Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Arkadaslar hepinize merhaba
Benim moralim çok bozuk hersey yolundayken dun gece iliski anında kanamam oldu sonra gecti ama çok açık kahve leke geliyo arada. Doktoruma sordum Asır'ı olursa Ağrı olursa görüşelim dedi çok şükür olmadı ama ben perişan oldum korkudan tecrübeli anneler basınıza böyle bisey geldimi. Benim sakinlesmeye ihtiyacım var. Yardım edin. Daha 23 haftalık korkuyorum.

canim benim doktorum bize iliskiyi yasakladi bendede son 10 gündür bu kahve rengi leke var ama benimki iliskiye girmedimiz halde oldu,bence biraz uzak dur iliskiden,bana doktorlar yasakladi belki benimkiler ikiz diye ama sonucta lekelenme var...

canim benim doktorum bize iliskiyi yasakladi bendede son 10 gündür bu kahve rengi leke var ama benimki iliskiye girmedimiz halde oldu,bence biraz uzak dur iliskiden,bana doktorlar yasakladi belki benimkiler ikiz diye ama sonucta lekelenme var...

Evet canım benimde iki ay bitene kadar hep lekelenmelerim bazende kanamam oluyodu. Ama yarın 6 aylık oluyorum ne bileyim daha çok korkuyorum şimdi. Perşembe kontrolum var bakalım Dr ne diyecek. Allah'tan kızımın hareketlerini hissedebiliyorum. Asumancim cvp için teşekkür ederim sag sağlım kucağına al inşallah bebislerini. Cinsiyet belli olmusmuydu

selam kızlar opuyorumnanaktan
üstümde bir halsizlik bir uyusukluk var kac gundur
canım hiçbir sey yapmak istemiyor,sürekli kabuslar görüyorum
sanırım yogun bir temponun içine girecegim için bilinçaltım beni huzursuz ediyor
ustune bir de diş ağrısı eklendi,Allahtan sızı şeklinde o yuzden dayanıyorum
hayırlısıyla ben de bi dogursaydım sağ salim :bbo:

bugun kendımı çok negatif gördüm
topikte fazla durmıyım size de bulasmasın vallahi ohaoldumsmile

Evet canım benimde iki ay bitene kadar hep lekelenmelerim bazende kanamam oluyodu. Ama yarın 6 aylık oluyorum ne bileyim daha çok korkuyorum şimdi. Perşembe kontrolum var bakalım Dr ne diyecek. Allah'tan kızımın hareketlerini hissedebiliyorum. Asumancim cvp için teşekkür ederim sag sağlım kucağına al inşallah bebislerini. Cinsiyet belli olmusmuydu

canim belki benimki ikiz diye doktor iliskiyi yasakladi bilemiyorum ama biz yumarta toplamindan bu güne kadar iliskiye girmedik.ALLAH hakimizda hayirlisini versin canim.
Teyzesi daha cok erken galiba cinsiyetleri belli degil ama insallah bu gitdimde belli olur,bizde merakla beklyioruz.....
Amin canim ALLAh bütün anne olacak arkadaslarimiza kolay ve sorunsuz bi dogum nasip etsin...

sanırım yogun bir temponun içine girecegim için bilinçaltım beni huzursuz ediyor

canim galiba son haftalarinin heycani ola bilirmi???dis agrisi cok zor ALLAH yardimcin olsun....
Az kaldi dayan canim bu güne kadar geldin insallah sende cok güzel bi dogum gecirceksin....

inşallah canım... hayırlısıyla bir terslik olmadan Cuma gününe çıkalım, sonucumuzda hayırlı olsun inşallah... :Saruboceq: sıvı gelmesi beni biraz korkuttu... acaba adet olucamda ondan mı??? yoksa başka birşey mi??? fazlada düşünmemeye çalışıyorum düşündükçe daralıyo insan...

