- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.361
canım bilemedim yani karnım şişti adet olsam rahatlıycam, hayırlısı artık diyorum bi adet olsam gidicemde ...
seninde uzadı ama senin durum farklı tatlım senden umutlu bekleyişimiz sürüyor....
kızlar doktoru aradım asistanı ben yardımcı olayım dedi...bende anlattım ben bebek düşünüoyrum dr hanım bana dostınex verdi bu prolaktin yüksekliqinde veriliyormuş dedim...benim deqerim 10.3 dedim...ve gebelik düşünülüyorsa kullanmak sakıncalıymış dedim...asistanı dr hanım builacı size uygun gördüyse bi bildiqi vardır dedi...bende reçetesinde bu ialç kullanılırken korunulmalı yazıyor kafam karıltı dedim sonra dr hanım aldı teli... güvenmiyorsan başka doktora git dedi bu ilaç gebeliqe hazırlamak içinde kullanılıyor dedi..reçetesinide yanlış okumuşsun gebelikte kullanılmaz yazıyor dedi... ama ben tekrar baktım reçetesine ilaç kullanırken mutlaka korunulması gerektiqini ilaç bitikten sonrada en az 1 ay bebek düşünülmemesi gerektiqi yazıyor...ne ters kadın ya...sinir oldum...
kızlar eşimlede 2 gündür konuşmuyoruz küsüz canım sıkkın yatağada gelmiyo ama ben ona yapıcağımı biliyorum elinde sonunda o gelcek benim ayağıma ben gitmem çünkü çok inadım o zamanda ben yatmicam .tabi durabilirsem çok kızıyorum ama yanıma yanaşıncada dayanamıyorum hemen affediyorum . ama bildiğim tek bişey var o gelip özür dilicek. ben asla konuşmam o konuşmadan
y
Tatlim gunaydin bende anca girebildim ama sirf seni uyarmak icin.... Herkez o kadindan cok mutsuz ayriliyor,arkadasimin kisrini cikolata kisti sanmis,diger hamile arkadasimin erken dogum yapma olasiligni bilemedi. Ben bunu dunden beri arastiriyorum bugun gidecektim ya sirf uygun die ama ucuz etin yahnisi yenmiyomus anladim ve esim cok kizdi... Ben dusuk yaptigim gun avrasyada bi doktora atmistim kendimi beni sevmis olacakki ozel numarasini verdi gelmesen bile ne istersen sor soz veriyorum korkacak bisey yok bebesinin olmamasi icin neden yok demisti simdi onu aradim reglimin ucuncu gunu hocam hastanede oldugumdan tahlil yaptiririm isterseniz dedim yok eski sonuclarinla gel bi bakalim dedi ne gerekiyorsaa yapariz dedi.. 4te oraya gidecegim tekrar donuste sana gelismelerden bahseder memnun olursam numarasini bile veririm coookk tai ve insan psikolojisinden cok iyi anlayan biri. Kii benim avrasyaya tikim vardir hic sevmem ama bu dr hem yeni hem genc hem lisansina baktim ist.unv mezunu ve uzman...
InsAllah canım ya ben de de aynı gogsum hassas goguz altım agırıyor belım kopucak gıbı oyle
InsAllah canım ya ben de de aynı gogsum hassas goguz altım agırıyor belım kopucak gıbı oyle
kızlar yarın rahim filmi çektircem radyomarda
cnm inş. sonucun güzel çıkar bende 7 ay önce orda çektirmiştim çok memnun kalmıştım
inşallah canım. acı ve ağrı oldu mu? inşallah senin de temiz çıkmıştır. film sonrası gebelik şansı yükseliyormuş...
ben dr umu suratsız ve çok paracı diye değiştirmek istiyorum, bu kadını düşünüyordum ama ben hiç gelemem böyle afra tafralara, uyuza bak, iyi ki gitmemişim ona. canım sen ermeni ye neden gitmiyorsun? ben ermeniyi bıraktım ama yolu bana tersti, başka dr a da görünmek istemiştim. şimdi ki dr un da yolu da ters, kendi de ters :) son ihtimal oraya tekrar gidebilirim.
