Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım serenase........ıyıyım ..........ınş pazartesı gıdıcem bakalım neler olmuş içimde...........ınş hayırlısı olsun canım ............çok sağol ...........sen nasılsın..........ınş sıkıntısız gıderız sonunna dek

iyiyim canım , dahası iyiyiz allaha bin şükür
ben de 14 temmuzda gideceğim ve de artık inatıçı kızıma , herhangi bir şüphe kalmadan kızım demeye devam edeceğim umarım, yoksa son dakikada bana anneeeee ben erkek oldum der mi bilemiyorum , cadı demez umarım.. vallahi insan psikolojik olarak alışıyormuş ne yalan sööleyeyim opuyorumnanaktan

nersedın canım ya..................sesın cıkmıyooooooooo.............nasılsın
canım geri döndüm... yazımı yazdım hihoyyyt
sen nasılsın ne durumda üçüzler tatlım?

babytwin yazılarını nasıl heyecanla okudum varya bilemezsin 25 mayıs tarihli yazını okuduğumda ise sanki ben hamile kalmışım gibi heyecanlandım yavrunla bir ömür boyu mutluluklar inşallah sağlıklı bir şeklide kucağına da alırsın darısı başıma inşallah
canım çok teşekkür ederim, allah sana da versin en kısa zamanda. kaydirigubbakcemile

mrb arkadaşlar dün herşey çok güzel geçti ilk önce keçiören araştırma hastanesinde kan tahlili yaptırdım 6 tüp kan aldılar :KK43: biraz ugraştırdılar bizi ama sonunda aldılar.Sonra mayaya gittik muane oldum osman hoca herşey güzel dedi ve ilaçlarımı yazdılar ilk lucrini dün oldum artık adet olmamı bekliyorum.Osman hocam bu sefer duygusallıgını bi köşeye bırak artık dedi bu sever herşeye daha olumlu bakcam hiç bişeyi kafama takmıyacam.
arkadaşım olumlu düşün olumlu olsun... kendini kasma rahat bırak... bebeklerine kavuşma yolculuğunun zevkini çıkar ... hihoyyyt

şekerim , ben sana sööliim 2 haftaya kadar bir tepecik bekliyorum senden.
ooluşun olucak gibime geliyor dünürüm :))))))
sağlıklı hayırlı olsun da sonra bakarız artık düğün dernek zamanı :)))

serenenas sen nasılsın canım? cadıı ne apıyor? tepinmeye başaladı mı? seninki artık tepecik olmaktan çoktan çıkmıştır... valla önce oğluş olduğumuzu bir ispatlayalım sonra konuşacağız bu düğün dernek işlerini... Şeniz

hahhaaa bu devirde beşik kertmesi rezalet :)))
,iyiyim canıom ama bir tepinme hissedemedik daha, 18.hafta bitti 19 una girdik, bakalım allah sonunu da nasip etsin inşallah..

baybicim iyi olmana sevindim canım ewet bebişlermi kavuşcağım anı sabırsızlıkla çekiyorum biran önce adet olsma diye bakıyorum.Mayaya gittiğim zaman zazayla da tanıştık avusturyadan gelmiş ön görüşmeye gelmiş genç arkadaşımız oda buranın üyesiymiş inşallah rabbim herkese nasip eder.ıçimde bi ümit var busefer olcak gibi bide başıma okadar ilginç şey geldiki eşimle ankarada güven parkta oturuyorduk eşimin yiğenlerini bekliyorduk bi bayan yaklaştı yanımıza otura bilirmiyim dedi bizde buyrun dedik neyse oturdu sigara içeçekti ateş sordu yok dedik sonra eşim su almaya gitti bayan bana dönerek hastane içinmi geldiniz dedi evet dedim hayırdır dedi bebek için dedim ve kadın bana dönerek 2. denemen ve bu sefer olcak dedi 1 kız 1 erkek isitoyrsun ve olcak dedi ben agzım açık kala kaldım nerden anladınız dedim benim hislerim kuvvetlidir dedi.Sonra eşim geldi benim yüzümün halini göreünce ne oldu dedi bende bişey yok dedim ve arkamı dönüp bayanla konuşmaya başladım.Bana sorun eşinde dedi ve dogru sorun eşimde oda bu duruma çok üzülüyo sana belli etmiyor dedi.Neyse sonra hangi hastaneye gidiyorsunuz dedi mayaya dedim doğru seçim yapmışsınız benim kardeşimde 15 sene üzerine bebeklerine kavuştu dedi şuan 3 yaşındalarmış üçüzlermiş oda mayada tedavi görmüş sonra vedalaştık kalktık çok tuhafıma gitti enteresan bişeydi sizlerle paylaşmak istedim