Arminas tutunma olduğunda rahimde ki sıvılanma artıyor diye hatırlıyorum.İstersen bir de internetten hamilelik belirtileri diye bak.Böyle bir belirti vardı.İnşallah hamilesindir.

kizlar bende kontrolden geldim... oglum 2 hafta icinde 725 gr almis,yani su anda tam 5225 gr..
Doktor mama takviyesini azalt kendi sutune yogunlas dedi,bu sekilde giderse obez olabilir dedi !! 2 hafta icin cok fazlaymis . Nasil azaltacaksam zaten bu bile bazen az geliyor,oglum doymak bilmiyorki... Ha boyuda 58 santim olmus. Dogdugunda 51 di yani da 7 santim uzamis yavru kusum :)) Buyuk bir bebek diyor doktor.. Cok zeki bir bebek dedi,cok bilincli bakiyor ve dinliyor insani dedi :)) Yani tam not aldik bugun,kilo haric ....

2 hafta sonra ilk asimizi vurduracagiz... Bizden haberler boyle simdilik..

Mihriban maşallah bebeğine.Bizde 4 haftada 1.500 gr almışız.Aslında bu hesaba göre senin bebek 2 haftada 725 gr alması çok normal gibi.Gerçi biz 2 ayı bitirdik daha yeni 5 kiloyu bulduk ama önemli olan bebiklerimizn sağlıklı olmaları.Bugün bizde dr. gittik ve bizde dr. aferin aldık , gelişimi çok iyi dedi .Sadece anne sütü ile çok iyi kilo almış dedi.Tabi ki ben çok mutlu oldum , insanın onca emeğinin uykusuz gecelerinin boşa gitmediğini görmesi çoook güzel.Allaha şükürler olsun.

Sena şu jokerden aldığın baston puset nasıl?Kullanmaya başladın mı?Biz de geçen hafta grisinden sipariş verdik yurtdışından cuma günü gelecekmiş.Memnun değilsen siparişi iptal edeyim bari.Hepiniz çok öptüm benim pompiş uyanıyor...

Mihriban maşallah bebeğine.Bizde 4 haftada 1.500 gr almışız.Aslında bu hesaba göre senin bebek 2 haftada 725 gr alması çok normal gibi.Gerçi biz 2 ayı bitirdik daha yeni 5 kiloyu bulduk ama önemli olan bebiklerimizn sağlıklı olmaları.Bugün bizde dr. gittik ve bizde dr. aferin aldık , gelişimi çok iyi dedi .Sadece anne sütü ile çok iyi kilo almış dedi.Tabi ki ben çok mutlu oldum , insanın onca emeğinin uykusuz gecelerinin boşa gitmediğini görmesi çoook güzel.Allaha şükürler olsun.

Sena şu jokerden aldığın baston puset nasıl?Kullanmaya başladın mı?Biz de geçen hafta grisinden sipariş verdik yurtdışından cuma günü gelecekmiş.Memnun değilsen siparişi iptal edeyim bari.Hepiniz çok öptüm benim pompiş uyanıyor...

Ya banada normal geldi,sasirdim kadin boyle gitmesi iyi degil dediginde,grafige gore normalin baya ustundeymis haftasina gore... Belki haftasina goree hesap ettigi icin oyle demistir bilemiyorum,ama daha kilolu bebekler var 6 haftalik olan.. Ben genede fazla azaltmayacagim cunki zaten oglum bununla birle zor doyuyor.

Bu arada masallah senin kendi sutunle bu kiloyu aldiysa cok super masallah barekallah.. Kac saatte bi emziriyorsun peki ??? Ben simdi mesela 4 saatte bir besliyorum.. ve su anda 6 haftalik....

Mihribanlı ben benim kız istedikçe besliyorum ama ortalama 2 saate bir acıkıyor.Geceleri bile nerdeyse 2 saate bir kalkıyoruz.Bu arada Süt arttırmak için tahin pekmez , tahin helvası , dereotu çok işe yarıyor.Aklında bulunsun...

toprakcığım iyiyiz. ben de geçmişi okuyordum.

emziği denedim kızlar ama emmiyor malesef.

bugün 103. günümüzü bitirdik... kabızlık sorunumuz devam ediyor onun dışında çok şükür. ha bir de hafif nezle atlatıyor cemrecik. burnu akıyor...

sena nerelerde?

