- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
Allah razi olsunTabi ki okuyacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsunTabi ki okuyacağım
Okudum canım Allah acil acil şifalar versin inşallah..
Cok sağolun allah razi olsun muslamanin muslumana yaptigi dua kabul olurmus ben de sizin vesilenizle sifa bulurum insallahcanım senin için Yasin'i şerif okudum Rabbim en kısa zamanda şifa versin
Çok sağolun allah razı olsun sizin de ne dileginiz varsa hayirli hayirli versinsenin için yatmadan yasini ve ismi azam okuyacagım şifa için ashabı bediri suya oku o suyu iç Allah şifa versin
Allahim tez zmanda saglingina kavusturur insaAllah duam seninle..Herkese selamlar olsun..
Ben 19 yaşındayım bir hastalığa yakalandım cok canim yaniyor Rabbim her derdin dermanini verir fakat modern tipta caresi yok deniyor..
Benim icin ozellikle tahmidiyye duasi ve Ya şafi ismi şerifini okur musunuz? Ya da icinizden ne gelirse
Allah okuyanlardan razi olsun beni de Ya şafi ismiyle sifalandirsin insallah o diledikten sonra her sey olur...biliyorum ve yalnizca ona siginiyorum
Sizlerin de gonlunde ne dilegi varsa hayirli hayirli versin..
Senin icin insallah bir tane yasini serif okuyacagim yarin okuduktan sonra yine yazarim.
Rabbim hayirli sifalar versin,stres yapma sakin her hastaligin basi dualarin gucune de inan.
İnşallah canım :)1 hafta sonra kontrolum var insallah guzel haberler getiririm![]()
Allah razi olsun çok sağolunSözüm vardı Fatiha okudum Ya Şafi okuyorum senin için
Cok sagolun agziniza saglik amin cumlemizi ya safi ismiyle sifalandirsin...Senin icin bir tane yasin okudum rabbim sifa versin insallah
Edeceğim inşallah. Ve çevremden de isteyeceğim senin için dua ☺ Rabbim en kısa zamanda sıfanu versin inşallah. Sen moralini hiç bozma unutma hastalıklar da önce Allah sonra dua ve moral ☺☺Herkese selamlar olsun..
Ben 19 yaşındayım bir hastalığa yakalandım cok canim yaniyor Rabbim her derdin dermanini verir fakat modern tipta caresi yok deniyor..
Benim icin ozellikle tahmidiyye duasi ve Ya şafi ismi şerifini okur musunuz? Ya da icinizden ne gelirse
Allah okuyanlardan razi olsun beni de Ya şafi ismiyle sifalandirsin insallah o diledikten sonra her sey olur...biliyorum ve yalnizca ona siginiyorum
Sizlerin de gonlunde ne dilegi varsa hayirli hayirli versin..