Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

mrb canım seninle konuşamadık hiç ama bi kaç kere takip ettim yazılarını çok duygusal ve içtenlikle yazıyorsun umarım herşy senin için güzel gider ve meleğin seninle olur hayırlı haberler almak dileğiyleeeee..............

teşekkür ederim ozgül... çok duygusal ve heyecanlı günler yaşadım... hala yaşıyorum... pazartesi güzel bir haber vermek istiyorum size...hihoyyyt

babytwin sonucun ne zaman belli oluyor? cok merak ettim.. bol şans...

selam dervis 25 mayıs pazartesi belli olacak canım... zilim çalacak o gün inşallah... :nazar:

slm babytwin nasılsın agrın sızın varmı arkadasım az kaldı

canım benim ağrılarım ilk günlerde oldukça çoktu. bel ağrısı, kasık ağrısı... baya şiddetliydi. ama gün geçtikçe azaldı. dün sabah tamamen durdu. maya'dan sevgili oya hanımcığıma sordum bu iyi birşey mi kötü birşey mi diye... içimi ısıtan bir gülümsemeyle "sen kendini iyi hissediyorsan iyidir" dedi... çok mutlu oldum... progestan nöbetleri dışında iyiyim :) sen nasılsın?

canım benim ağrılarım ilk günlerde oldukça çoktu. bel ağrısı, kasık ağrısı... baya şiddetliydi. ama gün geçtikçe azaldı. dün sabah tamamen durdu. maya'dan sevgili oya hanımcığıma sordum bu iyi birşey mi kötü birşey mi diye... içimi ısıtan bir gülümsemeyle "sen kendini iyi hissediyorsan iyidir" dedi... çok mutlu oldum... progestan nöbetleri dışında iyiyim :) sen nasılsın?

tsk ederım canım benımde bıraz azaldı hafıf hafıf agrıo takmıyorum kafaya artık test gunumuze az kaldı ben cuma gunu yaptırmayı dusunuyorum sence cıkarmı yoksa erkenmı olur canım

benimki pazartesi ben ondan önce yaptırmicam. ama bugün e2 aldılar benden. o da bir veri olabiliyormuş. yani yükseldiyse iyiymiş. bence biraz sabret 12. gününden önce yaptırma. hemşireler beni hep uyardı, vardır bir bildikleri. :eek:

babytwin sen ne kadar hoş bir insansın.senin etrafındaki insanlar bence çok şanslı.özellikle de eşin.seni gerçekten tebrik ediyorum.bizlere de buradan çok güzel moral oluyorsun.güzel haberlerini almak için dualar ediyorum.sabırsızlıkla bekliyorum 25 mayısı.allah emanet ol

nayicim bu mesajını eşimle paylaşacağım :) siz süpersiniz, sizlerle paylaşmak çok güzeldi... beni inanılmaz rahatlattı... canım benim... ben de bugün şerifenin içimde yaktığı umutla daha daha umutluyum... sizleri seviyorum.

E2 Sonucun nasıl çıktı arkadaşım?

canım iyi çıkmış, bir problem yokmuş. bu şerife hemşirenin bir tezi, e2 yükseliyorsa gebelik oluyor diyor. beni denek olarak kullandı anlayacağınız. :icecream:

bana söyleme demiştim ama dayanamadı sanırım, onun benden daha heyecanlı olduğunu düşünüyorum bazen. bekleyemedi pazartesiyi. :asigim:
ama bana haberi verirken ki çok sevinçliydi. keesin bir kıstas değil ama bence öyle dedi... pazartesi teyze oluyorum dedi, ben de ablnın mı çocuğu oluyor dedim. ben senden bahsediyorum dedi a.s ilaçlar saflaştırdı hiç kendimi düşünmemişim. şerife hemşirem bir sürü çocuğu olan kardeşim benim, canım... :1hug:

Son düzenleme:
baş dönmelerim nedeniyle bugünkü yazımı yazamayacağım arkadaşlar. ama yarın yazarım size. öpüyorum hepinizi.

hayırlı haberler verirsin inş canım allah gönlüne göre versin canım ben de istiyorum bebiiş bakalım bu yolda allah yardım etsin hayırlı evlat nasip etsin inş cümlemize aminnnnn

ınşallah hayırlı haberlerini alırız babytwin, gerçekten merak ederek bekliyorum. Tüp bebek tedavisi için sabırsızlanıyorum seni her okudugumda..
Seninle ve sizinle bu yolda heyacanı paylaşmak gerçekten çok güzel.. senin umudun banada umut oluyor. Önceden deselerdi inanmazdım şu yaşadıklarıma ama hiç tanımadıgım biri için heyecan içinde hergün nasıl haberler gelmiş diye merak içinde bekliyorum.. Belkide bu duyguyu yaşabilmemiz ögrenebilmemiz için bebişimiz naz yapıyor gelmiyor daha yanımıza.. ınşallah tutunacak kuzucukların sana, senin ve hepimizin neşe kaynagı olacak inşallahh... Dikkat et kendine.. Sevgilerimle..

canım ne güzel, size yol gösterebiliyorsami bu tedavinin korkulacak bir tedavi olmadığını anlatabiliyorsam. tam terside çok heyecanlı bir tedavi. allah kucağımıza alacağımız hamilelekler nasip etsin windycim.