Arminas tutunma olduğunda rahimde ki sıvılanma artıyor diye hatırlıyorum.İstersen bir de internetten hamilelik belirtileri diye bak.Böyle bir belirti vardı.İnşallah hamilesindir.

baktım canım hepsine :)) hayırlısı diyorum artık... Rabbimin izniyle Cuma gününe bi çıkalım, testimizi yaptıralım ozaman anlıycaz neyin belirtisi olduğunu... inşallah düşündüğümüz gibidir bebişim tutunmuştur annesine:Saruboceq:

Kızlar selam ,

Biz bugün 13. haftamızı bitirdik ama benim bulantılarım son 4 günde iyice coştu ve yediklerimi çıkartmaya başladım bugün akşam dr.umuzu aradık hemen hastaneye git ben geliyorum dedi ve beni hemen acile yatırıp serumu dayadılar 3 saat kadar hastanede kaldık :KK43:( susuz kalmışım yarın sabah aç karnına yaptırmam için de bir dünya tahlil yazdılar inşallah hiçbir sorun çıkmaz diye dua ediyorum :KK43:(

C.tesi günü kontrolümüz vardı dr.umuza gittik ikili testimizi vermiştik onun sonucu da çıkmıştı ve maşallah bebişimiz iyi birde annem cinsiyeti konusunda çook ısrar edince dr.umuz dayanamadı yanılma payımız çok yüksek ama bebişiniz kız olabilir dedi :KK66:) sanıyrum ki kısmet olursa bir kızda bizden geliyor :))

Arminas güzel sonucunu merakla bekliyorum......

Hepinizi çoook öpüyorum kendinize iyibakın........

Son düzenleme:
Kızlar selam ,

Biz bugün 13. haftamızı bitirdik ama benim bulantılarım son 4 günde iyice coştu ve yediklerimi çıkartmaya başladım bugün akşam dr.umuzu aradık hemen hastaneye git ben geliyorum dedi ve beni hemen acile yatırıp serumu dayadılar 3 saat kadar hastanede kaldık :KK43:( susuz kalmışım yarın sabah aç karnına yaptırmam için de bir dünya tahlil yazdılar inşallah hiçbir sorun çıkmaz diye dua ediyorum :KK43:(

C.tesi günü kontrolümüz vardı dr.umuza gittik ikili testimizi vermiştik onun sonucu da çıkmıştı ve maşallah bebişimiz iyi birde annem cinsiyeti konusunda çook ısrar edince dr.umuz dayanamadı yanılma payımız çok yüksek ama bebişiniz kız olabilir dedi :KK66:) sanıyrum ki kısmet olursa bir kızda bizden geliyor :))

hadi bakalim hayirlisi canim,ya bak bende 13 haftayi bitirdim ve benimde bulantilarim cok fazla ayni senin gibi son 1 haftadir bende yediklerimi cikariyorum ama ben susuz kalamam günde 3 litre su iciyorum,ALLAh yardimcimiz olsun canim...sanada gecmis olsun...

Arkadaslar hepinize merhaba
Benim moralim çok bozuk hersey yolundayken dun gece iliski anında kanamam oldu sonra gecti ama çok açık kahve leke geliyo arada. Doktoruma sordum Asır'ı olursa Ağrı olursa görüşelim dedi çok şükür olmadı ama ben perişan oldum korkudan tecrübeli anneler basınıza böyle bisey geldimi. Benim sakinlesmeye ihtiyacım var. Yardım edin. Daha 23 haftalık korkuyorum.

canım kırmızı lekelenme olmadığı sürece sakin ol,
zaten arkadaşlar gerekeni demişler
bence panik gereksiz
bekle sen meleğini sabırla :))
geçmiş olsun ve de kocişe sööle
biraz perhize girdiniz bence bu süreden sonra ..
erken doğum yaptırmasın sana yaniiii:kedi:

bebeğim senin kaç günün kaldı yahu ??? bu yakınlarda doğuracaksın arkadaşım..yolun sonuna geldin, ne yaptın puset işini ????

