Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Asuman canım yaaa maşallah sana ben bulantılardan ilaçlarımı içemiyorum neredeyse su içmek ölüm gibi geliyor ( mecburiyetten ilaçlarla 2-3 bardak suyu geçmiyor benim günlük su tüketimim... sende 13. haftayı bitirdin yani aynı süreçleri geçiriyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin sende kendine ve bebeklerine çok iyibak çook öpüyorum.......

inşallah canım hayırlı haberler verebilirim...
sanda çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bizide habersiz bırakma... :1hug:

Tatlım benim teşekkürler test sonuçlarım c.tesi günü çıkacakmış beklemeye devam edecim yediklerimi çıkarmasan bulantılara razıyım ( Benimde regl ağrılarım 12 günlük test sonucunu beklediğim süreçte devam etmişti hergün regl oluyorum eyvah diye wc fırlıyordum çok şükür sonucumuz pozitif oldu senin de güzel haberlerini bekliyorum öpüyorum seni...

Sena canım yaaa test sonuçlarım c.tesi günü çıkacakmış ama dr.umuz mümkün olduğu kadar çabuk çıkarmaları için labratuvarla konuşacak ama tsh sonuçları geç çıkabilirmiş beklemekten başka yine yapabileceğimiz birşey yok (

Bugün yedim zorlada olsa ( öğür öğür öldüm ama en azından çıkarmadım onada şükür...

Seni ve Doruku çok öpüyorum sonuçları alınca yazarım kendinize iyibakın ......

Respi maşallah filiniz 37.haftaya gelmiş ) hayırlısıyla darısı bizim başııza diyelim o kadar uzak görünüyorki 37.38. haftalar ( çok az kalmış zamanında hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah ve güzel haberlerinide bize verirsin.

Ben su içmeyi sevmiyorum ve hiç aklımada gelmiyor birde bulantılar olunca su içmek daha da eziyet haline dönüşüyor ( neyse zorluyorum kendimi en azından 1 lt içebilsem kar kardır ....

Çok öpüyorum seni kendine ve bebişine çok iyibak....

canım benim o fil oraya geldi de nasıl geldi ah bir de bana sor
fil değil kaplumbağaydı mübarek akannehir

ben de su içmeyi sevmiyordum ama nedense bir süre sonra vucut istemeye baslıyor sanki
yanlıs hatırlamıyorsam bi yerde okumustum plasenta sıvısı belirli aralıklarla yenileniyormus
ben alıstım artık, gece 3 civarı kalkıp su içip wc ye gidip tekrar yatıyorum
rutin bir sekilde uzun zamandır böyleyim

o bulantılar beni de cok zorlamıstı.bir türlü gecmek bilmezdi.hatta bir gun hatırlıyorum annemin yanında cocuklar gibi ağlamıstım. ben bu işi beceremiycem diye mafoldumben
Şükürler olsun bir sekilde gecti gitti.senın de yakın zamanda bu sikayetlerın gecicek biraz daha sabret canım,tamam? kaydirigubbakcemile5

Respi doğum zamanınız belli oldu mu?Çok az kalmış ya bebişine kavuşmana.Allah ikinizi de sağlıcakla kurtarsın.
Senacım ben o 449 luk olanlardan aldım bana yeterli gibi geldi.Sen silikon göğüs uçlarından kullansan dişlenmeye karşı.Millet 2 yaşına kadar nasıl emziriyor anlamıyorum bebek dişleriyle annesini ısırmıyor mu acaba?

kızlar Rabbime binlerce defa şükrediyorum değerim 197.24 :))) mercimek benimleeeee :))))))

bu sabah yaşadığım heyecanı ne evlenirken nede başka bir durumda yaşamamıştım... eşimle birlikte şoka girdik... laboratuvarın kapısında sonucu alırken yutkunamadığımı dilimin büyüdüğünü hissettim...

2 gün sonra tekrar değerim ölçülücek umarım katlanır... 10 gün sonrada inşallah ve inşallah kesemizi net olarak görürüz ve kalp atışlarını duyarız...

ilk adımı attık kızlar dularaınızı bizden eksik etmeyin inşallah herşey yolunda gider...

hepinizi öpüyorum...

canım henuz doktorum tarih vermedi.38.haftamın içindeyim .sanırım biraz daha kilo almasını bekliyoruz.
bugun hastaneye gittim emzirme hakkında eğitim verdiler.
eğitim için beni aldıkları oda muhtemelen dogum sonrası kalacagım oda olacak akannehir.o yuzden çok kendımı veremedım gerçi

Aminnn Toprakcıgım,burası o kadar güzel bir topikki hepinizin duaları ve yardımlarıyla bu gune gelebilmek çok guzel benım için.iyi ki varsınız :1hug:

hihoyyyt
dikkat hamile var yol verinnn
canım çok sevindim.değerin de cok guzel.Bu guzel haber sonrası Rabbim sağlıkla sıhhatle kucagına da almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:

