• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Kızlaaaaarr benide haziran topiğine kaydedin bugun 3 gibi adet oldum hayırlısı inşallah dur hesaplimm bat ne zaman diye sanırım 30 haziran her neyse zaten kendıme sözüm var artık ne yumurtlama takıp decem ne başka bişi oluruna bırakıyorum rabbim ol derse olacak inşallah:16:yarın poralaktın testı yaptıracam gercı 3.gunu oluyor ama malum cumartesıye denk geldıgı ıcın 2.gunu yaptıracam sorun olurmu bılmıyorum sorarım doktora.sabah gırebılırsem bır bakarım iyi gecelerınız olsun :54:

3 ya da 4 cı gunu olur canım pazartesı de olur

hani adetinin üstünden 10 gün geçipte gözü takvime takılıp aaaa geckmişimmmm dyen kadınlar var ya onlara çok imreniyorum :)

AlxFa yumurta olmadığında da adet olur,neden öyle dedi ki doktorun

Yumurtlama olduğu günden itibaren 14 gün sayıyoruz ya BAT için. Yumurtlama olmazsa 14 gün nasıl sayacaksın demişti.Adet oluyorsan illaki yumurtlama oluyor demişti.

Arkadaşlar bu ay hamile kalanları tebrik ediyorum kalamayanlar haziranda inş ... umudunuzu yitirmeyin sakın herşey beyinde bitiyormuş bunu birkez daha öğrendim ... hamile arkadaşlar ocak ayında anne olacaklarla yazışmaya devam :)) yalnız monütörün karşısında uzun süre kalmamanızı tavsiye ediyorum özellikle ilk 3 ay hem radyasyona maruz kalıyorsunuz hemde kan dolaşımınız yavaşlıyor... hepinizi öpt ...:emir_bebek::nazar:

Back