nevin cim, ben mclaren techno xlr aldım, bugün kuracaklar eve gelip ama kullanan bir arkadaşımıunkini görmüştüm valla pek hafif, chicco gibi değil itmesi çekmesi daha kolay tekerlek sistei daha iyi manevrası da kolay..ama bunun 1 boy ufağı vardı o resmen katlanıp omuza asılıyor tam şemsiye gibi.. o 440 liraya geliyordu sadece önünde güneşlik yoktu yaz sıcağında lazım olur diye onu almadım ben.. bir süre kullanayım sana da haber vereyim istersen..ama cumaya ne kaldı ki ?? bence iptal etme.. tatile giderken bunu al götür , titanyum daha dayanıklı..

bugün 103. günümüzü bitirdik... kabızlık sorunumuz devam ediyor onun dışında çok şükür. ha bir de hafif nezle atlatıyor cemrecik. burnu akıyor...

sena nerelerde?

burdayım canım
oğlan beni hırpalıyor
şimdi de yeni numara o 2 alt dişi ve kalınlaşmış sertleşmiş üst damakalrıyla göğsümü ısırmaya başladı
feci bir acı...millet tabii 7-8 ay sorunsuz süt verir dişler normalde o aylarda çıkıyor ama benimkinin 2 alt dişi açık seçik yükseldi.. hiç hoş bir durum değil kızlar.. ne yapıcam bilemiyorum...

Kızlar selam ,

cnm testlerinin sonucunu haber ver, gerçi FB danda yazarsın veya mail atarsın ama merakta kalmayayım..

canim galiba son haftalarinin heycani ola bilirmi???dis agrisi cok zor ALLAH yardimcin olsun....
Az kaldi dayan canim bu güne kadar geldin insallah sende cok güzel bi dogum gecirceksin....

valla hersey olabilir canım.dediğin gibi az kaldı hayırlısıyla.haftalık grafiğimdeki fil bir zamanlar yolun basındayken offf zaman gecmiyor derdim,sımdı sonuna gelip dayanmış.
şükürler olsun bugunleri de görebildim ya darısı siz bekleyenlerin basına inşallah boshayallersmile

bebişe de annesine de maşallah canım :nazar:
2 ayı devirmişsiniz.daha dun gibi doguma gidisin

sena nerelerde?

size de maşallah dalya demişsiniz çoktan :nazar:
geçmiş olsun canım, böyle böyle bagısıklık sistemi daha da güçlenecek

baktım canım hepsine :)) hayırlısı diyorum artık... Rabbimin izniyle Cuma gününe bi çıkalım, testimizi yaptıralım ozaman anlıycaz neyin belirtisi olduğunu... inşallah düşündüğümüz gibidir bebişim tutunmuştur annesine:Saruboceq:
ay yarın sonucu alacaksın yanlıs anlamadıysam
guzel haberlerını alırız inşallah arminascım :Saruboceq:

Kızlar selam ,
Biz bugün 13. haftamızı bitirdik ama benim bulantılarım son 4 günde iyice coştu ve yediklerimi çıkartmaya başladım bugün akşam dr.umuzu aradık hemen hastaneye git ben geliyorum dedi ve beni hemen acile yatırıp serumu dayadılar 3 saat kadar hastanede kaldık :KK43:( susuz kalmışım yarın sabah aç karnına yaptırmam için de bir dünya tahlil yazdılar inşallah hiçbir sorun çıkmaz diye dua ediyorum :..

susuz kalmamak çok önemli.ben de eskiden su içmeye ihtiyac duymazdım.sımdı şartlanmısım demekki sürekli yakınımda su ve surahı oluyor
geçmiş olsun canım

sena nerelerde?

canım senin Cemrecik fazla akıllı maşallah:nazar: memeninde yalancısını anladı demekkikaydirigubbakcemile3 Annesi bu akıllı kızla başa çıkabilmen için sana Rabbim bol bol kuvvet versin... kabızlık ve nezle için de geçmiş olsunnn... öpüyorum güzel kız Cemreyi...

