hadi bakalim hayirlisi canim,ya bak bende 13 haftayi bitirdim ve benimde bulantilarim cok fazla ayni senin gibi son 1 haftadir bende yediklerimi cikariyorum ama ben susuz kalamam günde 3 litre su iciyorum,ALLAh yardimcimiz olsun canim...sanada gecmis olsun...
inşallah canım hayırlı haberler verebilirim...
sanda çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bizide habersiz bırakma... :1hug:
Respi maşallah filiniz 37.haftaya gelmiş) hayırlısıyla darısı bizim başııza diyelim o kadar uzak görünüyorki 37.38. haftalar ( çok az kalmış zamanında hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah ve güzel haberlerinide bize verirsin.
Ben su içmeyi sevmiyorum ve hiç aklımada gelmiyor birde bulantılar olunca su içmek daha da eziyet haline dönüşüyor( neyse zorluyorum kendimi en azından 1 lt içebilsem kar kardır ....
Çok öpüyorum seni kendine ve bebişine çok iyibak....
Respi doğum zamanınız belli oldu mu?Çok az kalmış ya bebişine kavuşmana.Allah ikinizi de sağlıcakla kurtarsın.
Senacım ben o 449 luk olanlardan aldım bana yeterli gibi geldi.Sen silikon göğüs uçlarından kullansan dişlenmeye karşı.Millet 2 yaşına kadar nasıl emziriyor anlamıyorum bebek dişleriyle annesini ısırmıyor mu acaba?
kızlar Rabbime binlerce defa şükrediyorum değerim 197.24 :))) mercimek benimleeeee :))))))
bu sabah yaşadığım heyecanı ne evlenirken nede başka bir durumda yaşamamıştım... eşimle birlikte şoka girdik... laboratuvarın kapısında sonucu alırken yutkunamadığımı dilimin büyüdüğünü hissettim...
2 gün sonra tekrar değerim ölçülücek umarım katlanır... 10 gün sonrada inşallah ve inşallah kesemizi net olarak görürüz ve kalp atışlarını duyarız...
ilk adımı attık kızlar dularaınızı bizden eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider...
hepinizi öpüyorum...
Tebrikler Arminas...Ben sana demiştim ama değil mi?
canım henuz doktorum tarih vermedi.38.haftamın içindeyim .sanırım biraz daha kilo almasını bekliyoruz.
bugun hastaneye gittim emzirme hakkında eğitim verdiler.
eğitim için beni aldıkları oda muhtemelen dogum sonrası kalacagım oda olacak akannehir.o yuzden çok kendımı veremedım gerçi
Aminnn Toprakcıgım,burası o kadar güzel bir topikki hepinizin duaları ve yardımlarıyla bu gune gelebilmek çok guzel benım için.iyi ki varsınız :1hug:
hihoyyyt
dikkat hamile var yol verinnn
canım çok sevindim.değerin de cok guzel.Bu guzel haber sonrası Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
kızlar Rabbime binlerce defa şükrediyorum değerim 197.24 :))) mercimek benimleeeee :))))))
bu sabah yaşadığım heyecanı ne evlenirken nede başka bir durumda yaşamamıştım... eşimle birlikte şoka girdik... laboratuvarın kapısında sonucu alırken yutkunamadığımı dilimin büyüdüğünü hissettim...
2 gün sonra tekrar değerim ölçülücek umarım katlanır... 10 gün sonrada inşallah ve inşallah kesemizi net olarak görürüz ve kalp atışlarını duyarız...
ilk adımı attık kızlar dularaınızı bizden eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider...
hepinizi öpüyorum...
Tatlım gözünaydın olsun, ilk adımı attın inanıyorum ki bundan sonra herşey çok güzel olacak, biraz uzun merakla telaşla geçicek bir süreç içindeyiz ama Allahım hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun 38.40. haftaları bizlerde hayırlısı ile görebilelim........
Çok öpüyorum seni kendine ve mercimeğine iyibak .....
ne güzel bir karşılamaoldu bana Arminas
allah sağlıkla devamını ve nihayet doğumunu da nasip etsin...
umutla bekleyen herkes hamile kalyor burada... ne diyeceğ,imi bilemiyorum ne güzelbu satırları okumak ve yazmak.. bir kere daha duygulandımşimdi...
heinize teşekkürler.. gözdem çok sevindim sana yardımcı olabildiysem..Toprak cım silikon meme ucunu hiç aklıma getirmedim ne diyosun hemen bi deneyeyim..Oya cımm sağlıklı haberlerine maşallahhh geçecek elbet bu sıkıntılar da..
hepinizi öpüyorum...