Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Ergin senaaaaaaaaaaaaaaaaaaa BAT arkadasım nasılsın anaaa tıpkı şey gibi oldu yaz arkadası askerlık arkadası gun arkadası bızımde bat arkadası ahahhahahahhh eyy allam yaaa aglarken gulen ınsan oğluna akıl fıkır beyan et yarabbıııı:))))

günaydın arkadaşlar bebiş dolu bir hafta olsun inşallahhh

saat 9dan sonra doktorumu arıcam neyin nesiymiş bu ilaç bi anlayalım bakalım...

pembemasal canım sen büyük ihtimalle hamilesin... çünkü lekelenmen oldu ve gerisi yok bu büyük ihtimalle yerleşme kanaması.... yaa ne yani şimdi bizi perşembeye kadar meraktamı bırakacaksın.... korkunun ecele faydası yokki varsa vardır yoksa yoktur hadi yap bir test hep beraber sevinelim ve bitsin artık bu gerginlik canım...

iyiyim bebeqim sen nasılsın...
kıss reqlim bitmek üzere arada midem bulanıyor hala...sonunda hem kafayı hem metobolizmayı bozduk walla... şu ilaç kafamı kurcalıyor saat 9 olsun dr arıcam bakalım ne dicek...:44:

Haklısın haklısınız kızlar sacmalık belkı ama ben aynı seylerı yasadıgım ıcın ocak aynında ondan korkuyorum cunku teste negatıf cıktı dedım kı hanı belkı erken yaptım doktor da bı baksın bısı varsa kan testı yapmamı soyler hıcbırsey yok dedı ya ben afalladım resmen canım ondan beklıyım dıyorum hanı bu ılac kıst yaptı ya doktor adet olunca bu gıder dedı hanı hamıle kalırsın buna ragmen demedı hamıle kalamam da belkı bu kıst varken hanı o da takılıyor kafama

tatlım farkındayım sen kist olayına fena takıldın...ama kistle hamile kalan çok kişi var...hem iki yumurtalıqındadamı kist var....benim birinde var diqer yumurtalıkta bişey yok...hamilelik ihtimali çok yüksek yanii... birde senin ara lekenlenmen geldi bu hamilelik için büyük bir işaret...zaten eqer bebek yoksada üzüleceksin çünkü her geçen zaman dahada ümitleniyorsun... bebek varsa şimdiye kadar çoktan belli olmuştur...hadi test yap seastrede testi zor yapmıştı ama şimdi hamile...varsa seviniriz yoksada ümidimizi keseriz canım...

sadece 1 yumurtalıkta var canım oyle haklısınız ama esıme sozum var onunla konusmam gerek so test olayı ıcın yoksa anlatım gecen de arkadasımda kıst var ve hamıle o da doktorda sasırmıs kıst buyukmus cunku doktor barı sezeryan olur dogum da hem bebegı hem kıstı alırız demıs Allah buyuk ne dıyım

eşine söylemee süpriz yaparsın akşama yaa çok heyecanlı bişey hadi laf dinleee

Günaydın guzularrrr,pembemasal hadi test yap canım ya,bak biz inanıyoruz çift çizginin çıkacağına.anlıyorum seni negatif çıkar diye endişeleniyorsun ama ya pozitifseeeee

kesinlikle katılıyorumm
hadi pembemasal elimizde bayraklar kutlama için seni bekliyoruz

pembemasalcım hadi daha ne duruyosun devamı gelmemiş sen bana yerleşme kanamasıdır deyip umut vermiştin ve ben yapmıştım test sıra sende tatlım hadi test al ve yap artık bizleri meakta bırakma. bence o yerleşme kanamasıydı

test almayamı gittin quuuuuuu :26::26::26::26::26::26:

Günaydın guzularrrr,pembemasal hadi test yap canım ya,bak biz inanıyoruz çift çizginin çıkacağına.anlıyorum seni negatif çıkar diye endişeleniyorsun ama ya pozitifseeeee

yok kız sena laptobun sarjı bıttı kızlarr sızlerı sevıyorum ama ama ıste neyse sey hamıle olanlar bılır kızlar belımde agrı var ya tam omur ılık bıtımınde bı de gogus altıma kadar uzanıan karıncalanma var yanma gıbı oluyor gogsum de hassaslastı bel kısmı ve gogus altı kısmındakı hassasıyetı yasayan var mı:26:

Canım benım InsAllah Allah buyuk ama adet olmıyıcagım gercegını degıstırmıyor gogus hassasıyetım beklemedeyım

canım bunların hepsi bebişin habercisi ...hadi aramızda kalıcak test yap hadiii.....

canım bunların hepsi bebişin habercisi ...hadi aramızda kalıcak test yap hadiii.....

Pembik bak yapmazsan alacağın olsun.Müdür Bey sabah girer girmez iş istedi,hemen getiriyorum müdürüm dedim,pc açtım,buraya takıldım işi unuttum,bekliyoruz bak,vallaha kovulurum senin yüzünden yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…