asuman cım ,
Sen ikiz taşıyorsun, millete 14-15 te geçecek dönemler sende ilerleyen haftalarda da geçebilir belki de.. bir de böyle düşün..o kadar anneyi yoran bir süreç ki ikiz taşımak, bünye savaş halinde sürekli daha ne olsun :))) geçecek kuzum inşallah hepsi geçecek..
Oya cım sen de ilerledin bak ne güzel.. 7-8. haftalardan beri yazışıyoruz seninle bak neredeyse 2 ay olacak...
Respim Gözdem, komik kadınım benim, vallahi bir doğur şu kızçeni de Haziran da 30 günlük bebek sevmeye geleyim Antalya ya, hakikaten minik halleri güzel oluor, benimki tosunlaştı iyice seninkini koklarım :)))
Hafza cım nasılsın, sesin az çıkıyor herşey yolunda mı ????
Arminas cım, güzel değerlerin katlansın, moralin artsın, bebğien iyice yerleşsin, hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Sinem cim sen de 35 in içindesin, boşver yürümeyiver artık, yaşam sınırını geçti bebeğin 2 kilosu rahat vardır onun, korkma bundan sonra ne kaldı ki ? hayırla doğur inşallahh
Toprak cım güzel arkadaşım Ela ne yapıyor? Puset işini hallettin mi ? Benim Mclaren geldi iyi ki almışım, bugün Nişantaşı kaldırımlarında ince tekerlekli Chicco ile mahvoldum maafff, biran evvel düzgün tekerlekli baston pusetime geçeceğim ayları bekliyorum vallahi
Ve son olarak da dünürüm , canım benim kız senin kalemini de sesini de kıstı , bak bana gelin olacak afacan , gelin dediğin kayınvalide toprağına çekermiş, yerim onu ben yerim, bunlar kertme ya şimdi, ben ilerde bunların ikisni de bırakır seni alır kaçarım..ne istiyolarsa onu yapsınlar haşarı afacanlar, biz evde yokuuzzzzz derim :))) Öpüyorum ikinizi de, arada bir ses ver, bir de bana numaranı yolla şekerim özelden, bir sesini duyayım..
hepinize sevgiler, iyi haftalar kızlaarrr