• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

selamlaarrr herkezeee ....yani PEMBEMASALCIM bu sabri nereden buldun soylede bizde bulalim biraz ,,benim 7 gunum var bat a ve bugun bile 10 kere aklimdan gecirdim gidip test mi alsam diye...nasil dayaniyorsun ya massallah

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]:64::64::64:
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]5mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar ''bat''larınızı ve kaçıncı çocuğa hamile kalmak istediğinizi bana özelden msj atarsanız sevinirim

özel mesaj atamıyorum canım burdan yazıyorum..BAT 22-23 MAYIS - İLK ... ;)

selamlaarrr herkezeee ....yani PEMBEMASALCIM bu sabri nereden buldun soylede bizde bulalim biraz ,,benim 7 gunum var bat a ve bugun bile 10 kere aklimdan gecirdim gidip test mi alsam diye...nasil dayaniyorsun ya massallah

su an sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer pskolojısınde ve durumunda olmasa ben zaten kac kere yapmısım ya

y
kızlar doktoru aradım asistanı ben yardımcı olayım dedi...bende anlattım ben bebek düşünüoyrum dr hanım bana dostınex verdi bu prolaktin yüksekliqinde veriliyormuş dedim...benim deqerim 10.3 dedim...ve gebelik düşünülüyorsa kullanmak sakıncalıymış dedim...asistanı dr hanım builacı size uygun gördüyse bi bildiqi vardır dedi...bende reçetesinde bu ialç kullanılırken korunulmalı yazıyor kafam karıltı dedim sonra dr hanım aldı teli... güvenmiyorsan başka doktora git dedi bu ilaç gebeliqe hazırlamak içinde kullanılıyor dedi..reçetesinide yanlış okumuşsun gebelikte kullanılmaz yazıyor dedi... ama ben tekrar baktım reçetesine ilaç kullanırken mutlaka korunulması gerektiqini ilaç bitikten sonrada en az 1 ay bebek düşünülmemesi gerektiqi yazıyor...ne ters kadın ya...sinir oldum...

Tatlim gunaydin bende anca girebildim ama sirf seni uyarmak icin.... Herkez o kadindan cok mutsuz ayriliyor,arkadasimin kisrini cikolata kisti sanmis,diger hamile arkadasimin erken dogum yapma olasiligni bilemedi. Ben bunu dunden beri arastiriyorum bugun gidecektim ya sirf uygun die ama ucuz etin yahnisi yenmiyomus anladim ve esim cok kizdi... Ben dusuk yaptigim gun avrasyada bi doktora atmistim kendimi beni sevmis olacakki ozel numarasini verdi gelmesen bile ne istersen sor soz veriyorum korkacak bisey yok bebesinin olmamasi icin neden yok demisti simdi onu aradim reglimin ucuncu gunu hocam hastanede oldugumdan tahlil yaptiririm isterseniz dedim yok eski sonuclarinla gel bi bakalim dedi ne gerekiyorsaa yapariz dedi.. 4te oraya gidecegim tekrar donuste sana gelismelerden bahseder memnun olursam numarasini bile veririm coookk tai ve insan psikolojisinden cok iyi anlayan biri. Kii benim avrasyaya tikim vardir hic sevmem ama bu dr hem yeni hem genc hem lisansina baktim ist.unv mezunu ve uzman...

konu cinsellik tatlım.başka ne olabilirki

Tatlim okudumda yanliz olmadigini bilmeni istedimm. Esimi evet cok sewverek evlendim aama bu konuda cok israrci,isterik ve kusme huyu var. Bunu hamilelik doneminde daha iyi anlamistim bana israr edince dayanamadim ve sabahinda kanamam basladi basini yemedijm cunku cok uzuldu ve bana soz verdi dr. Istese bile buka cok istemicem dedi. Bakalim inanmiyorum ama gorcess.. Gun asrina bile uyamiyor dusun.... Allah yardimcimiz olsun cook zor idare etmek!

y

Tatlim gunaydin bende anca girebildim ama sirf seni uyarmak icin.... Herkez o kadindan cok mutsuz ayriliyor,arkadasimin kisrini cikolata kisti sanmis,diger hamile arkadasimin erken dogum yapma olasiligni bilemedi. Ben bunu dunden beri arastiriyorum bugun gidecektim ya sirf uygun die ama ucuz etin yahnisi yenmiyomus anladim ve esim cok kizdi... Ben dusuk yaptigim gun avrasyada bi doktora atmistim kendimi beni sevmis olacakki ozel numarasini verdi gelmesen bile ne istersen sor soz veriyorum korkacak bisey yok bebesinin olmamasi icin neden yok demisti simdi onu aradim reglimin ucuncu gunu hocam hastanede oldugumdan tahlil yaptiririm isterseniz dedim yok eski sonuclarinla gel bi bakalim dedi ne gerekiyorsaa yapariz dedi.. 4te oraya gidecegim tekrar donuste sana gelismelerden bahseder memnun olursam numarasini bile veririm coookk tai ve insan psikolojisinden cok iyi anlayan biri. Kii benim avrasyaya tikim vardir hic sevmem ama bu dr hem yeni hem genc hem lisansina baktim ist.unv mezunu ve uzman...

canım doktorun adı ne..ben bugün biriyle görüştüm avrasyadan... birde mueyenesi nekadar..

arkadaşlar batım 9 yada 10 mayıs hiç belirtim yok adet belirtisi bile yok....eskiden göğsüm ağrırdı adet öncesi oda yok...test yapsam çıkar mı fikir verin..

canım benimde yarındı.geçen hafta test yaptım bişey yok bugun üst üste 2 kere yaptım gözüme inanamadım.2.silik çizgi:) belirtimde yoktu çok bildiğin adet öncesi belirti tek fark hafif baş dönmesi birazda yorgunluk .ne kanamam oldu ne bişey.

canım gözün aydı...inşallah hayırlı olur...darısı bana ben de hiç bişe yok adet öncesi göğüs ağrım bile yok.yapsam mı 2 3 gün var adetime bilemiyorum...sen nezamandır deniyosun canım...ben 7 aydır olmuyo:((

kızlar 36.günümdeyim benim bat kafayı yedi... adet olucakmışım gibi hissediyorum karnım ağrıyo, göğüslerim sızlıyor ama yok bi şey ... adet düzensizliği için doktora gidiyim diyorum acaba adetimin uzaması ne gibi sorunlara yol açabilirki ...

kızlar 36.günümdeyim benim bat kafayı yedi... adet olucakmışım gibi hissediyorum karnım ağrıyo, göğüslerim sızlıyor ama yok bi şey ... adet düzensizliği için doktora gidiyim diyorum acaba adetimin uzaması ne gibi sorunlara yol açabilirki ...

cocuk dusunuyorsanız canım adetın duzenı bozulabılıyomus vucut kendını gebelıge hazırlıyomus ama yıne de sen dr ya gıtt ben gıtmıstım

cocuk dusunuyorsanız canım adetın duzenı bozulabılıyomus vucut kendını gebelıge hazırlıyomus ama yıne de sen dr ya gıtt ben gıtmıstım

canım bilemedim yani karnım şişti adet olsam rahatlıycam, hayırlısı artık diyorum bi adet olsam gidicemde ...

seninde uzadı ama senin durum farklı tatlım senden umutlu bekleyişimiz sürüyor....

Back