aa hamile hamile küsülür mü yahu. bebeği üzmeybaşlarım olmazsa. beni anlayan ve rahatlatacak bir dr a ihtiyacım var(
kızlar yarın rahim filmi çektircem radyomarda
ALLAH bılır canım hayırlı zamanda hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah hepımıze Aminhayırlısı canım inşaallah senin haberini dört gözle bekliyoruz.
benimde yarın oğluşumun doğum günü tam 4 yaşını doldurcaz bebiş olsaydı bu ay öğrensek ne güzel olurdu ama kısmet Allah hayırlı zamanda hayırlı bebiş versin...
selam arkadaşlar pembemasalcım sanada kocaman bir günaydın aylardır bebiş istiyorsun umarım bu ay kavuşursun isteğine,,, belirtilerden bahsetmişsin güzelim hiç takılma onlara benden sana tavsiye hamile kalmadan bir ay önce aklına gelebilecek bütün belirtileri yaşadım ama hamile kaldığım ay hiçbirsey yoktu, psikolojik hepsi güzelimm kendimiz bahane ediyoruz biraz sabırla bekle çünkü senin adet düzensizliğin var çokta ümitlenme hayalkırıklığı çok acı oluyor , sabah testini al yap hayatım inşallah pozitifi görürsün asıl iş ondan sonra başlıyor unutma kendine çokkk dikkat edeceksin ...hersey gönlünce olsun tatlım...
kızlar ben dün sabah ne yazık ki adet oldum( bu ay da tutmadı bu arada geçen ay 30, günde olmuştum bu aya tam 28, gün oldum sanırım yasminin etkileri onu bıraktığım ay 30günde olmuştum şimdi 2, ayım ve 28 gün acaba diyorum daha yumurtalıklarım yeni mi düzene giriyor. off ne yapacağımı bilmiyorum dukan diyeti yapıyordum bıraktım yeter zayıflamak falan istemiyorum tamamen sağlıklı beslencem meyve sebzeye ağırlık verip folik asit kullancam kurutulmuş erik kayısı yaban mersini v.s. yemeyi planlıyorum eşime de keçi boynuzu tabi:) gerisi de yüce rabbimize kalmış o "ol" deyince olacak ve ben o günü iple çekiyorum....
ben 2007 yılındada çektirmiştim sağ tüpüm kapalı çıkmıştı ama bu filmimde herikiside açık çıktı cnm ben hiç ağrı hissetmedim personel çok ilgili inş. seninde açık çıkar evet hamilelik şansı yüksek oluyomuş ama ben daha hamile kalamadım
Canim avrasyayi biliyorsun orada ozgur hanim ama benim bugun 4 te. Randevum var. Gideyim bakayimcevap alabilecekmiyim sorularima tam anlamiyla. Dr iyi anlarim iyi olup olmadigini sana yorum yapidcam donunce tatlim..
tatlım inşallah herşey güzel olacak.içini ferah tut.eğer ağrı eşiğin düşükse anestezi isteyebilirsin.Allah ım yardımcımız olsun ...Aminnnnnn
kıslarr ben yarın doktor kontrolüne gidicem.bakalım ne diycek hangi tahlilleri istiycek benden.genetik ve kanda pıhtılaşma testleri isteycek sanırım.eğer kanda pıhtılaşma çıkarsa hamilelik öncesi coraspin,hamile olduğumu öğrendiğim anda iğneye başlatıcak.Ey güzel Allah ım,sen hepimizin yardımcısı ol ya Rabbim.
tatlım üzme kendini.demekki daha vakti var.sağlıkla ve hayırla gelsin bebişini.benim doktorum hamile kalmak istiyorsan rejim yapma demişti.sadece herşeyi kararında yersen kilo almazsın demişti.çünkü hamile kalmak isteyenler rejim yaptığında hormonları yeterince salgılamıyolarmış.sende kendin için ne sağlıklı ise onu yap :))
tatlım üzme kendini.Demekki daha vakti var.Sağlıkla ve hayırla gelsin bebişini.benim doktorum hamile kalmak istiyorsan rejim yapma demişti.Sadece herşeyi kararında yersen kilo almazsın demişti.çünkü hamile kalmak isteyenler rejim yaptığında hormonları yeterince salgılamıyolarmış.sende kendin için ne sağlıklı ise onu yap :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?