Ağrılarımı seviyorum...
22/5/2009
Bugün transferimin 10. günü… Test gününe kadar evde dinleneceğim. hihoyyyt
Birkaç gündür size yazamadım. Transferimin ilk günlerindeki ağrılar şiddetlenerek 9. günde geri döndü. Önce biraz baş dönmesi, sonra yorgunluk, ağrı ve birkaç damla kanama… hepsi üst üste ve biranda gelince baya korktum. Şerife'cim olabilir, normal biraz dinlen dedi. Adnan Hoca “ağrılar iyiye işaret, tutunuyorlar” dedi. Ben de gülümseyerek “o zaman sevinmeliyim, ağrılarımı seviyorum” dedim... “sen bakma onların ufacık olduklarına hummalı bir çalışma içerisindeler, içinde yer yerinden oynuyordur şimdi” dedi. Ama her ihtimale karşın onlara yardımcı olabilmek için tutunma iğnesi yapalım dedi.. O kadar rahatlamıştım ki anlatamam…Teşekkür ederim Adnan Hocam. Sevgili Ebru hemşire yaptı iğnemi hiç acıtmadan sağ olsun… bu benin 2. tutunma iğnem oldu.
Bir de progestanı takip edebilmek için telefonumun alarmını kuruyorum. O gün 12.00’ye kurmuşum nedense yanlışlıkla alarm çalar çalmaz hemen içmişim 2 progestan. Pavlavun köpeği gibi oldum gerçekten... bir de üstüne tutunma iğnesi yapıldı… ben uçtum tabii yine…
O günü dinlenerek geçirmeyi düşünüyordum, Osman Hoca’ya da bilgi vermek istedim... Aradım pazartesiye kadar dinlen sakın kendini yorma dedi. Bu satırları yazarken şimdi tekrar aradı, durumumu sordu, merak ettim nasılsın dedi. “Sen gebe kalacaksın kızım hiçbir şeyi takma kafana” dedi. Canım Osman Hocam… Moral merkezim benim…iyi ki tanıdım sizleri… iyi ki yollarımız kesişti…
Düne kadar çabuk geçmişti, şimdi bir de evde yattığımdan galiba zaman geçmek bilmiyor. Normal zamanlarda her çalışan insan gibi ben de pazartesinin gelmesini pek sevmem.
Şuan Pazartesi’yi de Ağlarımı da hiç sevmediğim kadar seviyorum.