Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrrrrrrrrr.....
müjde....
hepinize teşekkürler....
güzel haberi aldım, allah isteyen herkese versin...
amin amin amin....
çok heyecanlıyım... yazıcam biraz nefes alınca...
Öncelikle tebrik ederim anne abla bacıdan sonra banamı haber verdiniz yoksa ben en son mu duydum : )
Gavurların deyimi ile success stories bizim dilimizde ise başarı hikayeleri bölümünü iyiki uydurmuşum bu bölüme. Yıllarca kurumsa bir firmada yöneticilik yaptım gelen giden başarı hikayesi adı altında projeleri kaktırıp gidiyordu.
Gelsinlerde görsünler başarı hikayeleri nasıl yazılırmı : )
Bizim başarı hikayelerimiz canlı, capcanlı.
Allah tamamına erdirsin....
arkadaşlar hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum.
Cans canım biran önce bu duyguyu senin de yaşamanı diliyorum Allah'tan...
Esel'cim erken testlerle moralini bozma, sakın yapma bunu... bol şans diliyorum sana... birazcık sbırlı ol.
dıptıs sana da aynı tavsiyem. çok erken test yaparak boşu boşuna moralinizi bozuyorsunuz. bebekler güven duyacakları bir dala tutunmak ister, siz tedirgin ve üzgün olunca onların şansını azaltıyorsunuz. lütfen rica ediyorum sizdeny yapmayın. pozitif sonuç almayı bekliyoruz sizden allah'ın izniyle...
Dualarınızla, önerilerinizle içimi ısıtan sıcacık mesajlarınız ile hep yanımda oldunuz... hepinize sonsuz teşekkürler. bu duyguyu yaşamak isteyen bütün arkadaşlarıma en kısa sürede tatmalarını dilerim...
dualarınız için hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım... kaydirigubbakcemile5
nurgülcüm çok teşekkür ederim canım allah bebeiğini sağlıklı sekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende senin haberini aldığımda cok sevinmiştim inşallah doğum yaptığın zamanda böyle seviniriz inşallaaaaaaaah:sm_cool::sm_cool:kızlar müjdeeeeee... bir güzel haber daha size. maya'da birlikte tedavi gördüğümüz esel83'ün 8. gün değeri 87.3 gelmiş... kendime sevindiğim kadar sevindim. pempepanterim benim. gülen gözlü maviş arkadaşım. tebrikler... hihoyyyt