Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

merhaba, evet canım erzincanda oturuyorum.işlemimin ilki bitti.az kaldı çarşaamba bebeklerimi koyacaklar inşallah. sen ne yaptın_ e2 nasıl?

canım bende bugun kan verdım gerldım bakalım e2 yukseldımı drum ızne cıktı bugun usg yı baska dr yapcak sanırım yarında hersey yolunda olursa ankarada merkezde yaptırcam kontrollerı toplamaya nezaman cagırır bılmıyorum belkıde ıptal olcak hıcbısı bellı degıl.toplama ıslemı kolay oldumu agrın falan oldumu uyanınca

hayırlısı canım ya.. inşallah gönlüne göre olur. benim uyanınca ağrım çok fazla olmadı ama anestezi beni mahfetti kustum kustum daha yeni kendime geldim. azcık da ağrım kaldı ama güzel haber aldım 14 yumoş toplamışlardı 13. kaliteli imişbunlardan 11 i şimdilik döllenmiş daha da vakit var dedi devam edebilirmiş :) şimdlik 11 bebeğim var :)) inşallah rabbim gülcek bana da :) hepimize gülsün..

tebrikler idilciğim, dün sana mesaj yazmıştım ama gitmemiş sanırım... 11 embriyo çok güzel canım, umarım gelişimleri de çok iyi olur transfer günü. hamileyim diye yazarsın bize inşallah. biz de maya hamile kulübünü kurarız. hihoyyyt

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar benim için yarın büyük gün yarın bebişlerime kavuşmak için ilk adımı atacam rabbim izin verirse inş ilk başta yarın saat 10da keçi örende bi hastanede tahlillerim yapılcak sonra mayaya osman hocayla görüşmeye gitcez lucrini kullanmaya belki başlarım adetimin 21.günü oluyo yarın bakalım ne ye karar vercekler raporumuzun süresi 1 aylık oldugu için heralde başlarız çok heyecanlıyım

canım hayırlı uğurlu olsun tedavin tekrardan. olumlu düşün lütfen, aklına negatif birşey getirme. ben bunun gücüne çok inanıyorum. zaman akıp geçecek, bence bu kez başaracaksın. görüşürüz belki. benim de muaynem olacak yarın ya da öbür gün bakalım. zemuszemus

inşallahh canım, yarın büyük gün, heyecan korku endişe karışık işte. hayırlısı bakalım inşallah klüp kurarız

ınş canım ıyı olacak pozıtıf ol..................ınş ................tutunacak meşleğın dua ıle

hep seninle olsun idilengin... tebrik ederim canım... sımsıkı tutunsunlar annesine bebişler...

nersedın canım ya..................sesın cıkmıyooooooooo.............nasılsın

babytwin yazılarını nasıl heyecanla okudum varya bilemezsin 25 mayıs tarihli yazını okuduğumda ise sanki ben hamile kalmışım gibi heyecanlandım yavrunla bir ömür boyu mutluluklar inşallah sağlıklı bir şeklide kucağına da alırsın darısı başıma inşallah

mrb arkadaşlar dün herşey çok güzel geçti ilk önce keçiören araştırma hastanesinde kan tahlili yaptırdım 6 tüp kan aldılar biraz ugraştırdılar bizi ama sonunda aldılar.Sonra mayaya gittik muane oldum osman hoca herşey güzel dedi ve ilaçlarımı yazdılar ilk lucrini dün oldum artık adet olmamı bekliyorum.Osman hocam bu sefer duygusallıgını bi köşeye bırak artık dedi bu sever herşeye daha olumlu bakcam hiç bişeyi kafama takmıyacam.

pampal inşallah tedavinin sonucunda mutlu sona ulaşırsın.
merak ettim bu kaçıncı denemen. ben de senin gibi duygusalım, herşeyi kafaya takıyorum, stres yapıyorum. bunun için eşim çok kızıyo bana. ama elimde değil bi türlü sakin olamıyorum.

dağlar sagol canım benim ikinci denemem birincisini bir sene önce denemiştik olmadı.Nasip değilmiş benim eşimde çok kızıyor bana ama napayım elimden gelen bişey değil huyum böyle bende sevmiyorum hatta nefret ediyorum.Busefer inat etcem hiç bişeyi hiç kimseyi takmıyacam kafama onlar bana vermiyo bebegimi onun için elimden geleni yapacam.Tabi bunu yaparken belki de kötü gelin derler:) ama umrumda değil

Uyuyan Güzel Bugün Hala Oldu...3/7/2009 ·

Geri döndüm... :lepi:
Son yazımın tarihine bakınca yazmayı çok ihmal ettiğimi ve sizleri çok beklettiğimi farkettim. Lütfen kusura bakmayın... Hem sizi hem de bu satırlar aracılığı ile duyguların en güzelini sizlerle paylaşmayı çok özledim...-tatlicadiarzu-

Az önce müjdeli bir haber aldım... Bugün ilk kez Hala oldum, benim küçük kardeşim Baba oldu... "Bebek doğdu abla" diye aradı ve başka birşey söyleyemedi... Birlikte büyüdük, birlikte okula gittik, güldük, oynadık, kavga ettik... O şimdi heyecanlı bir Baba, oğlu oldu... günleri iple çekti, abla doğmuyor bu çocuk bir türlü dedi zaman yaklaştıkça... sonunda beklenen gün geldi onlar için... Anne de bebek de iyiymiş... inşallah kardeşim gibi güzel yeşil gözlü ve temiz kalpli bir çocuk olur... bahtı açık olur... ve babamın adı onda yaşayacak... opuyorumnanaktan

Gelelim bizim minik bebişe... minik dediğime bakmayın... bugün yarın 10. haftayı doldurup
11. haftaya adım atacağız... o artık ortalama 6-7 gramlık minik bir birey... gamyoncuiremsu

Bugün Osman Hoca Maya'da yoktu, Adnan Hoca da çok yoğundu... Şerife Hemşire ile bir kaçamak yaptık... Çok özledim bakabilir miyiz diyince Şerife'ciğim beni kırmadı...

Üstten ultrasonla bebişi gördük, kalp atışını duyduk... allaha çok şükür... Tabii vaginal ultrason görüntüsü olmadığı için görüntü çok net değildi... Onun için 11. haftayı bekleyelim dedi Şerife... ikili tarama testini de yaptırırız o hafta dedi...

Ablamlar mide bulantısından çok çekmişti gebeliklerinde, bende olmamasına biraz şaşırdılar biraz da kıskandıklarını ve çok şanslı olduğumu söylediler... a.s

Bu sabah giyinirken karnımda bir şişkinlik hissettim, artık bebek mi yoksa gebelik şişkinliği mi tam anlayamadım ama bir belirginleşme farkediliyordu. :asigim:

Bu hafta bebişin cinsel organı oluşmaya başladı ve 12. hafta itibariyle cinsiyetini belli etmeye başlayacak.

Cinsiyeti belli olunca kendisine isim araştıracağız. Şimdiden aklımızdan bazı isimler gelip geçiyor ama cinsiyet belli olmadan isim bulmak oldukça zormuş doğrusu... :icecream:

Allah tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın...

Ben sanırım masal kahramanı "Yüz Yıl Uyuyan Güzel" gibi "Dokuz Ay Uyuyan Güzel" olarak devam edeceğim hayatıma... :roflol:

Son düzenleme:
şekerim , ben sana sööliim 2 haftaya kadar bir tepecik bekliyorum senden.
ooluşun olucak gibime geliyor dünürüm :))))))
sağlıklı hayırlı olsun da sonra bakarız artık düğün dernek zamanı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…