışım, ağlamaya başladım. ne kadar sarıldık hatırlamıyorum. sonra osman hoca aradı, yanınıza geliyorum dedim. onun da boynuna atladım. mayadaki herkes o kadar iyi ki. herkes çok sevindi. benimle ağlayanlar oldu. canlarım benim.

Sonra hemen eşimi aradım, nasıl söyleyeceğimi bilemedim. ağlıyordum, "hamileyim" dedim, başka pek birşey diyemedim. o da çok heyecanlandı.
sonra annem, ablamlar, kardeşim, yakın arkadaşlarım herkesi deli gibi aradım... kaydirigubbakcemile3

Değerim 222 gelmiş, % 60-70 ihtimalle tek dedi osman hoca, ama ikiz de olabilir dedi. benim rüyamı hatırlarsanız tek bir yeşil ışık görmüştüm transfer öncesinde. içime de hep tek doğdu. bakalım bir sürpriz olmazsa tek gibi görünüyor. aslında en sağlıklısı her açıdan.

Allahım çok şükürler olsun. emeklerimizi boşa çıkarmadın, dualarımızı karşılıksız bırakmadın, umudumuzu verdin, sabrımızı ölçtün. inşallah doğduğu günü de görürürüz. hayılrı bir insan olur herkes için...

Öncelikle Maya Tüp bebek Merkezi'nin değerli doktorları başta Osman Denizhan Özgün hocama ve Dr. Adnan Kaya'ya, Embriyologlarım Dr.Enver Kerem Dirican, Özge Ercan ve sevgili Mukaddes Uğurlu'ya, canım kardeşim, hemşirem herşeyim Şerife Çam'a diğer hemşirelerim sevgili Seçil, Gül ve Ebru'ya, her zaman gözlerinin içi gülen sevgili doktor Oya'ya, Şafak, Figen Güler ve canım Özgüle... binlerce kez teşekkürler....
Sizleri çok seviyorum... kalbiniz, duanız, biliminiz herşeyinizle yanımda yakınımdaydınız... başarılarınızın devamını dilerim...alkisalkisalkis

Şerife sen çok ceyarsın çokkk... benden 8. gün e2 bakacağım diye kan al sen b-hcg bak, değer pozitif çıksın ama bana dinlen de... teyze olacağım de ama kesin sonucu söyleme... seni çok seviyorum, değer düşük diye beni umutlandırmak istememişsin. kesinleşince söylemek istemişsin. canım ne kadar incesiniz. ama bana ne kadarpozitif konuştunuz, moral verdiniz. bugün yükselince çaldınız zilimi... hala kulaklarımda sesi...

Güzel haberi aldık... çok şükür... ama herşey esas şimdi başlıyor... yola çıktık...
:eek:

Son düzenleme:
25/5/2009

Bugün sabah erkenden kan verdim Maya'da. Yine her zamanki gibi biraz zor oldu ama çok keyifli bir amacı vardı bugünkünün... :) Şerifeciğim beni incitmeden aldı, tüpe baktı tam gebe kanı dedi... gülüştük. kaydirigubbakcemile5

Güzel bir hava var bugün ankara'da. sıcak ta değil soğuk da. güneşli bir bahar havası. her yerde güller açmış rengarenk, günlerdir yatıyorum. bahçemiz beni gülümseyerek karşıladı.

Zaman geçmek bilmedi, günler akıp gitmişti ama saatler geçmiyordu bir türlü... hele o son saat, 15.00 itibariyle acayip heyecanlandım ve heyecandan karnım ağrımaya başladı...

Maya'da bekliyorum... benimle aynı gün transferi olan bir hasta sonucunu faklamış, sonuç pozitifti... zili çaldı... herkes çok sevindi, ben de onun adına çok sevindim. ama benim sonucum nerede? beklemek çok zor, negatif olursa ne yaparım? pozitif olursa ne yaparım? bilmiyorum.

