tekrar merhaba kızlar... evet uzun süre yazamadım.. aslında yazmak istediğim ve yazacağım bir çok şey biriktirdim.. ama imkanım olmadı.. çook iyiyim çok şükür. mayadayım ve yumoşlarımı özenle büyüttüm..bu gece çatlatıcaz onları. sayıları oldukça iyi.. boyutları da :) pazar günü de geçici bi ayrılık yaşayacağım... mayayı çook sevdim sımsıcak bi yer. doktorlarımı çok sevdim. şefire'cim de anlatılmaz yaşanır birisi :)) çok tatlı. herşey çok yolunda gidiyo ama tabii bundan sonrası daha mühim.. içimde heyecan, umut, endişe, meraak gibi bi çok duygu barındırıyorum şuan.. ben de bi anne olacağım.. inanamıyorum.. çok rahat ve pozitif bi dönem geçiriyorum.. galiba purogen bana da mutluluk hormonu salgılatıyor :))) dualarınızı bekliyorum....bundan sonraki yaşayacaklarımı sizinle paylaşabileceğim için de ayrıca çok mutluyum..
canım meraba oncelikle en kısa zamanda bebişlerine kavuşman dılegıyle rabbim bu guzel gunde dualarımızı kabul etsin inşaallah bende ilacımın 5.gunundeyım adetımın 7.gunu senın toplama işlemi adetının kacıncı gunu yapılcak cok merak edıyorum ya sanırım bızım toplama gunu esımın sınavı dekgelcek cok korkuyorum ınşaallah her şey yolunda gıder bırde neler yasadın benımle paylasırmısın sımdıden tesekkurler