Umutlarini Mayisa saklayanlar...

kızlar eşimlede 2 gündür konuşmuyoruz küsüz canım sıkkın yatağada gelmiyo ama ben ona yapıcağımı biliyorum elinde sonunda o gelcek benim ayağıma ben gitmem çünkü çok inadım o zamanda ben yatmicam .tabi durabilirsem çok kızıyorum ama yanıma yanaşıncada dayanamıyorum hemen affediyorum . ama bildiğim tek bişey var o gelip özür dilicek. ben asla konuşmam o konuşmadan

konu neydi hayatım...hamiş hamiş seni niye üzmüş enişte bey

kızlar başka bir doktora tel açtım kullandıqım ilacı anlattım...biz önermiyoruz dedi...bu ilaç süt hormonlarıyla ilgili dedi...kafam karıştı napıcam ben şimdi...

günaydın kullandığın ilaç dostinexmi sen ne için kullanıyosun ilacı
evet canım cuma günü başladım.... doktor hamile kalmam için verdi bu ilacı ama reçetesinde hiç öyle bişey yazmıyor..hatta bu ilacı kullanırken korunun yazıyor..süt hormonlarım normal benim..
konu cinsellik tatlım.başka ne olabilirki

canım benim sen eşine desene dr cinsel perhiz verdi diye... ozaman hiç sorun kalmaz

bende kullanıyordum yarım haftada 2 gün ama benim süt hormonum biraz yüksekti şimdi bıraktım ama hamile kalamadım cnm

tatlım bulantım vardı olmasa geri çevirmezdim haftada bir den bişe olmazdı ama çok sinirliyim valla insan biraz anlayışlı olur demi ama yaaaodun ne olcak

kızlar bir sorum olacak, benim gittiğim doktor özel bir muayane de çalışıyor, bunu onada sorabilirim elbette ama siz biliyomusunuz acaba ücret ayda bir mi ödeniyor yoksa 20 günde bir mi?

kızlar bir sorum olacak, benim gittiğim doktor özel bir muayane de çalışıyor, bunu onada sorabilirim elbette ama siz biliyomusunuz acaba ücret ayda bir mi ödeniyor yoksa 20 günde bir mi?

gittikçe ödüyosun tatlım.. benim doktorum bi hafta içinde bidaha çağırırsa üzret almıyo ama 1 haftayı geçerse ücret ödüyosun

slm canım batım 9 mayıs ilk çocuk kavuşalım artık herkese bol şans diliyorum...ve tabii sabır..

ya sabah gene idrar testi yaptım batıma 6 gün var net tek çizgi çıktı silik milikte olsa ikinci çizgi yok. bu arada benim kocis şu hamilelik testlerinden bir koli aldı. son paketlerdeyim varın siz düşünün artık. bile bile yapıyorum yaa meraklı yada sabırsız biride değilim ama ne allaha hikmetse bu konuda çok iradesisizm yaaaa kendime hakim olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…