- Konu Sahibi pembemasal
- #1.301
Kızlar ama teste en verımlı sonuc sabah yapınca olmuyormu ? yeterınce bahane olmadı dı mı
tatlım senin adetin gecikti zaten bende ilk idrarımla yapmadım ki hiç testimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ama teste en verımlı sonuc sabah yapınca olmuyormu ? yeterınce bahane olmadı dı mı
evet pembemasalcım hadi artık yaa bekletme bizi git test al arıkk
senin bebeiş çizelgen nerde canım ?
Pembik bak yapmazsan alacağın olsun.Müdür Bey sabah girer girmez iş istedi,hemen getiriyorum müdürüm dedim,pc açtım,buraya takıldım işi unuttum,bekliyoruz bak,vallaha kovulurum senin yüzünden yaaa
tatlım senin adetin gecikti zaten bende ilk idrarımla yapmadım ki hiç testimi
sabah zaten şimdi
kıs ne alaka bebiş varsa kesin çıkar akşam yapsanda çıakr..ama sen şimdi yap ölcem meraktan
evet pembemasalcım hadi artık yaa bekletme bizi git test al arıkk
ne güzel duruyor bebiş çizelgeleri aşada öyle...sende bat tarihini daha erken yaz o zaman tam çıkar...sildim canım ya doktorun söylediği haftayla burdaki uymuyo doktor 6 haftalık dedi burda 9 haftalık çıkıyo tatlım
hoşgeldin canım Rabbim en kısa zamanda bebeqine kavuştursun sen, ve hepimizigünaydın kızlar... :)
sanırım aranızda yeni hamişler var.. nasıl güzel paylaşıyorsunuz heyecanınızı öyle beni de aranıza alın.. bende bu ay çok istiyorum.. aslında kafamda soru işaretleri var ama çok seviyorum bebişleri ve artık kendi bebeğim olsun istiyorum.. rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin... :)
benim bat 22-23 mayıs - sat 18 nisan...
bu arada ben bile merak ettim valla hadi pembemasal :))))
sıze soz kızlar aksam kocıs gelsın testı alırım sabah ta yaparım tmm mı ama sız de bol bol dua edın
ne güzel duruyor bebiş çizelgeleri aşada öyle...sende bat tarihini daha erken yaz o zaman tam çıkar...
hoşgeldin canım Rabbim en kısa zamanda bebeqine kavuştursun sen, ve hepimizi
ne sabır var sende yaa...hiç meraktamı etmiyorsun...neden koçişin gelince ya...süpriz yaparsın eşine..bebiş ayakkabısı alır içinede testi koyarsın...özel olsun o an...
günaydın kızlar... :)
sanırım aranızda yeni hamişler var.. nasıl güzel paylaşıyorsunuz heyecanınızı öyle beni de aranıza alın.. bende bu ay çok istiyorum.. aslında kafamda soru işaretleri var ama çok seviyorum bebişleri ve artık kendi bebeğim olsun istiyorum.. rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin... :)
benim bat 22-23 mayıs - sat 18 nisan...
bu arada ben bile merak ettim valla hadi pembemasal :))))
ne güzel duruyor bebiş çizelgeleri aşada öyle...sende bat tarihini daha erken yaz o zaman tam çıkar...
ne sabır var sende yaa...hiç meraktamı etmiyorsun...neden koçişin gelince ya...süpriz yaparsın eşine..bebiş ayakkabısı alır içinede testi koyarsın...özel olsun o an...
sıze soz kızlar aksam kocıs gelsın testı alırım sabah ta yaparım tmm mı ama sız de bol bol dua edın
günaydın kızlar vallahi helal olsun sana pembemasal, bu ne sabır yaa, inşallah bu sabrın sonu selamet olur (AMİİİN) ALLAH gönlüne göre versin...
kızlarr bugün annemin doğum günü sizce na alsam onaaaaaa
Ne alırsın bilmiyorum ama, çook şanslısın bunu biliyorum ALLAH ayırmasın sizi...
kızlarr bugün annemin doğum günü sizce na alsam onaaaaaa
oqlum bana dün gül yaptırıp getirmiş çok mutlu oldum :)
Olsun olsun,sabahları sıcacık göbüşünden öpersiniz.Hamişimiz var ama testi erteliyor.Bizim işlerde erteleniyor,müdür çağırıyor,anlatıcam pembiki.Valla onun yüzünden iş gelmiyor sayın müdürüm dicem :)oda baksın derse koskoca müdür artıkın onu kırmaz