Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Mayanın güzel kızları,güzel anneleri,tebrik ederim,çok çok çok sevindim...

Hayırlısıyla sağlığınızla bebişlerine kavuşur,büyütürsünüz inşallah...

Bende 5 haziranda lucrine başlıcam inşallah...Çok heyecanlıyım,sizleri görünce dahada heyecanlanıyorum ve umutlanıyorum...

Her şey gönlünüzce olsun...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

kızlar dıptıstan konu başlığını değiştirmesini rica ettim. sağolsun beni kırmadı. teşekkür ederim kendisine. sizce nasıl olmuş?
bir de bugün işler baya yoğundu, yazımı yazamadım. ama yarın sabah ilk işim yazacağım. :)

Umutlu bekleyişim devam ediyor…
28/5/2009 ·

Yoğun ve heyecanlı geçen günler yerini yine sakin bir bekleyişe bıraktı…

Şuan hamileyim…

Baharın en güzel ayında Mayıs ayında, Anneler gününde hayata ilk adımlarını attılar… Kaç taneniz benimle şuan emin değilim… Tek olduğunuz düşünülüyor… ama sürprizlere de hazırlıklıyız…

Güzel haberi aldığımdan bu yana çok mutluyum. ılk gün bana dediler ki rahat bir uyku uyursun artık bugün… ama ben zaten günlerdir uyuyordum… Öğrendiğim ilk gece ise heyecandan uyuyamadım uzun süre… hep düşündüm… hayal kurmadan o anı yaşamaya onu hissetmeye çalıştım… yerimseniben

Progestana bir de hamilelik belirtileri eklenince serseri mayın gibi dolaşmaya başladım ortalıkta… her an her yerde uyuyakalabiliyorum… bu sabah işe biraz erken gelmişim baktım başım dönüyor 10 dakika uzanayım demiştim, tam 1.5 saat uyumuşum… delikafadulden

Dün yine gebelik testi için kan verdim Maya’da… Bu son dedi Şerife’ciğim, artık ayda bir kan alırız dedi… Bu güzel bir haber… Kolumdaki morluklar neredeyse tamamen iyileşti artık…

2. test sonucum 377 çıktı. Bu değer de tek olduğunu doğrular gibi dedi Osman Hocam. Ama yine de belli olmaz dedi.

Test gününden itibaren 3 hafta sonra kese görülüyormuş. 1 hafta geçti sayılır. 2 hafta sonra seni tekrar göreceğim inşallah… hihoyyyt

Umut dolu bekleyişim seni kucağıma alana kadar sürecek bebeğim…

Mayanın güzel kızları,güzel anneleri,tebrik ederim,çok çok çok sevindim...

Hayırlısıyla sağlığınızla bebişlerine kavuşur,büyütürsünüz inşallah...

Bende 5 haziranda lucrine başlıcam inşallah...Çok heyecanlıyım,sizleri görünce dahada heyecanlanıyorum ve umutlanıyorum...

Her şey gönlünüzce olsun...
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nevin'cim çok teşekkür ederim canım. darısı başına. güzel haberlerini bekliyoruz. seni güzel günler bekliyor... kaydirigubbakcemile5

iyi olmuş canım konunun başlığının değişmesi.duruma uygun.artık burada takip ederiz seni ve bebeğinin gelişimini.hayırlısıyla bu güzel günleride neşeyle geçir.

çok teşekkür ederim sena'cım. darısı en kısa sürede başına inşallah. :)

Son düzenleme:
canım yaa bide dıptıs ı merak ettim onun olmamış galiba kanamam var yazmıştı bilgin varsa yazarmısın canım kib öptm

test günü yarın canım. yarın belli olacak. evet kanaması varmış. ama bence test yapmalı mutlaka...

babytwin canim cok sevindim hamile olusuna rabbim saglikli kucagina almayi nasip etsin anali babali buyutsun insallah!! ben giremedim kac gundur bugun okuyabildim yogun gecti bu aralar yumurtalarim fazla tepki vermis ilaclara nerdeyse tedaviyi durduruyorlardi ama sukurler olsun dun sabah tahlilde hersey yolunda gitmis dun aksam catlama ignesini vurundum yarin topliyacaklar yumurtalari cok heycanli gecti bu hafta bana tabi moral acisindanda berbatti ama inan bu senden aldigim guzel haberlerle gulerekten gidecem yarin hastaneye umudumu yitirmeden duani esirgeme benden bakalim bende verebilecemmi guzel haberler !!!

canım mavişim darısı başına inşallah canım... mesajını okuyunca o günlerim aklıma geldi. daha çok yeniolmasına rağmen sanki çok zaman geçti gibi.
işte senin için herşey şimdi başlıyor. yumurtaların çatlayacak, toplanacak, döllenecek... herşey yolunda geçecek... ne olur o zamanların keyfini çıkar. benim için neşeli günlerdi... asla unutamayacağım çok güzel bir süreçti. sen pozitif ol ki herşey pozitif olsun... dua ediyorum senin için, herşey yolunda gider inşallah...