pampal canım gerçekten çok ilginç birşey yaşamışsın. bu sana bir işaret olsun, korkularından sıyrıl. lütfen olumluya odaklan. güzel düşün ki güzel olsun.

ewet canım çok ilginç bi tek ak sakalları yoktu:)) inş pozitif olcam bundan sonra

dünürüm bebişi aldın , günlüğe ara verdin :)))
yoksam tatilde misin ? çok mu çalıştırıyolar seni iş yerinde
aaaa nerdesin ayol ?

yok henüz tatilde değilim. sadece bu haftasonu 2 günlüğüne antalyaya gidip geleceğim. taze yiğeni görmeye. :eek:

ihmal konusunda haklısın canım, evet biraz karışıktı işler ama sebep işler değil. muayene oldukça yazıyorum artk, bakalım bu hafta içinde var bir muayene. kaydirigubbakcemile3 ama tabii bu günlük yazılarının ara ara olması buradan sizlerle sohbet etmeme engel değil. KK bağımlısı oldum, Kazene de söyledim "aman dikkat" dedi kendileri...

sen nasılsın canım? muayene olacaktın nasıl geçti? kesinleşti mi bizim kızın cadılığı? yerimseniben

yok canım haftaya salı gidiyorum. bakalım doktor ne diyecek ??
sen şimdi git taze yeğenle bir güzel alıştırma yap , off mis gibi kokuyordur o şimdi yahu :))))

ya zaten eşim diyordu... bir yerden emanet bir çocuk bulup alıştırma mı yapsak? nasıl tutulur? altı nasıl değiştirilir? diye... kaydirigubbakcemile3
artık 2 gün kucağımızdan bırakmayız. görmemişler gibi... :sm_cool:

babycım............merak etme alıştırma yapmaya gerek yok................bebeğın olunca ona alışıyosun.......mıs kokusu yetıyo...............

sızler ense olçumu yaptırdınızmu.....................nasıl testlerın çoğu olucak artık....progesterona devam edıyonuz dımı

benim önümüzdeki hafta bitiyor muallimcim progestan. veda partisi vermeyi düşünüyorum. kaydirigubbakcemile3 ikili tarama testini bu hafta yaptıracağım. allah korusun, inşallah kimse bir sorun yaşamaz. senin bebişler nasıl canım? 3'ü ile devam yola değil mi? kaydirigubbakcemile2

ben üçle devam ınş..................bakalım canım ınş hersey guzel gıder.................

kızlar az önce kadınlar kulübü kartım geldi -tatlicadiarzu-
kazen güzel demişti de bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim açıkcası... harika fuşya bir rengi var, tasarımı çok güzel olmuş. hemen cüzdanımın en güzel yerine yerleştirdim... alkisalkisalkis
teşekkürler Kazen... teşekkürler KK :enbuyukkk:

1- biz kart yaptık mı en iyisini yaparız, en iyiside sizlere layık :)
2- ufaklığın adı Kazen mi olacak ?

Kazen mi? kaydirigubbakcemile3 neden olmasın, karizmatik ve benzersiz... kaydirigubbakcemile3

ya ben anlamıyorunm bu kart nıçın ne ıse yarıyooooooooooo...........bılgım yok

X