Umutlarini Mayisa saklayanlar...

günaydın kızlar... :)
sanırım aranızda yeni hamişler var.. nasıl güzel paylaşıyorsunuz heyecanınızı öyle beni de aranıza alın.. bende bu ay çok istiyorum.. aslında kafamda soru işaretleri var ama çok seviyorum bebişleri ve artık kendi bebeğim olsun istiyorum.. rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin... :)
benim bat 22-23 mayıs - sat 18 nisan...

bu arada ben bile merak ettim valla hadi pembemasal :))))

Pembik bak yapmazsan alacağın olsun.Müdür Bey sabah girer girmez iş istedi,hemen getiriyorum müdürüm dedim,pc açtım,buraya takıldım işi unuttum,bekliyoruz bak,vallaha kovulurum senin yüzünden yaaa

tatlım senin adetin gecikti zaten bende ilk idrarımla yapmadım ki hiç testimi

sabah zaten şimdi
kıs ne alaka bebiş varsa kesin çıkar akşam yapsanda çıakr..ama sen şimdi yap ölcem meraktan

evet pembemasalcım hadi artık yaa bekletme bizi git test al arıkk

sıze soz kızlar aksam kocıs gelsın testı alırım sabah ta yaparım tmm mı ama sız de bol bol dua edın

sildim canım ya doktorun söylediği haftayla burdaki uymuyo doktor 6 haftalık dedi burda 9 haftalık çıkıyo tatlım
ne güzel duruyor bebiş çizelgeleri aşada öyle...sende bat tarihini daha erken yaz o zaman tam çıkar...
hoşgeldin canım Rabbim en kısa zamanda bebeqine kavuştursun sen, ve hepimizi
sıze soz kızlar aksam kocıs gelsın testı alırım sabah ta yaparım tmm mı ama sız de bol bol dua edın

ne sabır var sende yaa...hiç meraktamı etmiyorsun...neden koçişin gelince ya...süpriz yaparsın eşine..bebiş ayakkabısı alır içinede testi koyarsın...özel olsun o an...

bat tarıhine göre yapmadım tatlım doktorun söylediği doğum tarihine göre yaptım ama değişik çıkıyo malesef. evet güzel duruyodu:)

Olsun olsun,sabahları sıcacık göbüşünden öpersiniz.Hamişimiz var ama testi erteliyor.Bizim işlerde erteleniyor,müdür çağırıyor,anlatıcam pembiki.Valla onun yüzünden iş gelmiyor sayın müdürüm dicem :)oda baksın derse koskoca müdür artıkın onu kırmaz

beynımı yıkadınız tmm gun ıcınde alabılırsem bakarım onun dısında yarın en gec soz yok kız aslında cok sabırsızım da buna nasıl dayanıyorum ben de sasırıyorum

günaydın kızlar vallahi helal olsun sana pembemasal, bu ne sabır yaa, inşallah bu sabrın sonu selamet olur (AMİİİN) ALLAH gönlüne göre versin...

Ne alırsın bilmiyorum ama, çook şanslısın bunu biliyorum ALLAH ayırmasın sizi...

aminn canımmm evet o benim herşeyim onun için herşeyi yapabilirim Allahım beni onlardan ayırmasınnnnn. hep onlardan önce benim canımı alsın diye dua ediyorum onun ailemin yokluğuna dayanamam ben iyiki onların evladıyımmm.ayy ağlattın beni bak bunları yazarkenn

hoşgeldin canım Rabbim en kısa zamanda bebeqine kavuştursun sen, ve hepimizi

hoşbuldum canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallaaaaaaaaaaaaah :)

:):):):):)

kızlar doktoru aradım asistanı ben yardımcı olayım dedi...bende anlattım ben bebek düşünüoyrum dr hanım bana dostınex verdi bu prolaktin yüksekliqinde veriliyormuş dedim...benim deqerim 10.3 dedim...ve gebelik düşünülüyorsa kullanmak sakıncalıymış dedim...asistanı dr hanım builacı size uygun gördüyse bi bildiqi vardır dedi...bende reçetesinde bu ialç kullanılırken korunulmalı yazıyor kafam karıltı dedim sonra dr hanım aldı teli... güvenmiyorsan başka doktora git dedi bu ilaç gebeliqe hazırlamak içinde kullanılıyor dedi..reçetesinide yanlış okumuşsun gebelikte kullanılmaz yazıyor dedi... ama ben tekrar baktım reçetesine ilaç kullanırken mutlaka korunulması gerektiqini ilaç bitikten sonrada en az 1 ay bebek düşünülmemesi gerektiqi yazıyor...ne ters kadın ya...sinir oldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…