kızlar dünden bu yana ağrılarım yine başladı. hatta bugün iş yerinde hep yattım. tutunma ağrıları kaydirigubbakcemile2 inşallah yarın iyi olurum da görüşürüz.

babytwin talim seninle taşıklığımız varmı.Benı sanki tanıyorsun senı çok merak ettım.tatlım ağrıların olabılir sakın sitres yapma.yeterkı akıntında renklenme hayırlısı sonucu merakla bekliyorum

canım uzme kendını ...inş guzel sonuç alıcaksın...........beklıyoruz bızde senınle.......dua ile

Ağrılarımı seviyorum...
22/5/2009

Bugün transferimin 10. günü… Test gününe kadar evde dinleneceğim. hihoyyyt

Birkaç gündür size yazamadım. Transferimin ilk günlerindeki ağrılar şiddetlenerek 9. günde geri döndü. Önce biraz baş dönmesi, sonra yorgunluk, ağrı ve birkaç damla kanama… hepsi üst üste ve biranda gelince baya korktum. Şerife'cim olabilir, normal biraz dinlen dedi. Adnan Hoca “ağrılar iyiye işaret, tutunuyorlar” dedi. Ben de gülümseyerek “o zaman sevinmeliyim, ağrılarımı seviyorum” dedim... “sen bakma onların ufacık olduklarına hummalı bir çalışma içerisindeler, içinde yer yerinden oynuyordur şimdi” dedi. Ama her ihtimale karşın onlara yardımcı olabilmek için tutunma iğnesi yapalım dedi.. O kadar rahatlamıştım ki anlatamam…Teşekkür ederim Adnan Hocam. Sevgili Ebru hemşire yaptı iğnemi hiç acıtmadan sağ olsun… bu benin 2. tutunma iğnem oldu.

Bir de progestanı takip edebilmek için telefonumun alarmını kuruyorum. O gün 12.00’ye kurmuşum nedense yanlışlıkla alarm çalar çalmaz hemen içmişim 2 progestan. Pavlavun köpeği gibi oldum gerçekten... bir de üstüne tutunma iğnesi yapıldı… ben uçtum tabii yine…

O günü dinlenerek geçirmeyi düşünüyordum, Osman Hoca’ya da bilgi vermek istedim... Aradım pazartesiye kadar dinlen sakın kendini yorma dedi. Bu satırları yazarken şimdi tekrar aradı, durumumu sordu, merak ettim nasılsın dedi. “Sen gebe kalacaksın kızım hiçbir şeyi takma kafana” dedi. Canım Osman Hocam… Moral merkezim benim…iyi ki tanıdım sizleri… iyi ki yollarımız kesişti…

Düne kadar çabuk geçmişti, şimdi bir de evde yattığımdan galiba zaman geçmek bilmiyor. Normal zamanlarda her çalışan insan gibi ben de pazartesinin gelmesini pek sevmem.

Şuan Pazartesi’yi de Ağlarımı da hiç sevmediğim kadar seviyorum. :eek:

Son düzenleme:
babytwin talim seninle taşıklığımız varmı.Benı sanki tanıyorsun senı çok merak ettım.tatlım ağrıların olabılir sakın sitres yapma.yeterkı akıntında renklenme hayırlısı sonucu merakla bekliyorum

canım evet ben seni tanıyorum. delikafadulden kendimi hatırlatmak içinseni aricam müsait olunca. sen bu arada düşün. kaydirigubbakcemileteşekkürler canım, evdeyim dinleniyorum. iyiyim... kaydirigubbakcemile2

canım uzme kendını ...inş guzel sonuç alıcaksın...........beklıyoruz bızde senınle.......dua ile
teşekkürler elmuallim canım... moral olarak çok iyiyim. ama bu 2-3 gün nasıl geçecek bilmiyorum. dualarınıza ihtiyacım var... yerimseniben
inşallah güzel haber vericem sizlere...

geçmiş olsun yavruşum a.s. ben bugün deliriyorum kuşum... böbrek ağrısı sanırım şerifem bana ilaç verdi onu içtim ama hala aynıyım... bilemiyorum hala kestiremiyorum böbrekmi başka birşeymi oooof :teytey:

Babytwin fazla merakta bırakma biran önce arayabilirmisin düşünüyorum ama kim oldunu çıkaramıyorumyerimseniben

canım evet ben seni tanıyorum. delikafadulden kendimi hatırlatmak içinseni aricam müsait olunca. sen bu arada düşün. kaydirigubbakcemileteşekkürler canım, evdeyim dinleniyorum. iyiyim... kaydirigubbakcemile2

teşekkürler elmuallim canım... moral olarak çok iyiyim. ama bu 2-3 gün nasıl geçecek bilmiyorum. dualarınıza ihtiyacım var... yerimseniben
inşallah güzel haber vericem sizlere...

merhaba babytwin,
inşallah tedavinin olumlu haberlerini alırız. ağrılardan hiç korkma. geçen sene bizde tüp bebek yaptırdık. bana 2 tane embriyo transfer edildi. transferden sonra sürekli kramplarım oluyordu. tahlile 3 gün kala bir kaç damla kanamam oldu. çok korkmuştum. ilk denememizdi. kanamaya çok üzülmüştüm ama şimdi 5 aylık oğlum var:)) bol bol dinlen.

X