Kızlar selam ,

inşallah canım hayırlı haberler verebilirim...
sanda çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bizide habersiz bırakma... :1hug:

valla hersey olabilir canım.dediğin gibi az kaldı hayırlısıyla.haftalık grafiğimdeki fil bir zamanlar yolun basındayken offf zaman gecmiyor derdim,sımdı sonuna gelip dayanmış.
şükürler olsun bugunleri de görebildim ya darısı siz bekleyenlerin basına inşallah boshayallersmile

bebişe de annesine de maşallah canım :nazar:
2 ayı devirmişsiniz.daha dun gibi doguma gidisin

size de maşallah dalya demişsiniz çoktan :nazar:
geçmiş olsun canım, böyle böyle bagısıklık sistemi daha da güçlenecek

ay yarın sonucu alacaksın yanlıs anlamadıysam
guzel haberlerını alırız inşallah arminascım :Saruboceq:

susuz kalmamak çok önemli.ben de eskiden su içmeye ihtiyac duymazdım.sımdı şartlanmısım demekki sürekli yakınımda su ve surahı oluyor
geçmiş olsun canım

inşallah canım kısmetse yarın alıcaz... ama bu sabah saat 6 gibiydi oldukça yoğun bir ağrıyla uyandım... okadar korktum ki adet oldum diye:bbo: hayırlısıyla yarın test yaptırmayı ve güzel sonuç almayı kısmet eder Rabbim inşallah...

bebeğim senin kaç günün kaldı yahu ??? bu yakınlarda doğuracaksın arkadaşım..yolun sonuna geldin, ne yaptın puset işini ????
nevin cim, ben mclaren techno xlr aldım, bugün kuracaklar eve gelip ama kullanan bir arkadaşımıunkini görmüştüm valla pek hafif, chicco gibi değil itmesi çekmesi daha kolay tekerlek sistei daha iyi manevrası da kolay..ama bunun 1 boy ufağı vardı o resmen katlanıp omuza asılıyor tam şemsiye gibi.. o 440 liraya geliyordu sadece önünde güneşlik yoktu yaz sıcağında lazım olur diye onu almadım ben.. bir süre kullanayım sana da haber vereyim istersen..ama cumaya ne kaldı ki ?? bence iptal etme.. tatile giderken bunu al götür , titanyum daha dayanıklı....

evet Senacım az kaldı.doktorum henuz bana dogum için tarih vermedi ama sata göre 20 si olduguna göre en 10u gibi doguma alır diye düşünüyorum.en fazla 10-15 gun diyelim.bu cuma da hastanede bebek emzirme hakkında egitim vericeklermiş,çok sevindim

nihayet puset işini 2 gun önce jokerden hallettim canım.gene seni dinledim,sayende alısverişlerim içime sindi hep,çok tesekkur ederim a.s.
buradaki chicco siparişimi iptal ettim.kaç hafta oldu pembesini getiremediler bir turlu.ben de vazgectim dedim.zaten 10,5 kilo baya bi agır olacaktı.bahanesi oldu

bi ara bebe confort mila düşündüm 7 kiloydu ve sırtı 170 derece tam yatıyor,ayrıca araba koltugu kumas kısmı cıkınca iskelete monte edilebiliyordu.bu model sadece jokerde vardı ve renk kalmamıstı.bir de ilk sene için çok korunaklı gelmedi.
videosu aşağıda:
http://www.poussette-magazine.com/poussette/la-poussette-bebe-confort-mila-en-video/

yine bebe confort loola modeline baktım.onun da iskeletine araba koltugu oturtulabiliyor.hoş bi tasarımı var fakat yabancı sitelerde arabanın geri manevrasının olmadıgı ve sürüşü zorlaştırdıgını okudum.sadece ileri itilebiliyormus nasıl oluyorsa artık:)

en son maclaren XLR travel seti tavsiye etmiştin onu arastırdım nette.yabancı sitelere baktım özellikle,yorumlar hep iyi yöndeydi.7,5 kilo olması çok hosuma gitti.bir de pembe kahvesini görünce bayıldım.2 gun once siparişimi verdim.bakalım henuz gelmedi.görmeden aldım ama sen de sımdı güzel dedin ya daha rahatım boshayallersmile
http://www.poussette-magazine.com/poussette/la-poussette-maclaren-techno-xlr-en-video/

bu arada özellikle videolarını koydum.araba almamıs olanlar için bence guzel bir site poussette-magazine.com. incelemenizi tavsiye ederim

arastırmacı kişiliğim sayesinde bu konuda expert olma yolunda ilerliyorum he hee kaydirigubbakcemile3

X