- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun yavruşum a.s. ben bugün deliriyorum kuşum... böbrek ağrısı sanırım şerifem bana ilaç verdi onu içtim ama hala aynıyım... bilemiyorum hala kestiremiyorum böbrekmi başka birşeymi oooof :teytey:
Babytwin fazla merakta bırakma biran önce arayabilirmisin düşünüyorum ama kim oldunu çıkaramıyorumyerimseniben
merhaba babytwin,
inşallah tedavinin olumlu haberlerini alırız. ağrılardan hiç korkma. geçen sene bizde tüp bebek yaptırdık. bana 2 tane embriyo transfer edildi. transferden sonra sürekli kramplarım oluyordu. tahlile 3 gün kala bir kaç damla kanamam oldu. çok korkmuştum. ilk denememizdi. kanamaya çok üzülmüştüm ama şimdi 5 aylık oğlum var:)) bol bol dinlen.
yazılarını okuyorum canım.inşallah güzel haberlerini alıcaz.sen şimdi bol bol dinlen.bu arada bende temmuzda Allah nasip ederse mayada tedavime başlıycam.
canım kendıne ıyı bak................boolll dua..........
kızlar sayılı günler bittip gitti işte... az sonra kan vereceğim... inşallah güzel bir haber olur bir sonraki mesajım... kaydirigubbakcemile5
kızlar sayılı günler bittip gitti işte... az sonra kan vereceğim... inşallah güzel bir haber olur bir sonraki mesajım... kaydirigubbakcemile5