kizlar hepinize günaydin ya benim bulantilarim daha gitmedi ve sürekli cikariyorum dün burda görüsdüm hastaneyi aradim ve aslinda beni hastaneye yatirmakistediler serum vermek i´cin,nedenise,aslinda cikarma dönemim gecmis olmasi gerekiyormus ama ben kabul etmedim evde kalmak istedim.Ya günde 2 defa cikariyorum hastanede 4 defaya kadar normal dediler bugün kontroll olmak icin gitcem eger gerekirsede yatcam artik neyapalim,bi bakayim bebislerimin herseyi normalse yatmam tabiki ama yoksa yatcam...hepinizi öpüyorum...
Asuman canım benim geçmiş olsun,
Daha önce bulantılarım vardı benimde 13.14. haftada geçeceğini düşünüyorduk yanii dr.umuzda öyle diyordu ama bende senin gibi 13. haftada çıkarmaya başladım ve dr.umuz biraz korktu ( biliyorsun bende serum taktırdım ama 3-4 saat kadar kaldım hastanede ve eve döndüm birde bebek iyimi yada bunu tetikliyen birşey mi var diye bol miktarda tahliller yaptırdılar hatta açlık şekerime bile baktılar ( çok şükür birşey çıkmadı test sonuçlarımız iyi ama bende çook öğürmeme rağmen serumdan sonra hiç çıkarmadım ama yine çıkarıcak olursam dr. tekrar hastaneye gel yine 3-4 saat serum verelim seni biraz daha rahatlatmış oluruz dedi ama ben duacıyım biran önce bu bulantılarımız bitsin beni çok sallıyor hiçbirşeyden zevk almıyorum dokunmasalar bütün gün uyusam o kadar keyifsizim ( senin kilo kaybın varmı .....
Seni öpüyorum not bırakırsan sevinirim hoşcakalll....