Tebrikler Arminas...Ben sana demiştim ama değil mi?

teşekkür ederim canım benimhihoyyyt evet sen söylemiştin bana "bence bunlar iyi gelişmeler"diye

inşallah hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarız:Saruboceq: yine bizim için de dua edin teyzeleri

teşekkür bederim canım benim... Rabbim güzel dualarını kabul etsin... inşallah dediğin gibi sağlıkla sıhatle kucağıma alırım bitanemi:1hug:

Tatlım gözünaydın olsun, ilk adımı attın inanıyorum ki bundan sonra herşey çok güzel olacak, biraz uzun merakla telaşla geçicek bir süreç içindeyiz ama Allahım hepimizin ve bebişlerimizin yardımcısı olsun 38.40. haftaları bizlerde hayırlısı ile görebilelim........

Çok öpüyorum seni kendine ve mercimeğine iyibak .....

Kızlar selam Arminasın sonucunu görünce ben kendi tahlil sonuçlarımı yazmayı unuttum )

Tahlil sonuçlarımda çook şükür hiiçbir sorun çıkmamış dr.umuz aradı tahlillere göre herşey yolunda ama eğer kusmalar devam ederse seruma devam edip seni biraz daha rahatlatabiliriz dedi çok şükür iki gündür çıkarmıyorum ama sokaklarda öğüre öğüre gezmeye devam ediyorum (

Hepinizi çoook öpüyorum görüşmek üzere ......

ne güzel bir karşılamaoldu bana Arminas
allah sağlıkla devamını ve nihayet doğumunu da nasip etsin...
umutla bekleyen herkes hamile kalyor burada... ne diyeceğ,imi bilemiyorum ne güzelbu satırları okumak ve yazmak.. bir kere daha duygulandımşimdi...

heinize teşekkürler.. gözdem çok sevindim sana yardımcı olabildiysem..Toprak cım silikon meme ucunu hiç aklıma getirmedim ne diyosun hemen bi deneyeyim..Oya cımm sağlıklı haberlerine maşallahhh geçecek elbet bu sıkıntılar da..

çoookk teşekkür ediyorum hayatım:1hug: inşallah herşey gönlümüzdeki gibi güzel olur...
biraz nazlı olan bebişlerimizi hayırlısıyla kucaklayıp kokladığımız güzel günleride görmeyi kısmet etsin Rabbim hayırlısıyla...

bende seni kocaman öpüyorum sende çok dikkat et kendine ve bebişine hihoyyyt

Senacım sanada çookk teşekkür ederim... dediğin gibi canım inşallah sağlıkla devamını ve hayırlısıyla da doğumunu nasip etsin Rabbim inşallah... bu nasıl bir heyecan ya ayaklarım yere basmadı bugün...

gerçekten bu topikte başka bir enerji var. Allah bozmasın inşallah herzaman böyle pozitif olsun bu güzel sayfa...

canım gözün aydın.........tebrik rderim...........Allah hayırlısıyla kucana almayıda nasip etsin..........

arminas canim tebrik ederim ALLAH saglikli kucagnada almayi nasip eder,gercekten cok sevindim....

kizlar hepinize günaydin ya benim bulantilarim daha gitmedi ve sürekli cikariyorum dün burda görüsdüm hastaneyi aradim ve aslinda beni hastaneye yatirmakistediler serum vermek i´cin,nedenise,aslinda cikarma dönemim gecmis olmasi gerekiyormus ama ben kabul etmedim evde kalmak istedim.Ya günde 2 defa cikariyorum hastanede 4 defaya kadar normal dediler bugün kontroll olmak icin gitcem eger gerekirsede yatcam artik neyapalim,bi bakayim bebislerimin herseyi normalse yatmam tabiki ama yoksa yatcam...hepinizi öpüyorum...

arminas hayırlı olsun arkadaşım.inan çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.
respiciğim nasılsın ben ağırlaştıkça aklıma sen geliyorsun,hayat gerçekten son günlerde dahada zorlaşıyormuş.Sağlıklı ve hayırlı doğumlar sanada arkadaşım.
Diğer tüm arkadaşlar hepinizin iyi olmasına sevindim.
Bende son alışveriş hazırlıklarını tamamladım,yarın yine nst var.Sonraki hafta usg.Bakalım dr şimdilik normal doğum diyor.Bizim ufaklık doğum şeklini almış.Zaten başından beri hep aşağıda duruyor.Bakalım zaman ne gösterecek.Artık zor yürüyorum,çok kilo almamama rağmen.Hepiniz kendinize iyi bakın.Ara sıra girmeye çalışacağım.Hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…