babytwin ,
nasıl bir hamişsin , nasıl bir kadınsın sen yaaa,
kendi hikayemi evirdin çevirdin, alladın pulladın sanki ben yaşamamışım gibi b ir daha anlattın , dinlettin ,ağlattın , okuttun bana :))) 1 haftadır şehir dışında tatildeyim, bir de özel msj atıp patlatmışsın bombayı..( böyle bombaya can kurban o ayrı kaydirigubbakcemile5) en başından beri umutla inançla yürüdün , allah sonunu da keyifle sevgiyle verecek , tıpkı gönlünden geçtiği gibi ...Ankara ya gelirsem bir yakın tarihte kapını çalmazsam ne olayım...Kocaman öpüyorum yanaklarından, bir de halay çekiyorum üstüne arkandan kaydirigubbakcemile2

babytwin bugün seranenesle konuşurken senden bahsetti senin moral olacağını söyledi ve bende bir çırpıda yazılarını okudum arada atladıklarım olabilir ama:eek:çok ama çok etkilendim pco ohss ve sperm problemi hepsi mevcut bendede
ben de ankaradayım ve 3. denememi yapıcam inşallah haziran ayı içinde şu an hala ilaç içiyorum daha sayın iğnelerle görüşemedik
benim doktorumda ohss riskine karşılık hastanede yatabileceğimi bile söyledi gerçi ben ohss yüzünden ilk denememde 15 gün yatmıştım galiba bu seferde olmamak için yatıcam ama olsun ne yapalım sonu güzel olsun inşallah
bu yolda emek veren herkesin gönlündekini Allah kucağına versin
sende sağlıklı ve mutlu günleri meleklerinle birlikte geçir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
sevgilerle...

nurgulcum nasil gidiyo canim alistinmi haplarin etkisine.canim
11.gun degerim 473 cikti insallah haziranin
15inde ordayim canim insallah senide gorurum

babytwin ,
nasıl bir hamişsin , nasıl bir kadınsın sen yaaa,
kendi hikayemi evirdin çevirdin, alladın pulladın sanki ben yaşamamışım gibi b ir daha anlattın , dinlettin ,ağlattın , okuttun bana :))) 1 haftadır şehir dışında tatildeyim, bir de özel msj atıp patlatmışsın bombayı..( böyle bombaya can kurban o ayrı kaydirigubbakcemile5) en başından beri umutla inançla yürüdün , allah sonunu da keyifle sevgiyle verecek , tıpkı gönlünden geçtiği gibi ...Ankara ya gelirsem bir yakın tarihte kapını çalmazsam ne olayım...Kocaman öpüyorum yanaklarından, bir de halay çekiyorum üstüne arkandan kaydirigubbakcemile2

canımmm hoşgeldinnn :asigim:
ya asın sen nasıl bir kadınsın ya... attığın her mesajla beni ya ağlatma noktasında duygulandırıyorsun ya da çok mutlu ediyorsun.
teşekkür ederim canımcım... inşallah bebeklerimiz de doğmuş olur da onları da tanıştırırız... çok öpüyorum... zemuszemus

canımm nasılsın................boşver ya uyuuu.........nasılsa bebiş gelınce mumula ararsın uykuyu canım.................kendıne ıyı bakk kaç tane bebişinnn

babytwin bugün seranenesle konuşurken senden bahsetti senin moral olacağını söyledi ve bende bir çırpıda yazılarını okudum arada atladıklarım olabilir ama:eek:çok ama çok etkilendim pco ohss ve sperm problemi hepsi mevcut bendede
ben de ankaradayım ve 3. denememi yapıcam inşallah haziran ayı içinde şu an hala ilaç içiyorum daha sayın iğnelerle görüşemedik
benim doktorumda ohss riskine karşılık hastanede yatabileceğimi bile söyledi gerçi ben ohss yüzünden ilk denememde 15 gün yatmıştım galiba bu seferde olmamak için yatıcam ama olsun ne yapalım sonu güzel olsun inşallah
bu yolda emek veren herkesin gönlündekini Allah kucağına versin
sende sağlıklı ve mutlu günleri meleklerinle birlikte geçir inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
sevgilerle...

nesrin selam canım... serenas sağolsun beni hiç yalnız bırkamadı. bana en büyük morallerden biri oldu... opuyorumnanaktan canım çok iyi takip edildiğinde ohss riski azalıyor. nerede tedavi görüyorsun? içini ferah tut, pozitif ol bebeklerin seninle oalcak, herşey yolunda gidecek inşallah... yaşadıklarım umarım sana yardımcı olur bir nebze de olsa... allah yardımcın olsun canım... şans melekleri seninle olsun... zemuszemus

X