Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

yazılarını okuyorum canım.inşallah güzel haberlerini alıcaz.sen şimdi bol bol dinlen.bu arada bende temmuzda Allah nasip ederse mayada tedavime başlıycam.

geçmiş olsun yavruşum a.s. ben bugün deliriyorum kuşum... böbrek ağrısı sanırım şerifem bana ilaç verdi onu içtim ama hala aynıyım... bilemiyorum hala kestiremiyorum böbrekmi başka birşeymi oooof :teytey:

minik kuşum az kaldı dayanacağız artık... sana da geçmiş olsun. ben 3 tane ile mücadele edemiyorum senin bir de 4 tane. sende fırtına daha büyük bebiş. öpüyorum.

Babytwin fazla merakta bırakma biran önce arayabilirmisin düşünüyorum ama kim oldunu çıkaramıyorumyerimseniben

benim aramama fırsat vermeden sen aradın merrr :) şaşırdın tabiiii... kaydirigubbakcemile3tekrar tebrikler...

merhaba babytwin,
inşallah tedavinin olumlu haberlerini alırız. ağrılardan hiç korkma. geçen sene bizde tüp bebek yaptırdık. bana 2 tane embriyo transfer edildi. transferden sonra sürekli kramplarım oluyordu. tahlile 3 gün kala bir kaç damla kanamam oldu. çok korkmuştum. ilk denememizdi. kanamaya çok üzülmüştüm ama şimdi 5 aylık oğlum var:)) bol bol dinlen.

ben de senin adın gibiyim şuanda. sabırlı bekleyiş. içinde bulunduğum durumu en iyi anlatan iki kelime. içimi çok rahatlattın. teşekkürederim. sen bekleyişinin ödülünü almışsın. umarım ben de alırım canım. saol....kaydirigubbakcemile2

yazılarını okuyorum canım.inşallah güzel haberlerini alıcaz.sen şimdi bol bol dinlen.bu arada bende temmuzda Allah nasip ederse mayada tedavime başlıycam.

teşekkürler sena, çok doğru bir sekim yapmışsın canım seni de tebrik ederim... sevgilerkaydirigubbakcemile

canım kendıne ıyı bak................boolll dua..........

canım benim en çok ihtiyacım olan şey... dua... allah razı olsun, hepinizden. allah her isteyene versin. a.s.

az kaldı.. öylesinize heyecanlanıyorum ki... inşalllah bbize güzel haberler vereceksin..dualrım seninle babytwin..

kızlar sayılı günler bittip gitti işte... az sonra kan vereceğim... inşallah güzel bir haber olur bir sonraki mesajım... kaydirigubbakcemile5

valla aklım yüreğim bu sayfada inş.güzel sonuçlarla gelirsin allahım yardımcın olsun aminnn :Saruboceq:

kızlar sayılı günler bittip gitti işte... az sonra kan vereceğim... inşallah güzel bir haber olur bir sonraki mesajım... kaydirigubbakcemile5

ayyyy.................canım......inş.................beklıyorummmmmmmmmm..........rabbım guldursun...................

rabbı yessir ve la tuassir rabbi temmim bil hayr..............................
rabbım kolaylaştır zorlaştırma...........tamamına erdır.................amın..........
dualrımız senınle............

nurgülcüm dualarım seninle inşallah güzel haber verip bizide mutlu edeceksin
rabbim yardımcın olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

valla kalbim küt kütt açıp açıp kapatıyorum sayfayı.. inşallah hayırlı haberler ver bize..

3-4 gibi çıkacak sanırım... heyecanla bekliyoruz biz de kızlar. eşim de baya bir heyecan yapmış, arayıp duruyor. kaydirigubbakcemile3

Vallahi sabırsızlıkla bekliyoruz haber yok mu halen inşallah olumludur seviniriz hep beraber...:ecrin_bebek:

X