- 30 Ekim 2008
- 2.372
- 4
nersedın canım ya..................sesın cıkmıyooooooooo.............nasılsın
üçüz anası güzel kadın
sen nasılsın asıl ? son bebiş biraz ufak demişti doktor yeni bir haber var mı ? herşey yolundadır inşallah ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nersedın canım ya..................sesın cıkmıyooooooooo.............nasılsın
canım geri döndüm... yazımı yazdım hihoyyytnersedın canım ya..................sesın cıkmıyooooooooo.............nasılsın
canım çok teşekkür ederim, allah sana da versin en kısa zamanda. kaydirigubbakcemilebabytwin yazılarını nasıl heyecanla okudum varya bilemezsin 25 mayıs tarihli yazını okuduğumda ise sanki ben hamile kalmışım gibi heyecanlandım yavrunla bir ömür boyu mutluluklar inşallah sağlıklı bir şeklide kucağına da alırsın darısı başıma inşallah
arkadaşım olumlu düşün olumlu olsun... kendini kasma rahat bırak... bebeklerine kavuşma yolculuğunun zevkini çıkar ... hihoyyytmrb arkadaşlar dün herşey çok güzel geçti ilk önce keçiören araştırma hastanesinde kan tahlili yaptırdım 6 tüp kan aldılar biraz ugraştırdılar bizi ama sonunda aldılar.Sonra mayaya gittik muane oldum osman hoca herşey güzel dedi ve ilaçlarımı yazdılar ilk lucrini dün oldum artık adet olmamı bekliyorum.Osman hocam bu sefer duygusallıgını bi köşeye bırak artık dedi bu sever herşeye daha olumlu bakcam hiç bişeyi kafama takmıyacam.
şekerim , ben sana sööliim 2 haftaya kadar bir tepecik bekliyorum senden.
ooluşun olucak gibime geliyor dünürüm :))))))
sağlıklı hayırlı olsun da sonra bakarız artık düğün dernek zamanı :)))