Az sonra uzun uzun bir zil daha çaldı... hah birinin daha geldi sonucu dedim. biz o gün 3 kişiydik. baktım ki telefonum susmuyor, şerife koşarak boynuma atladı. canım benim, o kadar sevindim ki. kendimi bırakmışım, ağlamaya başladım. ne kadar sarıldık hatırlamıyorum. sonra osman hoca aradı, yanınıza geliyorum dedim. onun da boynuna atladım. mayadaki herkes o kadar iyi ki. herkes çok sevindi. benimle ağlayanlar oldu. canlarım benim.

Sonra hemen eşimi aradım, nasıl söyleyeceğimi bilemedim. ağlıyordum, "hamileyim" dedim, başka pek birşey diyemedim. o da çok heyecanlandı.
sonra annem, ablamlar, kardeşim, yakın arkadaşlarım herkesi deli gibi aradım... kaydirigubbakcemile3

Değerim 222 gelmiş, % 60-70 ihtimalle tek dedi osman hoca, ama ikiz de olabilir dedi. benim rüyamı hatırlarsanız tek bir yeşil ışık görmüştüm transfer öncesinde. içime de hep tek doğdu. bakalım bir sürpriz olmazsa tek gibi görünüyor. aslında en sağlıklısı her açıdan.

Allahım çok şükürler olsun. emeklerimizi boşa çıkarmadın, dualarımızı karşılıksız bırakmadın, umudumuzu verdin, sabrımızı ölçtün. inşallah doğduğu günü de görürürüz. hayılrı bir insan olur herkes için...

Öncelikle Maya Tüp bebek Merkezi'nin değerli doktorları başta Osman Denizhan Özgün hocama ve Dr. Adnan Kaya'ya, Embriyologlarım Dr.Enver Kerem Dirican, Özge Ercan ve sevgili Mukaddes Uğurlu'ya, canım kardeşim, hemşirem herşeyim Şerife Çam'a diğer hemşirelerim sevgili Seçil, Gül ve Ebru'ya, her zaman gözlerinin içi gülen sevgili doktor Oya'ya, Şafak, Figen Güler ve canım Özgüle... binlerce kez teşekkürler....
Sizleri çok seviyorum... kalbiniz, duanız, biliminiz herşeyinizle yanımda yakınımdaydınız... başarılarınızın devamını dilerim...alkisalkisalkis

Şerife sen çok ceyarsın çokkk... benden 8. gün e2 bakacağım diye kan al sen b-hcg bak, değer pozitif çıksın ama bana dinlen de... teyze olacağım de ama kesin sonucu söyleme... seni çok seviyorum, değer düşük diye beni umutlandırmak istememişsin. kesinleşince söylemek istemişsin. canım ne kadar incesiniz. ama bana ne kadarpozitif konuştunuz, moral verdiniz. bugün yükselince çaldınız zilimi... hala kulaklarımda sesi...

Güzel haberi aldık... çok şükür... ama herşey esas şimdi başlıyor... yola çıktık...

nurgülcüm çok sevindim inan benimde burda gözlerim doldu
inşallah saglıklı güzel hamilelik dönemi gecirirsin canım.
bugün senin çanın çaldı şimdi sıra bizde
bizede dua et herşey istediğin gibi olur inşallah:sm_cool:

25/5/2009

bi insan nasil bu kadar kendini guzel ifade edebilir ya
seni cok cok tbr ediyorum birincisi anne adayi oldugun icin saglicakla kucagina alirsin ins
ikinicisi bu kadar pozitif olup pozitifi gordugun icin
ayrica okudum okudum en son msjindada agladim
bende senin gibi olmak istiyorum bende boyle heycanlanmak sevincten aglamak istiyorum bi kadinin en guzel gunu diye dusunuyorum ben
tekrar tbrler canim bizlerede dua etmeyi unutmayin

Allah mutluluĞunu daım etsın canım.ınŞallah 9 ay sonrada bÖyle gÜzel cÜmlelerle bende anne oldum dedıĞını duyacaĞız.bızler ıÇınde dua etmeyı unutma.

X